Vyvolávaný porod tabletou - kdy jste začaly rodit?
Dobry vecer holciny, dnes mi doktor rekl, ze rano mi vyvolaji porod tabletou ☹ podelte se prosim o zkusenost, za jak dlouho jste zacaly rodit? Prosim maminky, co maji hruzne zazitky, at mi je nepisou, uz takhle jsem silene vydesena, moc dekuji a preji hezky vecer 🙂
mě zavedli tabletu v osm,nic se do 11 nedělo, nález na hrdle pořád stejný..pak mi zavedli druhou, v poledne to začalo bolet a v jednu byla malá na světě🙂 taky jsem se strašně bála,ale byla to uplná pohoda.
Tableta zavedena ve středu v 19 hod...porod v pátek po 22 hod císařem 😝
měla jsem prasklou vodu po zavedeni tablety extra kontrakce do 15 minut za další 3 hodiny prcek venku.
@lenineek Ted jsem si to dočetla do konce..promiň... 😉 ale potěším tě...vedle kolegyně na pokoji...se po zavedení tablety v klidu vyspala a hned ráno rodila... 🙂
@lenineek tableta zavedená někdy po 9, půlka. Dcera se narodila 15:43. S tím, že to bylo tedy KP, kde bývá první doba porodní delší.
To zvládneš, neboj 😉
@lenineek rano v 9h tableta, cca od 18h mirne kontrakce, po 22h odtok zelenkave plodovky, presun na porodni box a ve 2:30h byl maly na svete....neni to bezbolestny zazitek, ale uvidis, rychle to na sale utika, brzy vse zapomenes a tomu nadhernemu pocitu "po" se nic nevyrovna .. Drzim palce !
@blondynka400 co je to KP?
@pistalinda35 dekuji! Za jak dlouho jsi volala priteli/manzelovi?
@lenineek konec pánevní., tedy neotočila se a šla zadečkem napřed.
Žádný doktor nemůže vědět, jak zareaguješ..... Ale taky ono každý vyvolává jinak, někdo do toho jde postupně a někdo natvrdo 😝
první porod 36 hodin, druhý už jenom 16. Spíš jsem ta, co Tě vyděsí.. ale klid, na konci je výsledek krásné miminko a to stojí zacokoliv! ahojky
Prvni bolesti jsem mela do cca 2 hodin a trvaly 32 hodin. Cele to po 32 hod. skoncilo cisarem. ☹
a volat budeš, když Ti řeknou, tj tak po polovině mého času jsem volala já.. možná i po 2/3.. ono ten mužský je tam dřív zbytečný, on si počká spíš na to miminko na konci :D Drž se!
@luciamala1979 ja se obavam, aby nerekli pozde a on neprijel k hotove veci jak pise
@santron
@lenineek asi ve 14:45 zavedena ctvrtka tablety a hned po rozpusteni zacaly silnejsi bolesti. Hodinu po zavedeni mi praskla voda, tak jsem psala partnerovi, aby prijel. V 17:45 byla dcera na svete 🙂
tenhle porod byl o neco bolestivejsi nez prvni nevyvolany (urychleny pichnutim vody a kapackou oxytocinu), ale zase byl 3x rychlejsi 🙂
@lenineek Tableta zavedená v 8 ráno,během dvou hodin slabé kontrakce,ale žádné otevírání,kolem 3 mi praskla voda pak se to rozjelo a Maxim se narodil 22:21..Pamatuju jak jsem byla nervózní já,jako by to bylo včera..Moc držím palce!!
@leniczka23 moc dekuji
Kolem desáté zavedena tableta, kontrakce za cca 30 min. a Ela byla venku před druhou - byl to "fičák". Nevyvolávané porody kolem 20-ti hod. 🙂
V osm zavedená tabletka (necelá čtvrtka teda), do desíti vůbec nic, pak jsem začala cítit trošku břicho, ve 12 začaly ošklivější křížový bolesti a ve 14:00 byl malý na světě 🙂 Krása na to vzpomínat 😵 😵 😵 Držím palce a nenechte se děsit, každý to má jinak, ale ať to bolí jak to bolí tak to stojí za to!
Zavedena asi v 9:30h dopoledne, první den vyvolání jen silná ms až do dalšího dne, kdy v 9h opět zavedena, v 10h píchli vodu a 11:58h na světě. Počítali ale jen 3h vyvolání, první den vyvolání jakoby nebyl? Ve zprávě délka porodu: 3h
@lenineek stát se to může každý jede různou rychlostí.. hlavně je na to upozorni, ať Ti pak řeknou, aby stihl dojet, dle toho kolik mu to bude trvat taky..

@lenineek V devět ráno zavedena tableta, do večera nuda, pak lehké kontrakce, ve dvě ráno mi praskla voda a v 07:55 hodin byl syn na světě.