icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

elenadavis
13. srp 2017

@nenulinecka já jsem se dočetla že může být i nějaký olejíček. Měla jsem právě doma ten dětský modrý a šlo to upa v pohodě. 😉

tereza1989
13. srp 2017

Holky už jsem úplně šílená,odpočítávám denně odpoledne hodkny,kdy bude večer a budu si moct jilt lehnout, s pribývánim odpoledních hodin přichází zimnice, hrozná nálada,nevolnost jako blázen. Jak jste na tom vy co jste měly nevolnosti?každá upokojující odpověď ve stylu-už mě to přešlo mě nakopne to vydržet

barushe_27
14. srp 2017

Já jsem klepu na dřevo, neměla nevolnosti ani v prvním trimestru, jo je pravda občas bolela hlava a žaludek byl jako na vodě, ale nebyla ta žádná hrůza, ale teď občas taky mívám bolesti hlavy a i špatně mi bývá, ale vypozoroval jsem, že mi bývá špatně když jsem malá vyspana, když si jdu odpo na chvilku lehnout tak je to dobrý. A co se tyce toho spánku, byla jsem vždy hrozný spáč, ale teď se musím večer přemlouvat ať už jdu spát, protože než usnu přejde kolikrát hodin a já pořád nespím.

nenulinecka
14. srp 2017

@barushe_27 zitra ultrazvuk viiiid? ☺ To boli cim dal tim vic a Tebe? Me teda nad stydkou kosti maximalne a v krizi 😨☺

barushe_27
14. srp 2017

@nenulinecka nechci to zakriknout ale od minulého čtvrtka jak jsem si tady stěžovala tak to přešlo, možná jsme jen rostly a tak to bolelo, ale teď mám pohodičku... Ale asi nalehame nejen na pravou stranu bříška mám to takové tvrdší jak to druhou a i duní, když si poklepu... Jj zítra ráno bože těším se na něj až jo zase uvidím....

nenulinecka
14. srp 2017

@barushe_27 tak pak hned napis ☺ jsi o tyden dal tak to ted budu mit ja ☺ dnes mi prijde ten angel sounds, tak to zkusime s manzelem ☺

janea823
14. srp 2017

@nenulinecka dnes mi taky prislo a uz jsem poslouchala..krása!!!

kuhnice
14. srp 2017

@tereza1989 ahoj, já zvracela do 16tt prakticky od začátku. V 16tt už jaem byla hrozně slabá, úbytek na váze... tak jsem se nechala na 4 dny zavřít do nemocnice na kapačky a od tý doby mám klid. Teď už mi vadí jen kartáček v puse. Neskutečná úleva. Zvracela jsem i 10x denne.

nenulinecka
14. srp 2017

@janea823 ja ho neslysiiiiim ☺ ja ho nemuzu najit nevim proste co delam spatne 😂

danielle94
14. srp 2017

Tehulky mam dotaz. Jsem 15.tt a koupila jsem si angelsounds poradte. Pouziva se to s gelem na bricho? A dalsi dotaz. Sebe slysim ale maleho vubec a pritom mu sedce pry bije jako zvon. Kde prikladate? Slysite ho pokazde nebo jsou chvilky kdy ne?

janea823
14. srp 2017

@nenulinecka noooo hledala jsem a už jsem to chtěla vzdát. Ale našla jsem vlevo lehce nad linii bikin. Je fakt, ze jsem teprve 11+3, takze kdyz jsem lehce uhnula, tak jsem nic neslysela. Zase jsem musela pátrat a trosku pritlacit (ale ne nejak extra).
@danielle94 odpověď i pro tebe 🙂 a ja jsem použila kokosový olej

nenulinecka
14. srp 2017

Ja ho nasla po peti minutach a asi 10 sekund se usmivam, jak ho slysim a ze zkusim, jestli je, na stejnem miste. Nebylo. Ja mam primo sonogel od pani pres inzerat k tomu a na youtube mela lubrikacni...

