Predčasný porod (26.-27. tt)
@sevysa jo ty porody jsou nejhorší z toho mi nebylo dobře když sem tam ležela a říkala si ted je rada na me. Ty jo to nevím to je individuální me třeba dělala utz co 3 dny ale nechtějí se moc stourat kvůli čípku atd. Nechces nějaký časopis nebo něco ve čtvrtek mám kontrolu za tebou me nepustí ale mohla bych to poslat po sestrickach
@wendissek @sevysa Stejne nezbyva nez cekat. Dopadne to dobre, myslim ze to dotahnete aspon do konce 34. 😊 ja jsem rozhodla ukoncit az na konci 35. nejmin 😂 Junior nic nenamital 😂 I kdyz to rikam od zacatku, aspon jeste tyden, aspon jeste tyden.... a zatim drzi.
Dneska uz to maji tak vymakany, ze je vypiplaji jedna dve...a kdyz se bude muset cvicit, aspon to upevni vztah. Rychle to dozenou... do 2-3 let nikdo nepozna, ze se narodily driv. A nejaky astma, alergie, caste marodeni ci co...to maji i deti narozene v terminu 😊 Mrkni na stranky Nedoklubko. Kazdy tyden jsem si cetla pribehy z tydne, ve kterem jsem zrovna byla. Je to motivujici a clovek tam najde hodne odpovedi. Hlavne klidek, mlsej na co mas chut a uzivej si to v ramci moznosti. Uz jste dosli tak daleko, takze par tydnu bude hracka! ❤
@sevysa jasne, davej si cil po tydnu, at to lip utika 🙂 A clovek neni ve stresu, ze jeste 4 tydny 😊
@wendissek posledni kapitola jsou 32+, ale najdes tam i deti narozene ve 34-35 tydnu, co treba meli nejaky problem 🙂 je to fakt super, jak to ti rodice zvladli, kdyz treba ani nemelk moznost byt tam hospitalizovani s tim prdolou malym. Moc jim fandim ❤
Ja byla ve 30tt hospitalizovana, protoze jsem byla na 2 cm otevrena. Ve 33tt uz na 8cm otevrena. Nikdo nechapal proc nerodim. Nakonec me v 35tt pustili, ze s prvni bolesti okamzite do porodnice a rodila jsem az 37+5tt
Budu drzet palce abyste vydrželi 2v1 co nejdéle. Já sem trošku dál, od 17tt tvrdnutí břicha a bolestivé křeče každý den, nasazen magnosolv, ve 26tt čípek přes 4,5 cm, ve 28tt čípek 3,6cm a teď na kontrole ve 29tt čípek 2,8cm. Malá se usalašila nejníž kde mohla, trochu jí pokulhává velikost bříška a prý uvidíme. Tento týden kontrola ve 31tt. Moc ti držím palečky aby si byla co nejvíc v klidu, doktoři sou jedničky a uvidíš, třeba budeš rodit až po 36tt 🍀 😊
@sevysa ahoj, ja rodila 25+6tt po mesicni hospitalizaci. Pribeh mam u sebe v blogu jako clanek a nebo kratke prispevky ktere jsem psala v nemocnici a potom jak to s dcerou vypada. Podpora tady a nedoklubko mi dodavalo nadeji. Jestli mas nejake otazky, napis mi interni zpravu.
@verunka_korunka dekuju!
Moc ti fandím, sleduju tuhle diskusi a tady ta podpora je neskutečná, prostě úžasná 🙂 ty příběhy tady dodávají naději a věřím, že i ty jednou tuhle naději budeš moct předat dál 🙂 ať tvůj malý zázrak vydrží co nejdéle, moc bych to přála vám oběma, ať máte jeho vstup do života co nejpříjemnější 🙂 držím palce!

@marii90 marusko nemocncie s je právě spise zamerena pro neonatologie a rizikové je to tam kde sem ležela já a zastavovali mi porod sem rada ze si porad v celku já mám kontrolu ve čtvrtek tak sem zvědavá