icon

Porodnice v UH. Jaké máte zkušenosti? Musím se registrovat dopředu?

nikcis2
30. srp 2019

Ahoj maminky chtěla bych se zeptat jakou máte zkušenost s porodnicí v Uherském Hradišti? Musím se dopředu registrovat v porodnici pokud nejsem přímo z okresu Uherské Hradiště ? Děkuju moc za odpovědi 🙂

michaelllas
31. srp 2019

Myslím, že nám tehdá říkali, že nemusíš. Ale raději dopředu zavolat. Já tam chodila do předporodního kurzu a PA se nás ptala, kde chceme rodit a zapsala si nás☺️ Takže až se porod rozjel, už jsem pak neřešila a jeli jsme rovnou do porodnice

evaova
31. srp 2019

Za mne určitě super, byli sme moooc spokojení🙂 personál milý, ochotný, na všem se dalo domluvit. Ať už to bylo porodní, šestinedělí nebo novorozenecké. Jen na novorozeneckém doporučuji se nebát a na všechno co nevíte, se zeptat. Sestřičky jak jsou s těmi miminky pořád, tak jim moc nedochází, že jako prvorodičky některé věci nevíme a pro ně je to svým způsobem rutina, což se dá pochopit. Ale jsou moc vstřícné a ochotné 🙂 já můžu opravdu jen doporučit 🙂 je to naše spádová nemocnice takze jsem neřešila. Ale jak rádi michaelllas- taky bych volala, nebo se zajela rovnou podívat.

michaelllas
31. srp 2019

Vidíš , můžeš si tam vlastně domluvit návštěvu, abys viděla do čeho jdeš. Najdi si kontakt na paní Dominikovou ( vede ty kurzy) a můžeš se domluvit jen na návštěvu porodnice 😊 Jinak já byla také velmi spokojená, všichni dělali co mohli, byli má c ochotní a vstřícní ☺️

michaelllas
31. srp 2019

* moc ochotní

nikcis2
autor
31. srp 2019

@michaelllas tak dekuju moc 🙂 právě příští tyden tam ma byt den otevřených dveri tak se tam chci jet podivat a rovnou se zeptat jestli se musim nejak dopredu zapsat aby se mnou pocitali... ja slysela zatim samou chválu na tuto porodnici narozdil od nasi spasove porodnice

babbota
31. srp 2019

@nikcis2 registrovat se určitě nemusíš😉 Rodila jsem v UH 3x, přestože mám gynekoložku ve zlínské nemocnici. Vždycky jsem byla spokojená a můžu porodnici v Hradišti jen doporučit...☺

katjja123
31. srp 2019

Taky můžu porodnici i gynekologicke oddělení moc doporučit. Porod jsem měla krásný, do ničeho mě nenutili. Byla jsem moc spokojená. Jen pokud budete rodit dlouho a budete si nechávat auto na placenem parkovišti tak pozor na to, já rodila docela dost dlouho a manžel platil snad 500 kč za parkovani. Ale nevím jestli třeba to parkovne neopustí nebo tak nějak, rodila jsem tam před 2,5 lety.

michaelllas
31. srp 2019

@nikcis2 Tak to jooo, to určitě jeď 🙂 Tak přeji tobě a miminku hodně zdraví a ať porod dopadne podle tvých představ 🙂🍀

lenatko91
22. zář 2019

@katjja123 k tomu parkování.. stačí si tam v lékárně něco koupit a dát jim parkovací lístek a oni vám dají jednorázový výjezdový 🙂

svntvt
22. zář 2019

Ackoliv muj porod nebyl idealni, musim uznat, ze pristup a vse v porodnici bylo ok a spokojena jsem byla a pujdu tam znova (ackoliv vzpominky nic moc 🤔)... Jedine co me posleze stvalo byly prave sestricky na novorozeneckem, nektere byly uplne zlate, ale kdyz jsem vychytala dve takove ostre pani, kolikrat jsem i brecela (mela jsem velke problemy se rozkojit a byl to teror 😅)... Ale celkove musim rict, ze dle zkusenosti starsich rocniku se v te porodnici hooodne zmenilo k lepsimu a je to tam moc fajn.