Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@ange_de_la_morte no vidis, Miky chce prso jen na jidlo, kdyz se mu ho snazim dat mimo to, neskutecny rev a chce dudlik. Dokud ho nedostane, tak rve. Sama to nechapu.
@ange_de_la_morte Kroměříž a závislost na alkoholuto jde ruku v ruce😂 počkej až budou větší 😂 Já už mám do Kromclu naslapnuto...😁 Ten náš nejstarší mě teď tak sere... je hubaty jak sviňa, ale hlavně bezdůvodně a reaguje nepřiměřeně k dané situaci...
Každopádně obdiv @bemo oprávněně patří 👍😉 mít ještě o dva víc, založím vinoteku 😂
S kocarkovanim to mam stejně jak ty, ale asi mi to i vyhovuje, po sestinedeli planuju semtam i popobehnuti s kočárkem a hlavně časy vycházek se odvíjí podle spánku malého, tak než bych se s někým sesynchronizovala...
Holky, nestraste s menstruaci... to by mi tak chybělo ke štěstí... což mi připomíná, že bych si měla zavolat na gyndu a objednat se. Co si počnem s ochranou, netuším... snad dřív nepočnem😂😂
@laola 😂 to bylo první na co jsem upozorňovala při první akci, ať si dává bacha, jestli na konci roku nechce pořizovat kočár pro dvojčata 😂😂
@pe_tu_ss_ka 😂😂😂 mě by jeblo s prominutím 😂😂😂
@malecek mě taky 😂😂 stačí ta jedna věčně naštvaná piraňa 😂😂
@pe_tu_ss_ka nasrana pirana, haha🙂))
Ženský, mate ty deti mazlivy? Nás se teda hrozne rad mazli s prsem, to jsou zvuky, ze by snad na veřejnosti pohorsoval. Ale tím to hasne. Nechá se opusinkovat, nějaký ty úsměvy a houkani, když vytasim par básnicek při hraní a prebalovani a tím to hasne. Ze by byl rad na holy ruce nebo se na mne chtěl rozvalovat nebo spat, ani omylem. Když chce spat, chce klid a kolibku nebo postýlku, chovat v perince, to teda rad i na ruce vytuhne. Když si ho dam ráno k sobě do postele, cumakuje na me, musím dělat ze spím🙂 a málokdy by blahem vytuh.
Jo a k nositku: koupili jsme tulu ftg, a malý v tom jeci. Muž viděl, jak to zkousime a dostal záchvat smíchu, zda chci mít osobní sirenu.
@pe_tu_ss_ka mi taky dr.rikala, ze jsem ted casovana hormonalni bomba a at kojeni neberu jako antinu, ze rocne ma 6 az 7 maminek, co se hned ze startu divi, ze jsou znovu tehotne 😅
@pe_tu_ss_ka vecne nastvana pirana 😂😂😂
@lindikova zkus satek 😉 Miky v nem vytuhne, nez ho dovazu
@pe_tu_ss_ka ty brdo, přesně! Rikam mu, ze když si ji uhryzne, bude mít pesek, bo jiná nenaroste🙂))
@priefi : to máš nějakého kouzelného dudlíka ne? :D
@laola : já jsem kolikrát nešťastná z toho našeho staršího taky - co si nosí ze školky za móresy, a jak se umí vztekat, mám pocit že se snad nebavíme normálně - pořáď kňourá nebo se vzteká
@lindikova : Klárka ráda spinká na našem hrudníku - hlavně manžel vždycky leží na gauči v polosedu a Klárku má na sobě - to je spokojená, jinak já se s ní mazlím hlavně v posteli u kojení nebo ji nosím v šátku, ale jinak nějaké pusinkování nebo tak - ona dělá šílené ksichty u toho ... ale ráda spí na rukách a pokud je vzhůru tak nevydrží sama ani v košíku ani v autosedačce, v posteli, nikde i když se na ni koukáme a povídáme ji ... tím nošením neházej flintu do žita - Klárka se v šátku na začátku párkrát vztekala, ted už usíná dřív než dotáhnu uzel
@lindikova 😂😂😂 narostla bradavka taky dobrý 😂😂😂🤣🤣🤣 taky mám pocit, že mi ji chce uhryznout kolikrát..
@pe_tu_ss_ka pirana to je to správné synonymum 😂😂😂
Tak jsme prvně zkusil doma vaničkování... Na první lekci podle videa vydržel malý půlku lekce, když začal brečet, tak jsem to radši ukončila, aby se příště nebál.. Ale jinak super.. A jak byl prohřátý, tak jsme podle videa zkusil i baby masáž na bolení bříška a u toho se teda pěkně vyprděl... Už se těším na další zkoušku vaničkování a zítra zkusíme i další baby masáž... 😍 Akorát po všem byl zase hladový jak vlk 🙈😂
@pe_tu_ss_ka na to musím mrknout. Adous vodu miluje.
@lindikova my máme videa odtud
https://www.vanickovani.cz
Videa jsou super je jich 9 na vaničkování a videí na masáže je 14 a všechna jsou pěkně zpracovaná, že je zvládne i laik 🙂
Teď na videa s masážemi je v březnu sleva 🙂
@pe_tu_ss_ka my máme kousek plavecek, tam lze pozvat lektorku i domu🙂
@lindikova to je taky super 😊
@pe_tu_ss_ka tak ta piraňa je přesná 😂😂😂😂
@lindikova je jaký motiv jsi koupila ? Tulu chci taky 😇
@laola my si vždycky ty naše dýchánky užíváme. Já toho že mám jen jedno dítě, ale i to že fakt mám možnost si s ním povykládat jen sami dva. Já bych vinoteku brala. Ale k čemu by mi byla když jsem furt těhotná nebo kojící. Bych před ní seděla a cucala džus.
A kolik má váš nejstarší roků? Naše nejstarší bude mít v dubnu 10 a teda někdy jsem z ní fakt úplně hotová. V jeden moment si normálně povídáme, děláme srandy a pak jí něco zakážu nebo nedovolím a najednou lítají pohledy, každý krok po schodech si poctivě vydupe a prásk s dveřmi.
Já jdu na kontrolu po 6tinedělí ve čtvrtek, a docela se děsím toho vyšetření. Šimonek má zítra 6 týdnů, tak jsem zvědavá jak nám roste.
Jinak, dnes jsme byli na karnevalu a ze syna jsem udělala pastelku jako kostým a vyhrál první místo 😀
@bemo : dej fotku pastelky 🙂
@pe_tu_ss_ka
@priefi Holky s MS mě nestrašte. Já taky kojím, ale jak píše @priefi krátce - hlavně v noci, malý si ucucne a spí. Ráno mám prsa, jak balóny, tak uvidím, kdy to přijde. V pátek jdu na kontrolu.
@ange_de_la_morte Řešila jsi to s gynekologem, nebo jsi jen používala ty gely? Snad se to při kojení může, tak nevím, jestli se mám zeptat, aby se na mě nedíval, jak na blba 😀
@bemo Krásná "patelka" 🙂
@priefi - Jak říkáte Mikuláškovi? Já mu říkám hlavně Miky a ségře jednou ujelo Mickeymouse. U nás v rodině je to neobvyklé jméno, vím, že si musí zvyknout, ale vytáčí mě to. Tchýně zkoušela Mikeše😈😈😈 ségře ujel ten myšák. Vždyť Mikulášek je tak krásné jméno, nevím, co vymýšlejí. Dělají Ti to taky|?

@malecek taky říkám Eliška, kouká jako Keliska 😂😂🤣🤣