icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
13. led 2019

@veselaopicka to se teda opravdu trefili 😂😂 mozna se sejdou ve stejny termin v porodnici nakonec.To by byla hodne velka pecka 😂😎

halasovci007
13. led 2019

@fly80 krasny,ze uz jste doma vsichni pospolu..Mala je moc krasna..Pritel je fajn,ze vas nebude rusit chrapanim..Taky jsrm zvedava jak budeme chrapani resit..Myslim,ze to skonci oddelenyma loznicema..

ange_de_la_morte
14. led 2019

Holky tak já jsem dneska 37+6 a vyrážím na další kontrolu do porodnice - držte mi palečky ať je všechno dobrý a doufám že už se tam dole pomalu něco chystá

@fly80 : super že jste doma, ráda slyším že můžou být obě děti zlaté - Matyáše byl miminko za odměnu a všichni mi říkají že teď s druhým si to určitě vyžeru 😀 kvalitní odsávačka je k nezaplacení - u Matyho jsem měla od kamarádky půjčenou Medelu Mini Electric ( to byl luxus - jen jsem držela u prsa) a v noci a na cestách jsem měla Medelu pákovou - neumím si vůbec představit odsávat s obyčejnou pístovou

@bemo : tyjo to by mně asi na místě švihlo 🙂 já mám právě z takovýh situací strach - sice má už 6 roků ale přece jen nechci aby bez mého vědomi vytahoval novorozence z postýlky

tsasenka
autor
14. led 2019

Zdravím holky, tak u nás žádná změna, stále 2v1, jak jste na to vy? 🙂

bemo
14. led 2019

@tsasenka hlásím se do klubu, stálých 2v1. Dnes 40+1,super 🙂 zítra jdu na kontrolu ke svému dr a počítám že na poslední, pak už mě odešle do porodnice. A to mám každý večer, takové pěkné bolesti. Syn má v sobotu narozeniny, tak asi mimčo čeká ještě na oslavu. Ale teda už se mi to přenášení fakt ani nehodí. Dcera má příští týden soutěž v Zuš a to jsem doufala, že už budu doma z porodnice a s takovou budu ráda když budu mít vůbec odrozeno, jestli vůbec.

tynka75
14. led 2019

Zdravím holky. Tak i my máme už broucka u sebe. Jmenuje se Erik, narodil se včera váží 3,930g a měří 51cm. Porod byl dlouhý a pro mě náročný který nakonec skončil sekci. Tak se držte 😊

tsasenka
autor
14. led 2019

@tynka75 Gratuluji k Erikovi😍😘 kluk, jako buk, přeji, ať jsi brzy v pořádku 😉

tsasenka
autor
14. led 2019

@bemo Já jdu ve středu na kontrolu a to budu 40+0, tak nějak neustále doufám, že do té doby snad porodím.

laola
14. led 2019

Ahoj holky,

taky jsem stále celá 😂 dnes 38+4 (toto dítko nosím nejdyl 😱😀) Změna asi žádná... Jen už jsem na nervy, (asi) po antibiotikach jsem se osypala ve vystrihu a teď už mi přijde, že se drápu furt a všude... Tlak mám dobrý, bilkovina v moči nebyla, tak snad je to ok... no moje nervy...

laola
14. led 2019

@tynka75 moc gratuluji k Erikovi, ať jsi brzo v pohodě po porodu🍀😍 A malý macicek ať je zdravý a roste jak z vody 😘😍

veselaopicka
14. led 2019

Holky jak Vam prisla prvni materska? Tady holky kolem me ji maji od 10teho na ucte a ja furt nic. Fakt super.

priefi
14. led 2019

@halasovci007 mi to prijde zmackane i z te susicky 😅 manzel mi na to rika, ze zivot je otazka priorit a ze nemam resit kraviny a mam resit volny cas, ktery mam diky tomu, ze nemusim zehlit, ze on to enionuno nepotrebuje

lindikova
14. led 2019

@veselaopicka mne dnes, za část prosince. Nastupovala jsem 19. 12.

lindikova
14. led 2019

@tsasenka já dnes 38+0. Hrkam se na tu rehabku, srovnat kostrc. Tak uvidime, jestli to mimi trochu nepostrci. V hlave mám zajímavý scénáře na tema, jak me cestou praskne voda:D

lindikova
14. led 2019

@tynka75 chlapeček! Krasne jméno! Tak gratulace a ať se mu líbí na svete!

veselaopicka
14. led 2019

@lindikova ja nastupovala 3.12 a furt nic.. potrebuju poslat najem takhle budu muset hrabnout vedle i kdyz se mi fakt nechce.

veselaopicka
14. led 2019

@lindikova jooo my jsme vlastne stejne. Ja tez 38tt dnes a mam uplnou hruzu ze mi prdne nekde ve fronte v kaufu😃😃😃 ja bych potrebovala aby aspon do ctvrtka pockala. Zitra mam nehty a meliry a ve stredu koncert v kostele... nahradnika mam ale rada bych sla kdyz je mi dobre. Tak uvidime.

