icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

donia
5. pro 2017

tak jsem byla dnes na kontrole a mimco je zase hlavou dolu. tak snad uz tak zustane. Kdyby ne, stale ma pry dost mista se tam ruzne otacet. Tak uvidime priste.

donia
5. pro 2017

a co se tyce tech veci do porodnice, tak doporucuji takovou tu nepropustnou podlozku, co je na prebalovani miminka, tentokrat pro vas. U nas ji davaji na dobu po porodu a bud je pak spinava od krve a nebo uz cela pomackana, olezela. A to u nas uz dalsi nedaji. Takze ja mela 1-2 svoje a mela jsem klid, ze se nemusim bat, ze bych mela furt spinave prosteradlo a musela si rikat o nove. Treba jen na noc, ono se na tom clovek vic poti, ale v noci ma aspon klid, ze kdyby neco, tak to nevadi.
No a taky ty latkove pleny na ublinkavani u nas treba davaji erar, ale ja mela svoje na prsa. Kdyz se ted treti den zacno nalevat a boli to, je to horke, tak prilozit studenou plinu, na to rucnik, nebo prave klidne tuhle nepropustnou podlozku, aby nebylo hned mokre pyzamo.

elenadavis
5. pro 2017

Nazdárek holky tak jak pupíčkujete a jak se cítíte? Já jsem dnes odvážně stoupla na váhu 😨. a váha jde pěkně rychle nahoru aneb +9kg a to ještě zbývají dva měsìce. Navíc dnes jsem přes pupík nedopla mojí max zimnì bundu takže moje nálada je dnes opravdu velmi kolísavá. V hlavě mi furt zvoní bude hůř holka,bude hůř. Ale ťukám je mi zatím fajn, až na občasné zadýchávání a pořádné kopance od mimíska ještě se držim.🙂

snazilka01
5. pro 2017

@nenulinecka jojo ja vim.Jsem z toho porad spatna a to si myslim, ze neni jen hormonama.On toho dkaze rict i mnohem vic..Ale vybrala jsem si sama.Akorat me mrzi, jak clovek , ktereho milujeme a udelali bychom pro nej cokoliv dokaze zklamat.Bohuzel to neni tak uplne oboustranny.Nedokazu myslet jen na sebe a to je moje nejvetsi chyba.Nevim jak se uci byt "svini".

vvercatkoo
5. pro 2017

Holky, tak já včera byla na 1.predporodnim kurzu a můžu tašku znovu přebalit😂 mám tam dost zbytečnosti

dominikaromanova
5. pro 2017

@snazilka01,
chlapi si občas nevidí do úst, bohužel jim ve většině případů ani nedochází jak mohou někomu ublížit. Viděla jsem Tvoji fotku s kojícím polštářem a musím říct, že Ti to tam moc sluší a vypadáš perfektně. Sviní se být asi nenaučíš, toto je vlastnost kterou v sobě člověk má a nebo nemá.

marimal
5. pro 2017

@vvercatkoo tak nás taky pouč 🙂

Jinak včera jsem byla poprvé na aquagymnastice pro těhotné a musím říct, že to bylo uplně super. Ve vodě se člověk může krásně protáhnout a hýbat se tak, jak už to na suchu prostě nejde. Dneska se cítím moc dobře, žádné bolesti (jen tedy v noci kyčle, ale s tím asi už nic nenadělám).

snazilka01
5. pro 2017

@dominikaromanova moc dekuji.Takhle normalne nevypadam 😂 ta fotka zkresluje.Vypadam tam jak Zvonik od matky bozi 😂👏 no jo nejaci chlapi jsou hrozny..Mezi ne ten muj patri.Treba ted v sobotu ma narozeniny, tak se ho ptam, jak to oslavime a on mi odpovedel, ze to oslavi s klukama, ze zajdou do klubu.Brada mi sklesla...Masakr

vvercatkoo
5. pro 2017

@marimal ono podle mě záleží, jakou máš vybranou porodnici. Já byla v Kroměříži a každá to má jinak.

