icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
3. bře 2019

@malecek taky říkám Eliška, kouká jako Keliska 😂😂🤣🤣

priefi
3. bře 2019

@ange_de_la_morte no vidis, Miky chce prso jen na jidlo, kdyz se mu ho snazim dat mimo to, neskutecny rev a chce dudlik. Dokud ho nedostane, tak rve. Sama to nechapu.

krisatko
3. bře 2019

@priefi já nemyslím že by to bylo krátkou dobu kojeni. Já krmim skoro půl hodiny a taky už jsem ji měla potvoru

priefi
3. bře 2019

@krisatko hm... zajimave 😅 asi to bude tim prosincem 😂 ale my kojime co 2h i v noci, prave proto to vubec nechapu. A navic dneska uplne cisto, jsem z toho jelen.

laola
3. bře 2019

@ange_de_la_morte Kroměříž a závislost na alkoholuto jde ruku v ruce😂 počkej až budou větší 😂 Já už mám do Kromclu naslapnuto...😁 Ten náš nejstarší mě teď tak sere... je hubaty jak sviňa, ale hlavně bezdůvodně a reaguje nepřiměřeně k dané situaci...
Každopádně obdiv @bemo oprávněně patří 👍😉 mít ještě o dva víc, založím vinoteku 😂
S kocarkovanim to mam stejně jak ty, ale asi mi to i vyhovuje, po sestinedeli planuju semtam i popobehnuti s kočárkem a hlavně časy vycházek se odvíjí podle spánku malého, tak než bych se s někým sesynchronizovala...

laola
3. bře 2019

@bemo to je krásný ty dychanky s jednim dítětem. Taky se snažím kluky semtam vyvést separe. A určitě je to fajn pro obě strany.

laola
3. bře 2019

Holky, nestraste s menstruaci... to by mi tak chybělo ke štěstí... což mi připomíná, že bych si měla zavolat na gyndu a objednat se. Co si počnem s ochranou, netuším... snad dřív nepočnem😂😂

pe_tu_ss_ka
3. bře 2019

@laola 😂 to bylo první na co jsem upozorňovala při první akci, ať si dává bacha, jestli na konci roku nechce pořizovat kočár pro dvojčata 😂😂

malecek
3. bře 2019

@pe_tu_ss_ka 😂😂😂 mě by jeblo s prominutím 😂😂😂

pe_tu_ss_ka
3. bře 2019

@malecek mě taky 😂😂 stačí ta jedna věčně naštvaná piraňa 😂😂

lindikova
3. bře 2019

@pe_tu_ss_ka nasrana pirana, haha🙂))

Ženský, mate ty deti mazlivy? Nás se teda hrozne rad mazli s prsem, to jsou zvuky, ze by snad na veřejnosti pohorsoval. Ale tím to hasne. Nechá se opusinkovat, nějaký ty úsměvy a houkani, když vytasim par básnicek při hraní a prebalovani a tím to hasne. Ze by byl rad na holy ruce nebo se na mne chtěl rozvalovat nebo spat, ani omylem. Když chce spat, chce klid a kolibku nebo postýlku, chovat v perince, to teda rad i na ruce vytuhne. Když si ho dam ráno k sobě do postele, cumakuje na me, musím dělat ze spím🙂 a málokdy by blahem vytuh.

lindikova
3. bře 2019

Jo a k nositku: koupili jsme tulu ftg, a malý v tom jeci. Muž viděl, jak to zkousime a dostal záchvat smíchu, zda chci mít osobní sirenu.

journals
3. bře 2019

@lindikova bud rada, nas mrnous posledni dny neusne jinak nez na me a jakmile ho odlozim, je vzhuru. Za dnesek naspal 4 hodiny!

priefi
3. bře 2019

@pe_tu_ss_ka mi taky dr.rikala, ze jsem ted casovana hormonalni bomba a at kojeni neberu jako antinu, ze rocne ma 6 az 7 maminek, co se hned ze startu divi, ze jsou znovu tehotne 😅
@pe_tu_ss_ka vecne nastvana pirana 😂😂😂
@lindikova zkus satek 😉 Miky v nem vytuhne, nez ho dovazu

pe_tu_ss_ka
3. bře 2019

@priefi taky jsme měli tenhle rozhovor s gynekologem... Ale on ví, jak se stavím k antikoncepci, takže to bylo jen informativní rozhovor.... 😊

@lindikova
@priefi on jde po prsou, jak kdyby měsíc nejedl... Kolikrát mám pocit, že mi ukousne bradavku 😂

lindikova
3. bře 2019

@pe_tu_ss_ka ty brdo, přesně! Rikam mu, ze když si ji uhryzne, bude mít pesek, bo jiná nenaroste🙂))

ange_de_la_morte
3. bře 2019

@priefi : to máš nějakého kouzelného dudlíka ne? :D

@laola : já jsem kolikrát nešťastná z toho našeho staršího taky - co si nosí ze školky za móresy, a jak se umí vztekat, mám pocit že se snad nebavíme normálně - pořáď kňourá nebo se vzteká