barushe_27
14. srp 2017

@nenulinecka to jsem říkala hlavně se nestresovat když se neslyší, v klidu a zkoušela si svoje srdíčko není chyba v přenosu, použila si gel nebo nějaký olej?

nenulinecka
14. srp 2017

@barushe_27 jj to jsem si rikala, jestli nebudu mit nervy kdyz bude otoceny a ja ho neuslysim. ☺ ale ted jsem to zkusila na tri sekundy jestli tam je na stejnem miste a je. Ale ve stoje jsem ho nasla hned. v leze vubec☺ mela jsem k tomu primo sono gel. Ale na youtube radi, olivovy olej, lubrikacni gel a tak.

tereza1989
14. srp 2017

@kuhnice teda tak to muselo být mnohem horší. I kdyz on to každý pak vnímá ty nevolnosti jinak když jsou k tomu i děti.a pak ze dne na den dobrý,jo?to po tý nemocnici?

tereza1989
14. srp 2017

@nenulinecka já to dělám normálně jen s vodou,že namočim trochu břicho a jde to krásně

danielle94
14. srp 2017

Zacinam mit dojem ze tam ani zadne male nemam. Na utz bije srdce jako zvon a tady ho neslysim. Ani v leze ani v sede. Nikde neni :O

janea823
14. srp 2017

@danielle94 hlavne se kvuli tomu nestresuj..zeptej se u Dr., kde mas hledat a pak to urcite pujde. Moje kamarádka našla az na několikaty pokus...

tereza1989
14. srp 2017

A jak často poslouchalte?jinak já nejprve taky našla svoje tepny a pak až prďolu na levé straně taktéž až pod místem kde končí plavky tak těsně pod

danielle94
15. srp 2017

@janea823
Holky tak jsem ho vcera vecer nasla. Ani jsem nedoufala. Porad jsem hledala v okoli podbrisku a malej se presunul a uz ne vedle pupiku. Bylo to neuveritelny, srdicko jako zvon. Az mi vyhrkly slzy. U toho by se usinalo🙂 doporucuju vsem co jsou neklidne a chtej si male sami kontrolovat🙂

nenulinecka
15. srp 2017

@tereza1989 ja vcera asi 7 minut nez jsem nasla, kamaradka pry kazdy den pet minut, druha kazdy vecer minutku. Kdyz to mam doma, nevydrzim to nepouzit ☺ vzdycky vecer az se vrati manzel, tak si ho poslechnem.☺

nenulinecka
15. srp 2017

Me je zas tak spatneeeeee 😕🙄

kuhnice
15. srp 2017

@tereza1989 nalili mi do žil všechno možný, ještě asi 2 dny jsem párkrát zvracela a pak už to bylo dobrý. Ještě se mi občas udělá zle, ale to rozdejchám a pohodička.

mari90
15. srp 2017

Ja posloucham vzdy tak pul minutky a dost, je to už teď slyšet krásně a naštěstí nemusím vůbec hledat.

Holky nebolí vás jakoby pánevní dno? Mně poslední dobou docela bolí, že nemůžu ani sedět...

luska__
15. srp 2017

Holky, nabízím angel sound. Plné funkční. S baterkou, lubrikantem. Najdete u me i fotky na bazarku. Cena 550,- i s postou

sunny1sis
15. srp 2017

@mari90 jestli myslis kost mezi nohama oboustranne, tak silene uz od 12tt a zhorsuje se to. v prvnim to bylo az poslednim trimestru, teraz uz skoro od zacatku. Jak by ma tam niekto nakupnul a ohybani je mordor.

mari90
15. srp 2017

@sunny1sis jo jo to myslim, s dcerou jsem to nezazila, tak me to celkem zaskocilo

nenulinecka
15. srp 2017

Holky, kdo je na neschopence dlouhodobe, ona se nedostava vyplatnice vubec?

marketka00
15. srp 2017

Jelikoz ti to po 14ti dnech plati socialka a ne zamestnavatel, tak nemuzes dostat vyplatnici podle me 🙂

zuzana_ka
15. srp 2017

@nenulinecka na očr se taky nedostane výplatnice🙂

sticker
Strana