Nezahojený nástřih po šestinedělí, máte zkušenost?
Ahojte holky,chtěla bych se Vás zeptat,zda nemáte někdoh podobobnou zkušenost a jak jste nakonec dopadli.Rodila jsem 31.5, chlapečekk 3050g malý nástřih.. (cvičila jsem is aniballem)...Šití trvalo tak max 5 min a v poho.Druhý den jsem i seděla a vše ok.Při propouštění to ale začlo bolet,vizita koukla a prý ok,hojí se to.Prvních 14 dní to
bylo fakt hrozné,nemohla jsem nic (jenže jsem myslela,že je to normální..) dělala jsem oplachy dubovou kurou,větrala -doma byla na ostro když to šlo,čůrala ve sprše
sušila fénem,no fakt jsem o to pečovala.Po těch 14 dnech to už bylo celkem ok,jen když jsem se podívala,nějak se mi to nezdálo.Prostě jakoby se to zhojilo,ale n
srostlé k sobě,ale každá strana zvlášť..byl tam vidět i kousek sliznice..No všichni mi říkali,že to bude ok a ať počkám na KO po šestinedělí.Bylo skoro za mnou a n
wc mě to pořád štípalo..Následovala kontrola u dr..No a hrůza ☹ prý se to vůbec nezhojilo a místo toho,aby to srostlo rovnoměrně k sobě,jedna strana jakoby sjela
níže a ještě tam je vidět ta sliznice.Takže mě docela viděsil,že to je možná na nějakou operaci.Vyvalila jsem oči se slzama,tak pak zmírnil,že to mám mazat derm
chlorofylem přes den,chodit na ostro a na noc hemagel a obklad z dubovky.A sex ani náhodou (na to jsem ani v tu chvíli nemyslela)...A za měsíc na KO,a prý hojení na
Dlouho,tak 2 az 3 mesice.A že nakonec se to většinou zahojí a na operaci se nemusí,ale teď to na 100% neví.Známá mi poradila mazat jen dubovkou přes den,n
Noc ten hemagel a dělat z dubovky koupele.Prý ten chlorofyl moc nepomáhal a abych tam toho neměla moc (dubovka,chlorofyl,hemagel) že to pak může způsobit i problďmy.
Už to jsou 3 týdny a přijde mi to malinko lepší,ale jsem z toho hrozně špatná.Měl jste někdo ten samý problém a jak jste nakonec dopadli?Děkuji předem za odpovědi 😔

@schwarzova4 mojí kamarádce se taky rozpadlo šití po porodu. V celkové narkoze jí to přešili a bylo.To byla prý otázka asi pul hodiny. Pak se tam vyspala a šla domů.Žádná velká operace, jen malý výkon.Jenže byla s tim na pohotovosti myslím za 10- 14 dní od propuštění po porodu (ten čes si nepamatuju přesně). Asi bych si to taky být tebou nechala přešít. Jen nevím,jestli to bude tak jednoduché, když jsi od porodu tak dlouho. Ale když se to ani po 2 měsících moc nemá k lepšímu,tak bych asi na to přešití šla.
Přeju ti, ať už konečně je to lepší.