tsasenka
autor
14. led 2019

@veselaopicka Já jsem nastoupila na mateřskou 5.12. a dopis mi přišel 7. ledna a peníze hned druhý den.
S tou plodovkou mám taky strach. Mně ji vždycky pichli v porodnici a pak už šlo do tuhého. TAk doufám, že vcelku dojedu do porodnice a tam už se postarají.
@lindikova Já mám ještě 2 dny do termínu, Ty bys už chtěla rodit? Já jsem se bála, abych nerodila dřív a teď zas, abych nepřenášela. Manžel se mi doma směje, že nevím, co chci. Prý, že si ho nechám až tak do Velikonoc a pak mu řeknu, jo, dneska by to šlo 😂 Pořád si to neumím představit, že budu mít 3.

lindikova
14. led 2019

@tsasenka dnes začínám 39. týden, tak proč ne. Vikend jsem prolezela, prohekala. Už bych chtěla mít malyho doma. I když samozřejmě des v očích ze sestinedeli, bojim se, aby se mi nerozhodily nervy do nějakých úzkosti.

lindikova
14. led 2019

@veselaopicka chacha🙂 já taky zítra kadernici! Myslím si na sobotu 19. 1. Tak uvidime co na moje plany mimi🙂))

fly80
14. led 2019

@ange_de_la_morte držím palce na kontrolu 😉 nechci to zakriknout, ale zatím zlatá je. Jen se trochu začíná vztekat u kojení, ale to dělala první úplně to samé. Nemyslím si, že když je jedno dítě hodné, že to druhé bude čertík. Určitě si to budeš užívat jako prvního. Jinak jak sem četla, tak budeš lakovat. To jediné zatím u nás musí počkat. Opět jako u první. Mumínek při každém kojení ser... ehm tedy kaká 😂 takže sem lenoch. Nakojim, prebalim papír. Vůbec si neumím představit, každý dve až tři hodky lítat do koupelny ještě prepirat plínky. Tak s tím počkám. A ještě k dětem. Moji malé je pět, ale vypadá starší. Snažím se jí vysvětlovat, jak a co smí, ale je to peklíčko. Moc by chtěla pomáhat, ale pořád jinak než může. Snad se to uklidní. Nechci jí nějak moc nic zakazovat, aby si nemyslela že jí odstrkuju, ale prostě to nejde. Včera jí málem několikrát nakopla a to nemluvím o tom, když kojím. Pořád chce být u toho, ale strká do nás, pořád se mele okolo a malou to ruší a pak se nechce přisát. Tak doufám že to všichni prezijeme a já se nedostanu do Bohnic 😂😂😂

fly80
14. led 2019

@tynka75 gratuluju moc 💙 hlavně že jste oba zdraví. A vybrali ste krásné jméno 😍

ange_de_la_morte
14. led 2019

TTak jsme doma z kontroly - monitor i průtoky ok, dole všechno stejné jako před týdnem ( a jako před dvěma) , malá se nikam nechystá takže pokračujem 🙂

@tynka75 : gratuluji k mimču 🙂 ať jste brzo fit a spolu doma

@veselaopicka : nastupovala jsem 19.12. a ještě mi mateřská za ten prosinec nepřišla

@fly80 : látkovat se chystám ale uvidíme jak to bude fungovat - nebudu to brát jako dogma, když to půjde tak látku, když bude třeba horší den tak klidně papír, do porodnice jsem koupila nějaké ekologické tak jsem zvědavá, mně k tomu dokopalo to, že syn byl hrozně dlouho v plínách na noc takže ekologická i ekonomická stopa fakt výrazná 😀 toho že skončím v Kroměříži se taky bojím, myslím že to u nás bude podobné jako u vás 🙂

priefi
14. led 2019

@ange_de_la_morte a kolik je Matymu let? Nas ma 2,5, tkze musim mitnoci na stopkach 😅
@fly80 super, ze uz jste doma 😊 vsude dobre, doma nejlip 😊
@bemo mno.... to verim, ze jsi malem omdlela 😥😂 ted se tomu clovek zasmeje, ale v dane situaci to byly infarktove stavy, vid?

priefi
14. led 2019

@tynka75 gratulace! Preji hodne zdravi a stesti Tobe i miminku! Snad se rychle zotavis z cs a at mimi se ma cile k svetu a dela Vam jen radost.

priefi
14. led 2019

Achio... my mame spatne ocicko. Takove total ospalky pres cele ocicko, resp.hnis asi. Od porodky mu z nej teklo. V patek v noci to bylo pres cele ocicko, u dr.taky nic moc, ale od te doby ciste ocicko az do nedele vecer. Davame omisam baby a do stredy bud se zklidni nebo ocni a atb.mast do ocka. Napadlo me, jestli to je vazne zanet, kdyz 2 dny nic a pak repete. Obcas mu nosankem jde mliko, tak ze by to slo pak i ocickem? Nemate zkusenosti?

krisatko
14. led 2019

@veselaopicka já taky ještě nic ☹ což je dost na houbelec ☹

ange_de_la_morte
14. led 2019

@priefi : Matyášek bude mít vsobotu 6 roků ... už se s ním dá domluvit - povětšinou ale někdy si vezme něco do hlavy a je to pak s ním těžké 🙂

daskaaa1
14. led 2019

@tynka75 Gratuluji❤️

lindikova
14. led 2019

@priefi ty jo mlicko ocickem? Však nos a pusa jsou spojeny, jinak ne. Jestli te teda dobre chápu🙂 jinak já mám českou knihu o mateřství a tam hned od začátku radi, otirat ocicko bunicinou s opthalmoseptonexem. Ze se dětem často očka zaniti. Ofotim ti tu pasáž, až dojedu domu!

Strana