U jaké polohy u porodu se podle vás nejméně natrhnete?
Ahoj Holky, u jake polohy u porodu se podle vas nejmene natrhnete?
@jess20 co jsem četla, prirozene natrzeni obvykle není tak velké a mnohem lépe se hojí než umely nastrih, který naslednemu "dotrzeni" nemusí vubec zabránit. Problém je, ze se doktorum hur sije, takže prskaj a radši strihaji preventivně... Musíme si holt zvážit kazda, co je pro nás pripadne horší varianta. Ja cvicim s balonkem a poloha na 4, v klepu nebo drepu mi vyhovuji a v klidu balonek vytlacim, kdežto v polosede nebo vleze nejsem schopna ničeho. Takže ja budu volit z alternativních vertikalnich poloh.
@jess20 Tak ja podruhe rodila v sede,a natrhla jsem se malicko,mela jsem jen jeden steh.Ale jestli to bylo polohou,to nevim.
Taky jsem planovala,v jake poloze budu rodit,ale kdyz to prislo,polozili me na bok a byla jsem rada,protoze to byla jizda! Na samotne tlaceni mi dali madla a polosed a opet jsem byla rada,ze se muzu zaprit a bylo mi vsechno jedno,hlavne ze jsem vedela,ze uz jen chvilku 🙂 porod mi ale trval jen necele 2 hodiny,do te doby jsem myslela,ze to jsou poslicci 🙂 akorat mi teda ruplo v kostrci a bolelo jeste 2 mesice,a to na tom boku,nevim,jestli to melo vliv.Nastrih nebyl,natrzeni myslim od ramen uvnitr na 2 male stehy,o nich vubec nevim,nic mi po porodu nebylo krom te kostrce.

@jess20 poloha se da prece kdykoliv zmenit.Ja jsem tedy preferovala radeji natrzeni nez nastrizeni,ale nastesti se to obesli bez jakehokoliv poraneni