icon

Porodnice v Podolí. Jaké máte zkušenosti?

andira
6. led 2007

Jake mate zkusenosti s porodnici v Podoli, P4??? Hodne jsem o ni premyslela a ptala se a bohuzel mi asi 6 lidi uz reklo, ze je v Podoli hrozne dlouho nechali cekat na normalni porod a pak jim udelali cisare 😒 Tak nevim, co si o tom myslet. Mate s touto porodnici zkusenosti??? predem moc dekuji za vase nazory 😉

mmms
20. dub 2017

Měly jste některá bonding při plánované sekci v Podolí? Nemyslím tím jen pohladit miminko a dát mu pusu, ale během operace nebo těsně po ní ho aspoň chvíli mít na sobě nahé. Vím, že jsou porodnice, kde to umožňují...

janciss
20. dub 2017

myslím, že se musíš zeptat v porodnici..🙂

leneee
20. dub 2017

@adlen88 take mne zajima jak je to tam ted pri te rekonstrukci?Bojim se kapku toho,aby tam cely den nevrtaly vrtacky nebo tak neco.

nikita911
20. dub 2017

@leneee V Podolí probíhá nyní nějaká rekonstrukce???

verunka_korunka
21. dub 2017

@leneee nevim jak ted, kdyz cekam dole v poradne tak vrtali jen jednou... jinak klid, az na to, ze je leseni u oken...
Kdyz jsem tam byla pred 2 lety, opravovali fasadu a navic predelavali oddeleni imp, to byl mazec, hlavne z toho duvodu, ze jsem byla na gynekologicke části o patro niz, lezela jsem tam 14 dni a potom kousek pres tyden, dalo se to vydrzet, ale bylo to pres den obcas dost nekomfortni. Bohuzel, neco za neco... nas tehd potkaly i ty stisnene prostory imp, ted je to nadherne ciste nove oddeleni. Ta nemocnoce rekonstrukci potrebuje a zavrit ji nejde 🙂 takze holt se dela po castech a za provozu... a jestli budete rodit normalne a za 3-7 dni budete fuc, tak je to snesitelne... proste se to da vydrzet. Pracovali tehdy cca od 8 do 4-5 hodin, pak byl klid.

leneee
21. dub 2017

@verunka_korunka dekuji za info. asi tedy budou delat spis neco venku s fasadou/okny kdyz maji to leseni venku. ja si rikala, zda se treba nebude rekonstruovat konecne i to sestinedeli kdyz i v Krci uz ho maji moderni :o)

verunka_korunka
21. dub 2017

@leneee podle toho co maji napsano na netu urcite delaji i nejaka oddeleni, ale jaka, to netusim... muzu se zkusit zeptat hplky co tam ted rodila a byla tam i delsi dobu po porodu... jestli treba nevi ktere oddeleni se rekonstruuje

leneee
21. dub 2017

@verunka_korunka tak kdyz to zjistite, bude to fajn - ja jdu poprve na monitory za ctrnact dni, zkusim pak pripadne take neco zjistit. :o) jen se "obavam" ze sestinedeli se renovace zatim zas vyhne :o)))

dandaa
21. dub 2017

@leneee delaji se i nektera oddeleni a vsude pry stoupacky.Co mi rikala jedna sestricka tak maji uz s rekonstrukci zpozdeni a ma byt k dispozici i mene nadstandartnich pokoju v kvetnu.

leneee
21. dub 2017

@dandaa ano, oni to pisi i na tech strankach ze pokoje budou omezene

dandaa
21. dub 2017

@leneee bude to ted asi masakr kdyz vidim ten naval v poradnach.

leneee
21. dub 2017

@dandaa ja s tim tak nejak pocitam, ale u prvni dcery to bylo super - poradny bez front a nadstandard jsem take chytla, tak jsem se zmlsala

dandaa
21. dub 2017

@leneee kdyz jsem naposled odchazela z poradny tak byla fronta az na chodbu a sestricka rikala ze maji i 120 tehotnych denne.Taky doufam v nadstandart ale pokud bude snizeny pocet tak to uz bude jak vyhra v loterii 😂

verunka_korunka
21. dub 2017

@dandaa
@leneee ono se zpozdenim skoro pocitam... to co bylo pred temi 2 lety... melo byt imp hotove do konce prazdnin, nakonec se oteviralo tesne pred vanocemi, my odchazeli tehdy z podoli 19.11. Celou dobu jsem se tesila na nove a krasne imp oddeleni a bohuzel me nepotkalo i kdyz jsem tam byla uz od 22.7. hospitalizovana cca do zacatku zari a pak jsem tam byla kazdy den za dcerou... takze opozdeni rekonstrukce docela predpokladam 😀

verunka_korunka
21. dub 2017

@dandaa
@leneee tak pry se opravuje sestinedeli P1 a P2, mozna i neco dalsiho, ale to pry neví...