@lindikova : Klárka ráda spinká na našem hrudníku - hlavně manžel vždycky leží na gauči v polosedu a Klárku má na sobě - to je spokojená, jinak já se s ní mazlím hlavně v posteli u kojení nebo ji nosím v šátku, ale jinak nějaké pusinkování nebo tak - ona dělá šílené ksichty u toho ... ale ráda spí na rukách a pokud je vzhůru tak nevydrží sama ani v košíku ani v autosedačce, v posteli, nikde i když se na ni koukáme a povídáme ji ... tím nošením neházej flintu do žita - Klárka se v šátku na začátku párkrát vztekala, ted už usíná dřív než dotáhnu uzel

krisatko
3. bře 2019

@lindikova malá byla dřív taky usinac jen v postýlce sama, chtěla na to klid. Teď ji musím nechat usnout na sobě, počkat minimálně 20 minut a sakra opatrně přesunout do postýlky

halasovci007
3. bře 2019

@lindikova 😂😂😂 narostla bradavka taky dobrý 😂😂😂🤣🤣🤣 taky mám pocit, že mi ji chce uhryznout kolikrát..
@pe_tu_ss_ka pirana to je to správné synonymum 😂😂😂

pe_tu_ss_ka
3. bře 2019

Tak jsme prvně zkusil doma vaničkování... Na první lekci podle videa vydržel malý půlku lekce, když začal brečet, tak jsem to radši ukončila, aby se příště nebál.. Ale jinak super.. A jak byl prohřátý, tak jsme podle videa zkusil i baby masáž na bolení bříška a u toho se teda pěkně vyprděl... Už se těším na další zkoušku vaničkování a zítra zkusíme i další baby masáž... 😍 Akorát po všem byl zase hladový jak vlk 🙈😂

lindikova
3. bře 2019

@pe_tu_ss_ka na to musím mrknout. Adous vodu miluje.

pe_tu_ss_ka
3. bře 2019

@lindikova my máme videa odtud
https://www.vanickovani.cz
Videa jsou super je jich 9 na vaničkování a videí na masáže je 14 a všechna jsou pěkně zpracovaná, že je zvládne i laik 🙂
Teď na videa s masážemi je v březnu sleva 🙂

lindikova
3. bře 2019

@pe_tu_ss_ka my máme kousek plavecek, tam lze pozvat lektorku i domu🙂

pe_tu_ss_ka
3. bře 2019

@lindikova to je taky super 😊

malecek
3. bře 2019

@pe_tu_ss_ka tak ta piraňa je přesná 😂😂😂😂

@lindikova je jaký motiv jsi koupila ? Tulu chci taky 😇

bemo
3. bře 2019

@laola my si vždycky ty naše dýchánky užíváme. Já toho že mám jen jedno dítě, ale i to že fakt mám možnost si s ním povykládat jen sami dva. Já bych vinoteku brala. Ale k čemu by mi byla když jsem furt těhotná nebo kojící. Bych před ní seděla a cucala džus.
A kolik má váš nejstarší roků? Naše nejstarší bude mít v dubnu 10 a teda někdy jsem z ní fakt úplně hotová. V jeden moment si normálně povídáme, děláme srandy a pak jí něco zakážu nebo nedovolím a najednou lítají pohledy, každý krok po schodech si poctivě vydupe a prásk s dveřmi.
Já jdu na kontrolu po 6tinedělí ve čtvrtek, a docela se děsím toho vyšetření. Šimonek má zítra 6 týdnů, tak jsem zvědavá jak nám roste.
Jinak, dnes jsme byli na karnevalu a ze syna jsem udělala pastelku jako kostým a vyhrál první místo 😀

ange_de_la_morte
4. bře 2019

@bemo : dej fotku pastelky 🙂

bemo
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
4. bře 2019

@pe_tu_ss_ka
@priefi Holky s MS mě nestrašte. Já taky kojím, ale jak píše @priefi krátce - hlavně v noci, malý si ucucne a spí. Ráno mám prsa, jak balóny, tak uvidím, kdy to přijde. V pátek jdu na kontrolu.
@ange_de_la_morte Řešila jsi to s gynekologem, nebo jsi jen používala ty gely? Snad se to při kojení může, tak nevím, jestli se mám zeptat, aby se na mě nedíval, jak na blba 😀

tsasenka
autor
4. bře 2019

@bemo Krásná "patelka" 🙂
@priefi - Jak říkáte Mikuláškovi? Já mu říkám hlavně Miky a ségře jednou ujelo Mickeymouse. U nás v rodině je to neobvyklé jméno, vím, že si musí zvyknout, ale vytáčí mě to. Tchýně zkoušela Mikeše😈😈😈 ségře ujel ten myšák. Vždyť Mikulášek je tak krásné jméno, nevím, co vymýšlejí. Dělají Ti to taky|?

Strana