icon

Proč některé ženy rodí úplně nahé?

zuzanka4002
4. únor 2016

Má to nějakou výhodu?

josefka
4. únor 2016

Protoze je jim jakekoliv obleceni fyzicky neprijemne, vadi jim se soustredit, odpoutat se od bolesti ... proste je to rusi. Vyhodu to nema, kazda zena je jina a nektere to vadi, jine to nevadi .... a treba v porodnici u prvniho porodu mi to bylo jedno, tam me rusily jine veci, nez obleceni, u druheho porodu doma me to stvalo, protoze to bylo to jedine, co me rusilo.

samaber
4. únor 2016

Já jsem taky rodila nahá. Nechtěla bych pak dítě položit na košili ale na své tělo - pár knoflíků rozepnout bych nechtěla. Navíc by stejně ta košile byla od pasu dolů od krve. Zakryvala jsem se normálně peřinou, když jsem měla potřebu nebo s miminkem po porodu. Jediné co by mi košile schovala u porodu by byla prsa a to už mi bylo jedno

vlocka1984
4. únor 2016

Neplanovala jsem rodit naha, ale kdyz jsem chodila ze zachodu, do sprchy a pak me asistentka masirovala, bylo to jednodussi. A vubec jsem se nestydela. Resila jsem jine veci. A jak pise pani prede mnou, stejne Vam dolu porad koukani, chtela jsem mit miminko hned na brisku a za chvili jsme zkouseli prisati, tak nevim k cemu by mi ta kosilka byla. 😄

kalipso
4. únor 2016

při prvním porodu jsem měla celou dobu košilku a nijak mi nevadila, ale při druhém porodu mi bylo šílené horko (přestože to bylo v únoru), byla jsem durch propocená a tak jsem si ji po poslední sprše už prostě neoblékla, stejna mi každou chvíli někdo koukal mezi nohy a poslouchali ozvy na břiše, tak ty prsa venku už byly jedno 😉

eldrag
4. únor 2016

rodila jsem v triku, vykasane pod prsama, na briše jsem stejne mela pásy .... mě nebylo příjemné že jsem tam naha a kolem mě asi 5 cizich lidi a vsichni čumi na spodek... ale je to jejich prace.

frantiska85
4. únor 2016

Protože na sále je horko jak v .... a košile velikosti malého mamuta prostě překáží. A navíc, holá prsa jsou to poslední, co na sále člověk řeší.

blanka.k
4. únor 2016

Až teď mi nějak došlo, že jsem taky rodila nahá...ale až tak poslední 2 hod. z asi 50hod. porodu 😅 Vím, že jsem pořád chodila do sprchy, na WC, monitory, v ruce infuse, v zádech další, zvracení, na puse kysl.masku, ke konci na mě "skákala" PA, doktoři okolo, každý ruce někde jinde a že někde v tom období mě někdo vyslíkl... aspoň pak neměli práci při císaři 😅 Hlavně jsem byla tak KO, že jsem to opravdu nevnímala (rodit uprostřed Václaváku, tak je mi to v tu chvíli šumák 😀 )

starbucks
4. únor 2016

Protoze jsem byla xkrat ve sprse a v tom "poslednim tazeni" byla i takova malickost jako dukladne se ususit a pak na sebe oblict kosili dost neprijemna... jako rakiva vec mj byla fakt jedno...

kami1984
4. únor 2016

Co si vzpominam, tak jsem rodila pri obou porodech v takovem tom andelickovi. Vzdy jsem desne jektala zuby🙂 a druhy porod skoncil akutni cisarem, kde jsem sla na sal snad naha a bylo mi to v ten moment uplne jedno🙂 Hlavne at to mam za sebou a je klid🙂) a kdo vse me pak videl nahou, to fakt nevim, po cisari me oblikali az na pokoji🙂

ladylass
4. únor 2016

Nechtěla jsem rodit nahá, ale když mě pak různě připojili na kapačky, tak se mi košilka blbě oblíkala a pak už mi to bylo jedno že jsem nahá, přála jsem si hlavně ať to už skončí

tripisek
8. únor 2016

Prvni vec, kterou jsem udelala. Svlekla jsem se a bylo mi to uplne jedno. Citila jsem se tak nejlepe 🙂