icon

V čem jste jely k porodu a v čem pak rodily?

5. únor 2021

Ahoj! Mám asi dost blbej dotaz, ale dneska mě to napadlo.
V čem jste jely k porodu? A v čem jste pak rodily?
Za měsíc mám termín, tak pomalu přemýšlím, co a jak.
Nevím, jestli si vzít kalhoty a v porodnici se pak převlékat nebo jet rovnou v nějakých šatech...
Předem moc díky 😊

Strana
z2
zelenaesmolda
5. únor 2021

Vecerni robu ma kazda slusna rodicka na sobe.Porodnice neni holubnik a i tam plati dress code 🙂

klokanka31
5. únor 2021

@sigyn Jestli stihne být na předporodním ☺

klokanka31
5. únor 2021

@zelenaesmolda 😂😂😂😂😂

zelenaesmolda
5. únor 2021

@klokanka31
Ja jsem nestihla.A prevlikani bylo pro me snad z toho porodu nejhorsi.

lenatko91
5. únor 2021

Jela jsem na vyvolávačku, tak jsem volila pohodlné oblečení na cestu zpátky, myslím že legíny a teplé šaty to byly.. v nemo jsem dostala jejich erární košili a ve finále jsem byla jen ve spirtovní podprdě, bylo mi nepříjemné být úplně nahá

klokanka31
5. únor 2021

@zelenaesmolda Já taky šla hned na sál. A z převlíkání jsem měla rozporuplné pocity, jsem si furt říkala že to musí být nějaký omyl, že určitě nerodím 😄

klokanka31
5. únor 2021

@lenatko91 A proč sis nenechala teda košili do konce?

zelenaesmolda
5. únor 2021

@klokanka31 ja jsem vedela,ze rodim ale fakt nejhorsi vzpominka je jak se musim prevliknout a pak ujit tech par kroku z te satny k tomu kreslu.To bylo z celeho porodu nejhorsi.

klokanka31
5. únor 2021

@zelenaesmolda A stihla jsi to dojít?

lenatko91
5. únor 2021

@klokanka31 protože mi v ní bylo horko a chodila jsem hodně do sprchy, tak mi to takto přišlo ideální

zelenaesmolda
5. únor 2021

@klokanka31
Tak tak ale stihla,mela jsem prekotny porod.

klokanka31
5. únor 2021

@zelenaesmolda Tak hlavně že jsi to stihla 🍀 mě děsí příběhy když žena porodí na chodbě a podobně 😮

zelenaesmolda
5. únor 2021

@klokanka31 tak zase tak horke to nebylo nastesti

elesse
5. únor 2021

Rodila jsem v erar kosili velikosti stanu, ale vetsinu casu jsem ji mela uvazanou pod prsama. Mela jsem pripravene svoje cerne dlouhe tilko/saty a kdyby mi kosili nedali, urcite by mi bylo fajn i v nem. Ale byla jsem za erar rada, po porodu jsem skoncila dost spinava

2hanah
5. únor 2021

Tak to jsi trefila přesně! Já říkám, že kdo přežije porodnici, přežije už vše😂 nejlepší a někdy hlavní je i nadstandart...

2hanah
5. únor 2021

@klokanka31 No, já myslím, že taky je... mě porcovali už třikrát.

zelenaesmolda
5. únor 2021

@2hanah
Ne vzdycky,ja nadstandard nemela a nakonec jsem rada

klokanka31
5. únor 2021

@2hanah Ještě že jsem tohle nečetla před porodem 😄

2hanah
5. únor 2021

@klokanka31 To je asi pravda😁

veruuu_kubesovic
5. únor 2021

@klokanka31 cajk...kdyby jen na chodbě, ja málem dole na příjmu😀
@zelenasmolda mě nedovolili chodit, proto mě vezli 😀

2hanah
5. únor 2021

@zelenaesmolda já ho poprvé neměla a děs, porodnice přeplněná, takže jsem po císaři ležela na normální gyndě se dvěma dalšíma pacientkama, šourala jsem se před nima nahá s tím zuboženým tělem přes celý velký pokoj se sestrou do sprchy, jako by mě ta husa nemohla svlíknout až v té koupelně a to ani nemluvím o odsávání mléka, protože malý byl v inkubátoru, jedna holka byla mladší než já a bezdětná, vůbec to nemohla pochopit a já se cítila strašně, po druhé v pohodě, dobrá "spolubydlící", pokecali jsme a potřetí jsem ho nejdřív neměla, ale dali mi na pokoj vyšinutou úplně hloupou paní, fakt IQ ani vypnuté automatické pračky, sprostá, uřvaná a televizi nevypla ani celou noc, můj partner se jí tak vyděsil, že šel hned po první noci s ní, domluvit nadstandart, kde jsem konečně měla klid, komfort, mohla se vyspat a mohli jsme být spolu všichni tři vklidu na pokoji a kdy jsme chtěli.

gracinka7
5. únor 2021

Natáhla jsem já sebe tričko, tepláky a bundu.
Rodila jsem ve svojí košili, u nás erární nedávají.

zelenaesmolda
5. únor 2021

@2hanah tak ja mela kliku,potkala jsem tam ted uz kamaradku 🙂

2hanah
5. únor 2021

@zelenaesmolda To je krásný😍 já mám smůlu na kamarádky i na chlapy😒

elyey
5. únor 2021

Jela jsem v normálním oblečení. Rodila jsem v erární noční košili. A dokonce jsem si ji teda oblíkala i po každým sprchování.

eithelwing
6. únor 2021

@klokanka31 No... Krev, plodová voda, pokud není klystýr, tak i něco jiného. 🙂

Strana
z2