nenulinecka
5. pro 2017

@snazilka01 jj bud jsi nebo nejsi... joooo holka v tom Ti neporadim. Ja takovyho mela, co radsi sel do baru, nakonec to co z huby vyslo, to delal. az ve 27 letech jsem nasla opravdicky muj zivotni sen. Meho nynejsiho manzela. Kdyz uz si udela drink tak jenom kdyz prijede jeho tatka za ctvrt roku, na pivo mi nechodi, a narozeniny miluje takove, kdyz mu upecu krtkuv dort a udelam chlebicky a ma volno a muzem cucet na filmy. Vim, ze Te to trapi, boli, mrzi, ale vybrala jsi si ho ☺ ja k tomu nemam moc co rict, ja takove chlapy nemam rada uz... takze bych Ti ho mohla urazit ☺ hlavne se netrap kvuli malicke v brisku 💜😙

nenulinecka
5. pro 2017

@elenadavis nadherny pupik ☺ ja vyfotim zitra doma, jedem spat k nasim, protoze musim na krev rano a kontrolu a kdybysme jeli z Prahy, tak nemuzu tri hodiny jist ( bez snidane ani ranu ) a to by me kleplo ☺ a cesta uz je narocna tam a zpet v jeden den. Jinak jsi hubenounka, tak to asi neni tak videt 😂 jako na me

snazilka01
5. pro 2017

@nenulinecka jojo vzdyt ja myslim jen na malou.Uz se na ni nemuzu dockat.Tak strasne moc ji miluju.Tesim se az budeme porad jen spolu, chodit na pisek atd atd❤

evelin1251
5. pro 2017

Ahoja, koukala jsem, že mají v lékárně dr.Max akci na aniball za 1240,-kč + dárek zdarma - sterilizační kelímek a lubrikační gel. Chystám se pár věcí (aniball, odsávačku rýmy, teploměr, chůvičku,....)objednávat přes jejich eshop a pak si to vyzvednu na pobočce. Co si myslíte o teploměru na dálku, jak je třeba do ucha nebo na přiložení k čelu? Je to přesný? Pro miminko? Myslim, že bude lepší asi koupit ten do zadečku s ohýbací špičkou 😎

evelin1251
5. pro 2017

@snazilka01 Neměj strachy, taky jsem jak nateklá hrošice. Vždycky jsem obdivovala těhulky, strašně se mi líbily, že mají krásný kulatý bříška atd....Teď když jdu na gyndu a doktor se mě zeptá, jak se cítíte, má obvyklá odpověď je, že tlustě. Kamarádkám se ukazuju jako odstrašující případ, mám 15kg nahoře a vůbec se mi to nelíbí!! Nemůžu se ohnout, oholit se je nadlidskej úkon. V tomhle těle se vůbec necítim dobře, a ani se v zrcadle nepoznávám. Nemám co na sebe, všechno mě tlačí a dře 😅 a jsem fakt protivná, hodně protivná. Plánovala jsem, že půjdeme s přítelem na těhu focení, ale postupem času jsem to zavrhla 😠

donia
5. pro 2017

@evelin1251 s tim teplomerem, ono tam takove velke rozdily nebudou v mereni. Zase si predstav, ze pri kazdem zmereni teploty budes mimco budit, rozdelavat a strkat mu to kamsi. A to kdyz budes treba zrovna rada, ze konecne uslo. Kdezto tenhle na dalku muzes pouzit kdykoli. Ja to resila predloni u syna a cetla jsem, ze nektere vydavaji takovy zvuk, ze to jejich mimca budilo. Tak pokud se rozhodnes pro ten "dalkovy" tak bych treba i na tohle koukala. Casto jsou uz podsvicene, ze i v noci krasne vidis kolik nameris. A taky vydavaji ruzny zvuk podle teploty, jakmile presahne urcite stupne, tak to zasignalizuje jinak, nez pri bezne telesne teplote. Jo, jsou to vychytavky. Ja u prvnich dvou deti mela rychlobezku klasickou rtutovou do zadecku a bylo...

