icon

Porod. Měla jste naplánovaný stejně?

miroslavajanova
17. únor 2021

Ahoj holky chci se zeptat jestli to mnela nejaká mamina stejnak jako ja .mnela jsem naplánované CS .na ted 19.2.2021.ale DR.mi to zrušil protoze se máli otočil dolu hlavičkou celé tehu byl máli KP.proto mi bylo naplánovaný CS.ja jsem rada jen nejak sklamaná. Že už jsem to mohla mit zasebou.a ted musím čakať až to prijde samo jsem 38+2. Kdy prijede samotný porod. Celé tehu jsem mnela v hlave že jdu rodiť CS ted se musím nejak nato pripraviť že jdu rodit spontalne .

Strana
z2
ejmate
17. únor 2021

@jakreb tak to už je překotný porod, ne? 😱 Kdybych si mohla vybrat, příště bych asi chtěla, aby to šlo trochu pomaleji, než mi vůbec došlo že rodím, malá byla venku, ja na to čuměla jak vyoraná myš. Celý den jsem byla jak v tranzu a můj mozek jak v nějaký mlze a nemohl pochopit, že už je to dítě venku 🤦😅

jednaholkaa
18. únor 2021

@ejmate Jo jasny, taky jsem prirozene nemusela porodit vubec. Ale jenom rikam, aby nekdo necekal, ze po datlich porodi za dve hodiny, pac ja jich jedla fakt kvanta a porod byl nekonecnej..

jednaholkaa
18. únor 2021

@ejmate A pekne jak se v te studii pise, ze 96% mely spontanni zacatek porodu. Me teda nechali prenaset dva tydny a pak vyvolani..datle nedatle

jakreb
18. únor 2021

@klokanka31 Tak ti poviem, ze ja som bola až do porodu v tom, ze mam dosť vysoky prah bolesti. Hold nie. Fakt som rada, ze to bolo len necelá hodina....😀😉

jakreb
18. únor 2021

@ejmate No radšej ako sa zvíjat hodiny v bolestiach....

klokanka31
18. únor 2021

@jakreb Já měla bolesti přes 30 hodin, ale pořád stejné intenzity. Porodní asistentka když mi dávala oxytocin tak říkala že se bolesti ještě zhorší, ale pořád stejné. Takže je to u každé opravdu jiné...

Strana
z2