dandaa
21. dub 2017

@verunka_korunka i oddeleni jak je odber krve se delalo nove.

leneee
21. dub 2017

@verunka_korunka @dandaa tak dekuji za info - alespon vime neco bliz a asi tedy uvidime zda to stihnou nebo ne, az tam skutecne budeme rodit :o)

lussinka88
21. dub 2017

@dandaa jak delaj v 5. Patre?? Ja tam byla pred 14dny a nic se tam nedelo...

dandaa
21. dub 2017

@lussinka88 byla jsem tam 6.4 na odberech a probihala tam rekonstrukce 😉

lussinka88
21. dub 2017

@dandaa aha ja tam byla 3.4... 😁 safra to jsem zvedava jaky to tam bude. Ja jdu 3.5. Do poradny tak jsem zvedava jaka tam zas bude situace 😁

dandaa
21. dub 2017

@lussinka88 sestricka po telefonu rikala ze ani zrovna nedelaji test na cukrovku kvuli reko,nebyl k dispozici ten jejich prostor.Ted mi psala kamaradka ze v kvetnu vypukne rekonstrukce sestinedeli a bude se dost rodicek posilat rodit jinam 😑

nikita911
21. dub 2017

@dandaa Díky za odkaz...

lussinka88
21. dub 2017

@dandaa tak to mě je jedno 😁 jestli budu rodit dřív, tak mam v zaloze porodni plan 😂. Jediny co chci je rodit v podoli... klidne ve vytahu, na ambulanci, na pokoji nebo na schodech je mi to jedno. 😂 jsem nervak a uz jsem si na to prostredi zvykla. Nemuzu rodit jinde, dam jim to klidne pisemne 😁😂 http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-prazan...

adlen88
23. dub 2017

A nevíte někdo jaký je to u Apolináře? V utery mam jít do Podoli na první poradnu a cca za dva týdny rodit a raději bych se ještě preregistrovala ted, nez pak rodit na schodech nebo sanitce a poslouchat jak se hádají kam me odvezou nebo kde me vezmou..

obaibi
23. dub 2017

@adlen88 ja si myslim, ze preregistrovat se uz stejne nemuzes, ne? Ja jdu do podoli poprvy ve stredu, uz budu 39+4, tak jsem teda taky zvedava, jeste by me nemeli nechat prenaset kvuli velikosti miminka...no, snad to maji pod kontrolou, pokud by nemeli, myslim, ze by aspon omezili moznosti registrace..

adlen88
23. dub 2017

Ja mam soukromou PA k porodu, která je z Apolináře, takže muzu, jen jsem tam nechtěla kuli tem porodním boxům :( no, registrace omezit měli, ja když jsme se registrovala normálně regulérně pres web, tak na podzim o žádný rozsahly rekonstrukci nebyla nikde zmínka a ted si klidne napíšou, ze si vyhrazuji právo neprijmout rodičku.. A k tomu to ,ze budou pouštět ok porody driv domu. PA na kurzu ( v tom Podoli) říkala, ze bezproblémový porody půjdou do 3. Den domu, pri představě, ze porodím jeden den třeba ve 22h a třetí den me po vizitě v 10h pustí domu je mi dost na nic, kouká z toho jeden cely den v porodnici a když budu ,,jen" unavena a zeslabla tak me pošlou dom... Většinou se komplikace, krváceni atd projevuji az třetí den... A když tam budu chtít sama zůstat dele tak 150% příplatek za nadstandard za den!!!! Fakt pecka, museli přece na podzim vedet, ze budou dělat tak velkou věc a měli říct ok registrujte se, ale podmínky budou takový a takový...

dzogobela
23. dub 2017

@adlen88 myslim, ze den porodu se pocita jako nulty den... Jinak ja rodila 7/2016, porodila jsem v patek ve 23:32 a v utery dopo me pustili domu, protoze mala neco pribrala. A byla jsem rada... Myslim, ze maminky tam vetsinou nechtej zustavat dyl a jsou rady, kdyz je poslou brzo domu.

lussinka88
23. dub 2017

@adlen88 to ze si vyhrazujou pravo neprijmout maj vsechny porodnice s registraci v tom formulari. Kdyz budou mit plno, tak te neprijmou ani u apolinare... ja myslim ze se preregistrovat nemusis, proste jen az zacne porod pojedes k apolinari.. spousta lidi co se nestihlo zaregistrovat to tak taky udela... to ze jsi nekde zaregistrovana neznamena, ze te musi prijmout. Pokud mas zajistenou PA tam tak bych to neresila. Jinak pokud vim a ridi se tim papirem, tak v podoli poustej 48hodin po porodu, kdyz je porod bez komplikaci a chodi k tobe domu PA.

Strana