nenulinecka
5. pro 2017

@evelin1251 taky jsem zrusila fotografku 😂😂😂

barushe_27
5. pro 2017

Ahoj holky, tady je muj krivy postoj, v pondeli jsem jela do prace, delam na neurochirurgicke jipce tak at se na me podivaji, opet me chytly ty zada, neschopnost chodit vse, rikam si quasimodo jak jsem zhrbena a na bok, nechali si me tu, takze novy tyden zacina dalsi hospitalizaci, maji podezreni na vyhrez meziobratlove plotenky, zatim jsem na infuzich, a muzu rict, ze to lehce polevuje, tak doufam, ze to zvladneme bez operace, ale kazdopadne uz me muj k nicemu nepusti. Hlavne ze je prdos v poradku, hned jak dojedu domu, musim zabalit tasku, ale vypada to tu tak na tyden a kdyz to nezabete tak magneticka rezonance, boze snad se to da do kupy, verim v to, kdyz uz je mi po druhem dni lepe tak snad to prejde a asi si koupim podpurny tehu pas abych ty zada mela pevne, aby se to neopakovalo.
Taky si budu brat do porodnice sve obleceni mam strach v cem to tam perou, mam ho dost.
U me uz jen 53 dni to je silene, jak to leti, za chvilku tady ty prdosky nase mame...

snazilka01
5. pro 2017

@evelin1251 mam to uplne jak pises.Az na to ze ja kdyz se snazim holit tema oteklyma tlapama, tak zjevne nic neoholim.Nevim jak na to uz...Potrebovala bych delsi ruce.Mam uz deprese z tohohle tela.Jak kdyby mi nepasovalo.Hnus!!!Taky mam jen dve trika a jedny tehu leginy.No vypadam mooooc krasne.Oblicej a dekolt samy bolak.K nakousnuti.Fakt vypadam jak tlustej panic.Aspon, ze mi ty vlasy zacaly rychleji rust.Tak snad budeme po porodu zarit a splaskavat 🙏😔

marketka00
6. pro 2017

@snazilka01 ty jsi taková kecka! Vypadáš hezky, moc ti to sluší 😍 půjdeme zítra na to kafíčko 💜

lucie_91
6. pro 2017

Holky tak týden stará fotka, +19kg, malej je od 27.tt hlavičkou dolů a na včerejším utz ve 31.tt měl 1450g, takže radost 😉

nenulinecka
6. pro 2017

Tak jsem byla na krvi, vse v poradku, hlavickou je uz dolu, problem mame jiny, Michalek je rozmerove vetsi, nez by v tomto tydnu mel byt a mame zakaz peciva, ovoce jen dopoledne a omezit vitaminy na dva tydne, abych nemela problemy u porodu.

ma_jo
6. pro 2017

@nenulinecka to jsem jeste neslysela, ze by nekomu zakazali ovoce a vitaminy protoze je miminko velke 😕. Nase mala je teda mensi celou dobu, ale za poslednich 12 dni pribrala pres pul kg, roste proste skokove... Jaky mate vahovy odhad?

snazilka01
6. pro 2017

@marketka00 ano prdolooo.Zitra se uvidime juupiii 💋

barushe_27
6. pro 2017

Holky ja jsem 33 tyden a nase malinka ma odhad na 2020 g mam takove vetsi ditko, ale zatim klepu nahore jen sest kilo, za to jsem hrozne rada, mela jsem strasne dilema s toho prirustku tak snas za tech 52 dni uz nejak rapidne nepriberu max se naleju otokama.

danielle94
6. pro 2017

Holky poradíte mi někdo co na bolesti v kříži? Jednou to prokřupnu, uleví se, ale hned to zase začne.
Jinak už někdo z vás měl falešné kontrakce? Jak se to projevuje?

janea823
6. pro 2017

@danielle94 na kurzu nám radili uvolnit to-tlačí ti tam mimco. Takže bud na 4 a lokty položit až na zem nebo postavit se proti zdi a predehnout se a zaprit rukama v právem úhlu-v obou případech se poradně vyvěsit. Klidně tam vydržet chvilku-mimco se na chvilku odlepi a uvolní se to.

snazilka01
6. pro 2017

@barushe_27 ty se maaas.Ja mam nahore 18kg a nase mala bude pry mensi jak 3kg a to jim normalne.Na nicem extra neujizdim..To vsechno nechas v porodnici 😒 zavidim ti

snazilka01
6. pro 2017

Je tu nekdo taky tak otekly, ze nevi pomalu kde ma kotniky a kolena? 😂👏

snazilka01
6. pro 2017

Prikladam foto.Tam nekde by melo byt koleno a kotnik..Ale kde, to nevim 😕😂

marketka00
6. pro 2017

@danielle94 já neměla falešný, ale opravdový 😀 a projevilo se to ztvrdnutim celého břicha, bolesti v brise, v zádech až do trisel. Pískovci vypadají podobně, jen prý bolí jen podbrisek a rozezenes to teplou vodou

Strana