Tlak na konečník - pocit chtění na velkou... Děje se něco?
Ahoj holky omlouvam se nejprve za anonym ale jelikoz nevim zda se neco deje a je tu par lidi z rodiny ktere to zrovna nemusi vedet...jsem ve 40tt...a dnes me zarazilo,ze mam kolikrat pocit ze se pokadim...najednou mam pocit ze to ani nedonesu na zachod ale jakmile si sednu zacnu tlacit tak nic...proste to prestane a nevytlacim ani prd...a takhle to behem odpoledne bylo asi trikrat...bricho mi tvrdne temer nonstop,obcas se pridaji i slabsi bolesti MS..ale jelikoz to neni nijak pravidelne moc to neresim a nezkoumam jen me to zarazilo..dle dnesni kontroly jsem pry na rozpadnuti..otevrena volne na jeden prst,hrdlo prostupne a krasne mekke...coz me se zas zda malo byt na jeden prst k tomu aby se neco delo...myslite si ze by se teda mohlo pomalicku neco dit a pripravat nebo mam jen naky strevni potize?😂😂🤦🤦par diskuzi na tlak na konecnik sem uz procetla,ale jsou uz starsi a pise se tam jen o tlaku a ne pocitu na velkou...diky za reakce a omlouvam se za tak trapny dotaz a anonym.😂🤷😞prvorodicka no🤦🤦🤦
Sice jsem tuto diskuzi jen tiše sledovala, ale taky držím pěsti 😊
Držím palce 😍
Tak holky...😢😢😢nakonec cisar dnes v 8:30....celou noc bolesti po 5 pak nakonec po 2 minutach silne jako prase ja rvala jak krava uplne sem si pripadala jak debilni hysterka co vlastne nic nevydrzi..klystyr,pichli vodu,dali kapacku s oxytocinem a celou noc otevrena jen na 5 cm...takze co skoncilo dnes rano cisarem pro neprostupujici porod...🤱🤱🤱pritel rikal ze prcek ma 3800g ja ho jeste ani nepochovala😢😢😭😭😭jen on mi ho ukazal na sale a na chvilku doktorka co ho odrodila...ale jsem rada ze aspon on byl s malickym v prvnich chvilich kdyz ja sem nemohla...ted ho nahrivaji protoze se narodil trochu podchlazeny a ma teplotu 36,2...tak se trochu bojim aby se po takove dobe prisal a tak...takze vam jinak predstavuji naseho syna Patrika..
Gratuluji a přeji dobré zotavení po císaři. Nijak si to nevycitej. S prtouskem pak buď hodne tělo na tělo a pij kojící čaj, to bude dobré. Je velikán, to bude mít sílu pít.
Super gratuluji at je malickej i ty v pořádku držela sem palecky celou dobu sem rada ze je vše v pohode
Gratulu! ❤ Ono se to poddá, uvidíš 😍
Moc gratuluji 🙂 rychlou rekonvalescenci po císaři. Já rodila taky císařem, i když plánovaným, malý se narodil ráno o půl 8, na kojení jsem ho dostala až nějak po poledni, v noci jsem ho měla až treti den a s kojením nebyl problém, kojim ještě teď a to má 21 měsíců, je to individualni, ale nic není ztraceno😉
Moc gratuluji. Napínavě sleduji tvůj porod od začátku konverze 🙂 neboj maličký to zvládne a za pár hodin budete spolu🙂
Je to hrozny,takova doba,ja trpela jak svine a oni mi ho nedaji ani pochovat na chvilicku...ale aspon ze ten tatinek s nim byl a uzil si...moc moc moc dekuju vam vsem za podporu,vase rady,zkusenosti a hlavne trpelivost😂😂😂rodili jste semnou🥰🥰🥰🥰😘😘😍😍😍🤤🍀🤱🤱🤱
Gratuluji 🍀
Obrovská gratulace a hodně zdraví. Máš to za sebou, teď už to bude lepší a lepší.
Moc gratuluju 🍀🍀
Za chvíli už budeš mít Patrička pořád a všechno si s ním vynahradíš, uvidíš ❤

Krásný kluk, gratuluji 🍀
Gratulace 🙂🍀🍀🍀
Bozinku je krasnej😍, moc ti gratuluji😘❤️🌹a ať jste oba zdraví
Moc gratuluju 💙🍀 brzké zotavení a hodně zdravíčka oběma 🍀
Moc gratuluji, hodně zdraví, at máš malého brzy u sebe 🙂 a jsou známé případy kdy se rozkojily adoptivní matky, takže buď v klidu ono to půjde
Ještě stíhám do půlnoci gratulovat k miminku. Hodně zdraví oběma.
