icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

bzubzalka
10. říj 2017

@simi1510 máš pravdu, dr. mi rikala, že napíše krém mackromiror😉na7dni.
@nenulinecka děkuju...jsem nějaká zničená. Včera jsme se v práci dozvěděli, že umřel kolega z jiného oddělení-35let,2letý syn doma. Pak mě dorazil syn-rozstrihl si rifle, když jsem viděla jeho matiku bylo mi jasný, že stříhal v matice....ale to je blbost...proti jiným věcem. Dnes zas dr.pořád něco.

danielle94
10. říj 2017

Holky někdo nějaká rada na bolest krku, kašel a bolest hlavy? Včera se mi to spustilo. Na angínu to nevypadá, ale nejspíš nějaká rychlá viroza klasicky. Nechci si hned brát paralen nebo nějaké prášky. Někdo nějakou radu co vám pomohlo? Atˇuž z bylinek nebo tak?
Děkuju 🙂

kvietorka
10. říj 2017

@danielle94 Septilen v tehotenstvi muzes cucat na bolest v krku.

simi1510
10. říj 2017

@danielle94 na kašel jitrocelový sirup, meduňkový čaj je na zklidnění i proti bolesti hlavy

galatea_a
10. říj 2017

@danielle94 Na kašel posypat cibuli cukrem a šťávu pít 😉

nenulinecka
10. říj 2017

@bzubzalka jojo, osudy lidi jsou nekdy silene smutny. jj nejaky rifle, to je blbost i kdyz to nastve, kdyz to vidis... Hlavne se netrap

bzubzalka
10. říj 2017

Tak aby toho nebylo málo, tak manžel přišel, že blbý v práci...jako jestli bude bez práce...ach jo...

bzubzalka
10. říj 2017

@danielle94 na bolest v krku mi dali v lékárně bylinné cucaci tablety. Jinak čaj se zazvorem+med+citron, ale zazvor střídat.hodně C

mari90
10. říj 2017

Tak po dnesni kontrole na gynde jsem nejaka presla. Vse vypada zatim ok, cipek tedy nemeril, jen kontroloval pohmatem a pry dobry, jen tedy u me zvazuje zbytek tehotenstvi prokladat obcasnymi hospitalizacemi ☹ doma mam narizeny klidovy rezim, coz je s triletackou horsi, na druhou stranu si vubec nedovedu predstavit, ze budu nejakou dobu bez male a uvidim ji jen par hodin denne, lekar nechce nic podcenit a byl by rad abych ted donosila do nejakeho prijatelneho tydne...

simi1510
10. říj 2017

@mari90 tak hospitalizaci bych očekávala na zaklade toho, jak je na tom cipek atp... ted si nevzpomínám... ale mas nejake prasky k udrzeni?

mari90
10. říj 2017

@simi1510 cipek dobry, spis to chce preventivne, preci jen doma uplne lezet nemuzu a take kvuli kapackam magnezka, ale uvidi se na kontrole za dva tydny, jinak mam Gynprodyl od zacatku a Magnosolv

bzubzalka
10. říj 2017

@mari90 snad to.bude dobré, nejde vic zapojit rodinu? Třeba o víkendech,abys mohla fakt ležet?

mari90
10. říj 2017

@bzubzalka o vikendu funguje manzel stejne tak kdyz prijde z prace, vetsinou i po praci na druhy den uvari, takze ja mam na starost jen dceru, l

dixxie
10. říj 2017

@mari90 budu držet palce, aby to za 2 týdny vypadalo lépe a mohla jsi zůstat doma. Taky asi jak který doktor, některý by tě nechal v nemocnici, jiný by to neřešil, co doktor, to názor. Ale určitě se šetři. Já jdu zítra na velký ultrazvuk a snažím se nebýt nervózní a být v klidu.

bzubzalka
10. říj 2017

@mari90 to je manžel hodný!Držím palce ať je líp!

bzubzalka
10. říj 2017

@dixxie vše bude na1,držím palce

mari90
11. říj 2017

@dixxie budu drzet pesti

@bzubzalka dekuji
Myslim, ze i kdyby byl stav stejny, tak me tam posle, asi ani protestovat nebudu. Je to starsi peclivy doktor, ktery chce aby to dopadlo co nejlepe. Bojujeme uz takhle od zacatku, tak ted uz to nesmime vzdat. Vsak ja to tam nejak preziju, jen mam strach o malou.

bzubzalka
11. říj 2017

@mari90 malá to zvládne určitě líp než doufáš.V kolikátém tt se narodila malá?

mari90
11. říj 2017

@bzubzalka ve 33tt

bzubzalka
11. říj 2017

@mari90 tak snad se vám to teď povede dál. Erik se narodil 36tt a naštěstí byl v inkubátoru jen 4dny.

nenulinecka
11. říj 2017

Holky, kdy budete prat oblecky a plinky? Jak mame ten prebalovak a tu skrin moc me to laka, ale do 2.2. casu dost... Tak tak nez budou Vanoce ? ☺

nenulinecka
11. říj 2017

@mari90 a vy se holky drzte co nejdele 🌼

bzubzalka
11. říj 2017

@nenulinecka já už bych nejraději taky prala. Ale čekám až to doma trochu představíme. To jediné mě drží. Mít kam vyprane věci davat tak peru😀 Pak budou vánoce a budu péct, tak bude míň času.

mari90
11. říj 2017

@nenulinecka ja treba nemam jeste nic koupeno a vubec nevim kdy to koupim a hlavne kde 😀 tim myslim oblecky

lucie_91
11. říj 2017

@nenulinecka My budem prát až po novém roce, do té doby to podle mě nemá cenu, aby to leželo jen tak ve skříni. A kdyby se malej narodil dřív, tak to manžel pak doma vypere, co by bylo potřeba.

nenulinecka
11. říj 2017

@mari90 pak udelas nalet obchodu a koupis vse 😀 my hodne f&f a pepco ☺

nenulinecka
11. říj 2017

@lucie_91 no taky si myslim, te skoro ctyri mesice vyprano, je pak uz jako nevyprano ☺

nenulinecka
11. říj 2017

@bzubzalka jeste chodis teda do prace ?

nenulinecka
11. říj 2017

At je to, jak je to, hlavne nechci prave, kdyby se narodil driv, aby to pral za me manzel, natoz zehlil ☺

nenulinecka
11. říj 2017

Holky, je Vas tu hodne, tak nekdo urcite vi, jak to chodi. Prdolka se narodi 2.2. , priklad: na materskou pujdu leden - smlouva, co mam na neurcito mi konci 12.2., muzou mi platit materskou a neprodlouzit smlouvu, ze ano?

Strana