icon

Predčasný porod (26.-27. tt)

sevysa
16. únor 2018
Strana
z5
marketa11112
18. únor 2018

Drzim vam desne palce......ja si zazila jak prvni nedonosene mimco..
Syn ve 30+5..narodil se po 12 dnech krutych kontrakci k porodu, kdy uz me primar odmitl drzet dal, tak u druhe dcerky dlouhe udrzovani, nemocnici, gynepral,magnezko, zhorseni, zlepseni, a nakonec se dcerka narodila az ve 38+4...pry zazrak...

sevysa
autor
19. únor 2018

@marketa11112 kez by vsechny podobne pribehy dopadly takhle. Ted 30.tt je pro me magicky.

slayc
19. únor 2018

@sevysa uvidis, ze to zvladnete 🙂 drzim palecky 😊

sevysa
autor
19. únor 2018

Dekuju holky!

wendissek
19. únor 2018

@sevysa jak ke dneska ?

sevysa
autor
19. únor 2018

@wendissek malej radi jako drak. A asi me ceka utz, ale kdy, to netusim.

wendissek
19. únor 2018

@sevysa tak pak dej vědět myslím na tebe

sevysa
autor
19. únor 2018

@wendissek dam, urcite 😘

sevysa
autor
19. únor 2018

@wendissek ahojky, konecne vim zase vic. Od soboty se cipek nehnul. Diky Bohu 💕 ve ctvrtek dalsi kontrola. Tak se mozna potkame 😊

belleelle
19. únor 2018

@sevysa to jsou super zpravy! Vy si jeste spolu par tydnu uzijete!!!!

marketa11112
19. únor 2018

@sevysa i ja se za nej modlila....ale prvni ma hranice byla 24. Tyden..a pak kazdy tyden navic....take jsem cetla pribehy v nedoklubku, na fb je take skupinka nedonosenci, tady na mk take..clovek v tom neni sam.....ja mohu rict, ze vsechna miminka, ktera jsem v nemocnici poznala , jsou zdrava....narozena. 24. , 26., 27., 28., 30, 32, 34. tyden....jen ta nejmensi byla hlucha, ale diky implantatu uz slysi a mluvi.....muj syN mel krvaceni do mozku, je zdravi, jen divoky a vznetlivejsi...budeme to resit, muze jit i jen o povahovy rys...manzel se jako maly take dost vztekal..
Ale ano, drzim vsem palce. Pece v cr o mala miminka je uzasna

belleelle
20. únor 2018

@sevysa neco noveho? Pusti te?

sevysa
autor
20. únor 2018

@belleelle ahojky, dnes mi misto kapacek nasadili tabletky, tak uvidime, jak se to bude tvarit. Ve ctvrtek jdu na kontrolu cipku, tak nam drz pesti 💕

belleelle
21. únor 2018

@sevysa na dobre ceste, misto infuzi tablety, kontrola a sla jsem dom bez niceho 🙂

sevysa
autor
21. únor 2018

@belleelle no jsem zvedava, protoze brisko tvrdne porad stejne. Doufam, ze ten utrogestan cipek podrzi a bude dobre...

bonavoxa
21. únor 2018

@sevysa Hodně štěstí. Ležela jsem od 27. týdne. Čípek 1 cm a zevnitř nálevka jen 6 mm. Na takovém kousičku jsem držela až do 36+1.

belleelle
21. únor 2018

@sevysa 26+2, to je dobre!!!
Sikovny chlapecek!

sevysa
autor
21. únor 2018

@bonavoxa klobouk dolu pred tvym cipkem 🙂 kdyby to tak pekne drzelo u kazde, to by vyla parada 🌸

bonavoxa
21. únor 2018

@sevysa Většinou to fakt vydrží. A druhé těhotenství jsem měla strašný strach, nemohla jsem se ani moc šetřit...A zkracovat se začal až ve 35. týdnu. Ležela jsem 14 dní a pak chodila a porodila tři dny po termínu. Kdyby mi to ale někdo řekl tehdy, neuměla jsem si to ani představit. Jen myslet pozitivně.😉

bonavoxa
21. únor 2018

Se mnou ležela holka, co měla miminko ve 27. týdnu. Tehdy měla už dva roky a byla úplně normální, šikovná, jen drobnější.

sevysa
autor
21. únor 2018

@bonavoxa rada bych jeste aspon par tydnu vydrzela. Dekuju za podporu a zkusenost! 💕

bonavoxa
21. únor 2018

@sevysa ❤ Abych Tě ještě potěšila, tak mě se ten čípek v prvním těhotenství i při ležení zkracoval, první dvě kontroly se zkrátil, už jsem myslela, že se rozpadnu hned. Pak se to zastavilo. Při druhém se dál už nezkracoval a krásně ten nález držel až do termínu. Jen si polež. S miminkem si pak moc nepoležíš. Když takhle řvou oba, jen vzpomínám, jak jsem mohla spát celý den a jak byli v břichu pěkně komfortně odhlučnění a vyživování.

sevysa
autor
21. únor 2018

@bonavoxa 😁 odhlucneni, to je dobry 😁 snad pujdu v tvych slepejich 🍀

sevysa
autor
22. únor 2018

Ahoj holky, od pondeli se cipek nehnul, tak jdu na zkousku domuuuu! Za tyden kontrola, tak moc moc doufam, ze se budeme drzet i dal, i pres tvrdnuti... dekuju za vse! 💕

belleelle
22. únor 2018

@sevysa super! Tak dej vedet.
Budes jezdit do Brna,?

sevysa
autor
22. únor 2018

@belleelle zatim ano 😉

danisi
22. únor 2018

@sevysa mě u syna začalo opravdu hodně tvrdnout břicho v 25.tt. Klesl i hodně dolů. Držel to jen čípek, který byl ještě zkrácený. Prý do konce nevydržím. Rodila jsem 39+0😊. Teď mě to zlobilo téměř od začátku, ale od 17.tt mazec. Tvrdnutí co chvilku. Čípek se zkrátil z 5 na 3 cm. Poležela jsem si i v nemocnici, kapačky nepomáhaly. Čípek ale držel a po týdnu mě pustili domů, že nezáleží prý tak ma tvrdnutí, ale na čípku. No užila jsem si tvrdnutí až do konce. Chodila jsem na Obilňák k as. Hodické (úžasná!). Dávaly jsme si mety..25.tt, 32.tt, 34.tt, 36.tt. Syn se narodil v 38.tt, ale byl to vyvolávaný porod kvůli jiným problémům. Takže neboj, hlavně se zkus nestresovat. Bohužel když se příroda rozhodne, tak ani být hlavou dolů nepomůže. Ale budu moc držet palce, ať vydržíte 2v1 co nejdéle❤!!!

sevysa
autor
22. únor 2018

@danisi taky jsem byla na Obilnaku, u asistentky Gerychove. Skvela zenska. Porad doufam, ze dame aspon ten 30.tt. Potom uz se nebudu tolik bat 🙂

wendissek
22. únor 2018

@sevysa ty nestaví dáš aspoň ten 32-34 a beztak to vydrzime az do konce 🙂

sevysa
autor
22. únor 2018

@wendissek budu se snazit! Hlavne aby bobanek spolupracoval 🙂

Strana
z5