Porod po ukončeném 42. týdnu
Ahoj,je zde nekdo,kdo rodil az po 42. tydnu?
Tato hranice se u mne nebezpecne blizi,ale zaroven moc nadsena z vyvolavani nejsem. Zdravotni komplikace nemam a rada bych prirozeny porod. Zajimaly by mne zkusenosti tech,co mely moznost opravdu cekat. Trochu se to ve mne bije,jak se rozhodnout...nastesti mne nikdo do vyvolani netlaci. Dnes jsem zkusila s porodni asistentkou alespon Hamiltona a zatim se nic nedeje...
Dekuji za vase komentare.
@kapacita boze, at se tohoto dozije alespon ma dcera.
@kapacita Tak to je fakt dokonalý. U nás zůstal doma manžel, jako pomohl, nakoupil a tak... ale okolo syna jen chodil a nervózně říkal: "Já mám pocit, že ti vůbec nepomáhám..." Po třech dnech už jsem odpověděla: "Já taky." :D Mít doma profi pomocnici do startu, to zní vážně božsky!
@dc2015 lze to i tady - pa nebo poporodni dula. Ale z vlastnich financi. :/
@myjusiatko Jako jasný... ono z vlastních financí jde kdeco a popravdě mít celou rodinu daleko a být na tom zdravotně fakt blbě a moct si to dovolit, tak do toho jdu i z vlastních zdrojů, protože hlavní je miminko a zodpovědnost vůči němu... Ale většinou jsou nutnější výdaje a člověk se to snaží zmáknout jinak. Ale mít to prostě jako součást zdravotnické péče, to je sen...

@martinka_33 ja myslim,ze nevykopli,ale mozna kdyby bylo plno,tak asi jo!Nastesti tu moc nemrzne i kdyz zrovna dnes v noci jo,hihi.
Ono je to spise tak,ze pokud je vse ok,tak muzes hned jit. Vetsi kontroly a tak se provadi pak doma. Kazda matka ma pak narod na tyden pomocnice v domacnosti...to je zenska,ktera je proskolena v peci o dite a matku,denne kontroluje muj stav i ditete. Pomaha s kojenim i veskerymi domacimi pracemi,varenim a co je potreba..nez se zenska da dohromady.To je fakt super vec!