Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@ange_de_la_morte Manžel je u vojáků? Tam je to asi těžší. A někoho jiného si zajistit nemůžeš? Jen tak pro jistotu. Nebo až to přijde, prostě zavolej na kasárny, že rodíš, ať Ti seženou manžela ... a pokud telefon vezme chlap, tak mu i křič do telefonu, jak budeš rozdýchávat kontrakce, ať je to rychlo akce.
Já takhle asi budu volat do elektrárny, jestli manžel bude někde, kde nebude moct mít mobil 😀 😀
@halasovci007 No, já myslím, že snad na youtube jsou i porody, ale dívat se na to rozhodně nechci. Nechápu, že si to někdo nahraje a ještě to dá veřejně na net.
Holky, tak další na řadě jsem asi já... ve středu jdu na vyvolání 😢 Moc nadšená z toho nejsem, miminko má málo vody a už není na co čekat, ale to vyvolání - to je snad jediné, v čem jsem měla jasno že opravdu nechci. No, nedá se dělat nic. Nad vodou mě drží to, že do víkendu máme naše miminko u sebe 😍
@tsasenka no jako já teda fakt doufám, že to byla sranda. Jo chtěla bych pro nás fotečky jak se bude vážit malá jaký má míry, ale určitě to nebudu ani já a ani manžel nikam dávat..On to vůbec nemá rád..Jen dáme vedět všem, že se malá narodila a nepřeju si aby posílam fotky, max mamce nebo někomu blízkému do soukromé zprávy..Já koukala na Malé lásky, ale tu starší řadu, teď když jsem byla těhu jsem na to záměrně koukat nechtěla a jeden díl jsem koukla, že to opakovali dopoledne a stačilo..
@tsasenka : jojo u vojáků ... jako když bude potřeba tak mně odveze do porodnice kamarádka z vesnice nebo její manžel, o to nejde, ale chci tam mít toho svého chlapa ... většinou má u sebe telefon takže ho budu bombardovat hovory, když to nezvedne tak ještě můžu volat podplukovníkovi ( to je náš kamarád), jinak do kasáren, ale věřím že jestli budu mít kontrakce a manželovi se nedovolám nebo mi bude říkat že nemůže tak se fakt neznám - umím být hoodně protivná a hlučná 😀 ... je to pakárna fakt, tohle je asi jediná výhoda plánovaného CS - víš na kdy si vzít volno
@journals budete mít svého drobečka už doma..Tak třeba si řekne, že chce na svět dřív a do středy se narodí..Budeme držet pěstičky..
@journals To mě mrzí, tak ho zkus ještě nějak vyhnat, horká voda, víc pohybu a tak. Třeba si dá říct, moc Ti držím palečky.
@halasovci007 Já fotky z porodního sálu nechci ukazovat nikomu. Hlavně, já tam vypadám ... jak po porodu, že? Žádná krasavice a miminko taky není zrovna nejkrásnější. My jsme pak dávali fotku, jak nám miminko umyli a převlekli, to je něco jiného.
I PA se divila, proč hned po porodu nefotíme. Nefotili jsme, užívali miminko 🙂
@tsasenka právě, jako asi chci nějakou fotku na památku, ale šířit to někde na netu to ne no..
@ange_de_la_morte A jak to bere manžel? Můj řekne neboj, v pohodě, to se nějak zvládne. Je v klidu, ale až to na mě přijde a on nebude doma, tak já v klidu rozhodně nebudu.
Holky, doufám, chceme ho trochu popohnat, ale vzhledem k tomu, že jsem dneska byla zavřená na snad 10 západů a nic nenaznačovalo tomu, že by se něco mohlo dít, tak v to moc nedoufám.
Doktorka mi chtěla dneska udělat Hamiltona, ale nepodařilo se jí to. Najednou jsem na ní koukala jak tele na nové vrata. S tím jsem vůbec nepočítala a doba na rozmyšlení byla tak 5 sekund. Jak jsem si všechno říkala, že chci promyslet, tak ani houby. Už to zkoušela, ani jsem v šoku nestihla nic říct - což jí nemám za zlé, nedokázala jsem se vůbec vyžvejknout. Nakonec se jí to nepovedlo, tak nebylo co řešit...
Holky, už vám chodí mateřská? Já jsem 3.12. posílala podklady do práce a pořád nějak čekám dopis, nebo rovnou peníze. Vím, že byly svátky, ale počítám, že na ossz jim to došlo ještě před svátkama s dostatečným předstihem.
@journals takový závěr těhotenství jsem měla u všech dětí. Ráda bych ti zvedla náladu a povzbudila tě. Mě 3 děti vykoukly večer před plánovaným vyvoláváním. Zkoušeli jsme všechno i dávno před termínem, vana, svařák, který nesnáším a nakonec sex. A i když mi dr na kontrole ten den řekl že jsem jak zalitá betonem, tak jsem do rána nebo ten večer porodila.
Jinak holky, u nás nastal problém. Tatínek nemůže najít rodný list 😒 Takže vůbec nevím, co tam v té porodnici napíšou. Snad to nebude takový problém a až budeme čekat, než nás pustí domu, tak si musí zařídit opis. A holt na matriku půjdeme až budeme doma.
@halasovci007 s fotkama to máme úplně stejně, jen památka pro nás, ale jinak nemíním nijak prezentovat. Já nebudu rozesílat fotky nikomu, manžel pak ukáže fotku v mobilu našim a babičce, on je posílání fotek šílený odpůrce, nemá to rád i FB si díky tomu zrušil. A přesně jak píšeš
@tsasenka po porodu budu určitě vypadat úžasně a miminko také, takže fakt jen památka pro nás a jinak nic. Máme domluvené pak profi focení miminka, takže pokud bych chtěla zveřejnit foto, tak až to profi jinak z nemocnice žádnou fotku nikde nebudu zveřejňovat.
navíc rodina a blízcí přátelé se dojdou podívat pak do porodnice, takže uvidí miminko v plné kráse 🙂
@tsasenka Jojo, musím se zeptat, dneska to na mě bylo fakt strašně rychlý 😀
Mateřská - nastupovala jsem 17.11. - první část za polovinu listopadu mi přišla 28.12., za prosinec mi přišla dneska.
@bemo Kéž by! Děkuju za uklidnění! To by bylo fajn, kdyby se rozhodl sám 🙂
@fly80 Jo? Já jsem zatím narazila na samé hrůzostrašné scénáře. Datum 9.1. by se mi líbilo 🙂
@laola Nezlobila bych se. Ale už se nějak smiřuju s tou myšlenkou, že to tak prostě bude. Musím myslet na to, že nejpozději o víkendu už bude po všem a budu ho mít u sebe.
Děkuju za všechny povzbudivé scénáře. Holky, já se tak těším a tak bojím zároveň! ❤️
@laola rodne listy nejsou potreba mi bylo receno. Pouze papir z matriky plus prohl o jmenu.
@tsasenka mam dotaz... kde jinde se to maji naucit nez u porodu .. samozrejme jako pricmrndavaci?

@laola Hodíme to na FB a budeme vysílat online, jo? 😀