Dcera měla také dnes narozeniny. Narodila se přesně před rokem. Pro nepostupujici porod také císařský řez. A malou jsem dostala na první prisati až po víc jakk 3 hodinách, pak další 2 noci jsem ji u sebe ani neměla. Až tu 3 noc, ale to už jsme byly obě doma. A malá je velký mazel a bez jakýchkoliv problémů kojím do teď. Uvidíte, věřím, že kojení půjde. Držím pěsti 🍀🍀🍀a obrovská gratulace 🌼🌼🌼
Tak prdolku mi sem vozi na mazleni a zkousime prisat...obcas se to povede ale pit jeste chce...jeste porad ublinkava vodu a porad se mu navaluke tak snad se brzo zadari...snad nas brzo pusti a bude vsechno v pohode..rano jsem byla poprve ve sprse a focela to uslo....
Tak moc gratuluji 🍀 už je to nejhorší za tebou a teď už budete spolu 😊
Náš malý navaloval po porodu přes dva dny, byla jsem z toho nešťastná, protože mi říkali, že 24 h je normální, nakonec ho to samo přešlo, jen to trvalo déle. Krásně se přisál, byť s kloboučkem, protože jsem měla ploché bradavky a on byl po dvou dnech už unavený, tak je pořádně nenasál. Postupně jsme trénovali odstraňování kloboučků a za pár týdnů byly pryč. Už kojím přes půl roku, neboj, to půjde ❤.
Taky moc gratuluju, dva dny jsem tu nebyla a tolik změn 😍 hlavně jsem ráda, že máš za sebou ty bolesti, on už chtěl asi ven dřív a neměl kudy ♥️ jinak jen mimo téma diskuze, ze zákona máš nárok být se svým dítětem 24 hodin denně, ať je jakkoli starý, takže pokud se na to cítíš a chceš ho mít u sebe, nenech se odbýt 😊 teď začne ta pravá sranda 😁
@plutenka no prave ze se moc necitim mit ho tady cely den a noc sama bez pomoci se o nej nedokazu postarat jsem stastna kdyz si sama dojdu na zachod...malickej prave porad navaluje a nema vubec chut se prisat ani neotvira pusinku a kdyz mu prso davame nasilim tak se akorat vzteka takze to nechavam byt..ale je mi to lito bojim ze se mi mliko po cisari nespusti kort kdyz prdolka nespolurpacuje..ale mela sem ho tu dnes skoro cely den tak jsme se uzili tak,ze jem musela pozadat aby si ho na chvili vzali a ja mohla spat😍🤱🤱🤱tak snad zacne aspon trochu papkat neco aby pribiral a mohli jsme jit brzo domu..
Já to mela podobně u prvního syna po císaři sem ho viděla az třetí den chudák hladovej urvanej ale na prso se nechtěl prisat vztekal se az po par dnech se chytil a tahal jak blázen az mi rozkousal bradavky a já hned chytla zánět prsou kojila sem i prez neskutečnou bolest a po třech měsících sem o mléko přišla ani nevím jak všechno jde jen to chce se nestresovat a opravdu to zkoušet v klidu
tak popros o odsávačku, pokud se malý zatím nepřisaje, měla by být v porodnici k dispozici na půjčení, at zatím prsa stimuluješ a mlíčko se začne tvořit + si nech donést termosku s kojícím čajem
@jipe termosku s kojicim cajem uz mam...dneska uz se krasne prisal na obe prsa.🙂takze tam uz nejaka snaha je jen mi prijde ze ho vozi hrozne malo...takze on sice cuca bradavky ale zatim mu nic netece...pry je to po cissri normalni a vse trva o neco dyl...asi fakt nema cenu se stresovat...kort kdyz vubec neplace a jenom spi..verim tomu ze az zacne mit hlad bude rvat o sto sest😂😂😂
@alexkisss tak on nastesti vubec nebreci..ale vubec porad jen spi dneska si parkrat knournul tak sem ho hned prilozila sprisal se protoze sem citila tak taha...no rozkousany bradavky a zanet v prsu je prej pekny peklo🤦🤦🤦🤦🤢🤢🤢d
tak pokud ti ho vozí méně něž po 3 hodinách, tak by ta odsávačka nebyla marná, ale i bez toho to bude dobré, když už se přisaje. U mě u prvního (normálního) porodu bylo mlíko až 4.den, byl to boj

Držím palce 🍀