icon

Porodnice Benešov nebo Krč. Kterou doporučíte?

nkl89
2. čer 2020

Ženy tak kterou porodnici

nazka
•
3. čer 2020

@nkl89 nemám osobní zkušenost, ale na Benešov jsem moc chvály neslyšela.. I když je to 3 roky zpět, třeba se zlepšili ☺️

balogis
•
3. čer 2020

Já rodila třikrát v Krči,2009,2017 a teď v březnu a spokojenost,známá rodila v Benešově a jako prý nic moc, druhá známá pracuje v Benešově jako sestřička a říkala sama,že porodnici tam at se raději vyhýbáme 🤔ale osobní zkušenost tam nemám

shaun40
•
3. čer 2020

Prvního jsem rodila v Motole nebyla jsem spokojena. Druhého v Krči a za mě super. Je to porodnice z ochotným personálem .Určíte bych šla do Krče.

hanih
•
3. čer 2020

Rodila jsem dvakrat v Krci a v obou pripadech jsem byla velmi spokojena. S Benesovem nemam zkusenost.

sonaxoxo
•
3. čer 2020

Byla jsem v benesovske nemocnici a za me ne.Neochota nekterych sester byla tragicka!

malenka3
•
3. čer 2020

Příbuzná jeden porod tam, druhý tam, ani jedno žádná velká výhra

gracinka7
•
3. čer 2020

Porodnice v Benešově velmi dobře vybavená, jezdí tam i spousta maminek z Prahy. Rodila jsem tam dvakrát, porodní oddělení ok, oddělení šestinedělí nic moc. Byla tam spousta protivných sester. Ale na blbé lidí můžeš narazit kdekoli.

karla2015
•
3. čer 2020

Ja rodila v Benesove v roce 2015 a spokojenost (zachranili me i dceru, porod hroznej), puvodne sem mela rodit v Podoli a tam nas v noci vysoupli, at jedem do Benesova, ze nemaji misto.

marketa3001
•
3. čer 2020

Rodila jsem v Benešově a byla jsem spokojená. Všichni byli vstřícní a plně se nám věnovali, tu noc jsem rodila jediná..Za mě super péče.

janinasm
•
4. čer 2020

Krč nedoporučuji, zejména né prvorodičkám! Mám dost špatnou zkušenost. takže za mě radím Krč rozhodně ne.