Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@laola ono to tak vypadá aspoň na těch fotkách, ale realita je trochu jiná 😁. Zakřičela jsem si tentokrát u porodu hodně 🙂
Taky čumákuju. Usnula sem asi v jedenáct a v jednu řev jak blázen. Hladovec se probudil. Ale jak byla asi už dost nasratá, že si maminka dovolila hned nepřiskočit, tak se půl hodiny nechtěla přisát ani na jedno prso a ryčela tu jak na lesy. No já byla oplocená až víte kde 😂😂 nakonec se to povedlo a drahoušek se jako velké finále posral 😂😂😂 Smrad že by jeden pad. Ale už zase na chvilku chrni, tak taky budu. Uvidíme jak vydrží
@zetta01 tak drzim moc pesticky,aby ses dala co nejdriv dohromady a mela maleho u sebe..A nosi ti ho alespon?To sis teda urcite vytrpela..Je mi to lito..myslim na tebe a drzim vsechny pesti at jsi brzo fit..🍀🍀🍀😘😘
@fly80 mozna ji trapilo brisko ne?Tak hlavne odpocivej at nacerpas energii.Ja taky ted cumakuji - uz zase 😂😂 na druhou stranu je to trenink na cas "po porodu" 😂😂
My máme dnes taky noční, od 23.30 spala cca půl hodinky..teď dvě hodky byl u ni manžel, teď začíná směna zas mě...snad do rána ještě trochu schrupnu ☺😕
@halasovci007 kdyz jsem byla sama tak ne, ale vecer uz mi ho chvili nechali ale na noc sel na novoroz.vozi ho na krmeni. Nastesti se hned prisal 🙂 ja jsem se musela vyspat za PA a SO jsem spala jen asi hodku :-/ ale dnes se uz citim lip takze jak rano dovezou na kojeni chci si ho uz nechat u sebe. Ja jsem diky vetsi krevni ztrate mela hrozne zavrate a nemohla se ani postavit na nohy abych sebou nepraskla
Zdravím noční debatni kroužek🙂 já mám od tři poslicky/kontrakce. Nevím. Zatím tepla sprcha a ať se teda ukáže🙂
@zetta01 to je moc dobre,ze se prisal..To radeji vstan az se fakt budes citit..Moje kamaradka hned po porodu sebou praskla ve sprse..Nastesti byla jen potlucena a nic si nezlomila 😣🤔
@priefi @halasovci007 : no manžel je někdy citlivý jak hrom do police, ale já se to snažím chápat, ona emoční inteligence je něco čemu se člověk musí v dětství naučit, no věřím že náš syn bude v tomhle jiný, alespoň já se snažím na tom pracovat
@krisatko : syn mi často spal třeba 4 hodiny vkuse už když jsme dojeli z porodnice - doktorka říkala že budit ho nemám, že se bude mlíčka dožadovat až bude mít hlad
@lindikova :s napětím čekáme 🙂 .. já měla včera večer docela silné poslíčky snad od 5 odpoledne, sprcha nepomohla, v 23 jsem si šla lehnout a to už bylo dost nepříjemné , no ale nějak jsem to asi zaspala, probudila se až v půl 6 a nic
@ange_de_la_morte taky cekam🙂 aspoň jsem si nalakovala po 200 letech nehty, když už tu čumím do zdi!
@halasovci007 ne ne, bříško ji zatím moc netrápí. Ono co mám zkušenost, tak je ro spíš problém kluků. Sice se pokroutí, ale prdne si a hotovo. Spíš zatím ještě nemáme zajetý režim. Ale to se srovná 😉
@lindikova : a už to přešlo, nebo to pořád trvá ? já jsem si tak včera říkala že dnešek by byl super datum, Matyášek je narozený 19.1.2013 takže 13.1.2019 by se k tomu hezky hodilo 🙂
@ange_de_la_morte furt trvá. Ale ty bolesti jsou taková silnější ms křeč. Rodim poprvé, tak to nepoznám. Segra mi řekla jasne: až to budou ty pravý kontrakce, tak to poznas🙂 stáhla jsem si nějakou apku na mereni, já ty časy furt zapominam. Co u tebe? Mas dobrý, te víš, jak to má vypadat... Mne by se moc libilo toho 19. 🙂 18. je bratranec, 20. bracha a 21. synovec. Ať to mám v linii s holkama z rodiny🙂 ale 13. případně taky bereme. No uvidime...
@lindikova : jo u prvního jsem taky byla nervozni že nevím kdy jet do porodnice - já měla ještě strach protože jsme měli do porodnice daleko a všude bylo hromadu stěhu, no bylo to zbytečně brzo ... teď jsme si říkala že dokud dokážu kontrakci zvládnout v leže nebo v sedě je to ještě dobré .... ale u tebe to vypadá nadějně když to pořád trvá už od noci
@ange_de_la_morte spis si myslím, ze z toho nic nebude. No uvidime🙂
@lindikova : a pořád stejné ? nestupňuje se to ?
@ange_de_la_morte oni ti chlapi jsou obcaa proste nechapavi..Ten muj nedovedl pochopit proc tady nechci mit celych 14dni jeho sourozence na prazdniny..Tesne pred porodem ze?
@fly80 ono si to sedne urcite..Jen se musi zajet nejaky rezim ze?Zrovna vcera jsme se bavili doma v kolik budeme vecer chodit koupat..
@halasovci007 : jim to moc nedochází ... když měl syn 8 měsíců já jsem se vrátila do školy a na praxi - manžel ty dny hlídal syna a nechápal proč já jsem z té mateřské tak vyčerpaná když je to vlastně úplně pohoda - jo pohoda, když já jsem jim navařila jídlo, nachystala oblečení a když jsem večer přišla domů tak uklidila ten bordel co po nich zůstal ... ale nechci si stěžovat, o syna se manžel vždy postaral vzorně a to není úplně samozřejmost jak vidím v okolí

Teda já tohle večerní krmení jaksi zadrbala... Malá šla spát po půl 9, já se stěhovala z gauče do ložnice v 10, že ještě půl hodiny až hodinu můžu spát a ona to chuderka vydržela bez většího breku až do 23:55 kdy se jí konečně povedlo mě probudit