icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
21. bře 2019

@halasovci007 no.... je to asi jak kde, znam prumerove duchodce, ale i ty co maji neco malo ptes 10tis. Takze je to indivindi

malecek
21. bře 2019

@semmi už krásně drží hračku, Adámek nic v ruce zatím nechce. Ten plyšák je super.

malecek
21. bře 2019

@priefi tak ono i záleží jak jsou dlouho v důchodě, každý rok se zvyšuje o inflaci a teď něco i Babiš přidával v lednu. Taťka začínal před 13 lety snad na deseti tisících

priefi
21. bře 2019

@malecek jj, to je mi jasne 😉 ale i tak, pred 13ti lety 10tis byl hodne slusny duchod. Teda aspon co si pamatuji, tak babicka mela v te dobe mnohem mene a to mela svoje odpracovane a mela v tom i vdovsky duchod.

fly80
21. bře 2019

@ange_de_la_morte ne, to je jiná lampička. ta naše je pro starší děti už jakoby na čtení v noci v posteli, takže jenom svítí a tedy za hodinu zhasne sama, plus má to noční červené světýlko. to bude nějaký svítící usínáček myslím.

laola
21. bře 2019

@ange_de_la_morte jj, bílý šum je fajn. Než jsme koupili medvěda, šuměli jsme appkou. Ale zase ten mobil u malýho byl na prd..

malecek
21. bře 2019

Už taky zkouším dávat do ruky

lindikova
21. bře 2019

@malecek jee, musím taky vyndat Sofii!!!

krisatko
21. bře 2019

Holky a nevadí to, že malé věc do ruky jakoby vnutim? Prostě počkám až rozevře prsty. Něco ji tam soupnu ona sevře (tipují že nevědomky) a pak s tím chvilku máchá dokud zas prsty nepovolí 😂 jinak už se mi včera zkoušela přetáčet, zasekla se na boku a chvilku to vypadalo, že to dotočí až na bříško ale nakonec z toho nic nebylo.

malecek
21. bře 2019

@krisatko já mu to taky vnutim 😂

@lindikova já z ní měla radost jak malé děcko a z králíka happy horse taky 😂😂

malecek
21. bře 2019

Už se taky prcci smějí nahlas a chtějí jako by něco říct? Adam se často řehoní a pořád se snaží vydávat zvuky. Hlavně po ránu

krisatko
21. bře 2019

@malecek jojo, zrovna si vykládala s kacenkama na prebalovaku 🙂

tsasenka
autor
21. bře 2019

@priefi Nám kupuje roušku kmotřička i se svíčkou. Na roušce bývá vyšito jméno a datum, obrázek (myslím, že holubička) a ještě Jsem dítě boží. Ségra to objednává někde na Petrově u sestřiček, nevím, kde přesně. A na výšivku mrknu 🙂
@bemo Já nemám možnost udělat křtiny jinde. Tady se nevaří o víkendu nikde a kdybych to dělala na faře, tak musím ještě komplet uklidit celou faru a na to fakt jako nemám. Takže u nás doma, naši mi pomůžou, ještě, že je mám 🙂
A jinak gratuluji, máš doma obrovský talent, třeba vyhraje i tu další soutěž 🙂
@halasovci007 Já mám doma papírovou petici a sbírám podpisy, připojila jsem se na FB ke skupince a je nás tam přes 30 tisíc. Podpisy se sbírají po celé republice. Třeba to k něčemu bude 🙂

halasovci007
21. bře 2019

@tsasenka snad ano.. Včera už jsem četla článek, že s tím chce ministryně něco udělat.. Taky ráda podepíšu, myslím si, že maminek je dost a může to pomoct. Mě se nelíbilo jak někde psali, že ji půjdou dávat pokadeny plínky snad 0red úřad vlády nebo kam.. Tomu přišlo teda dost blbý mno..

tsasenka
autor
21. bře 2019

@halasovci007 Tak na takovou reakci s pokakanýma plenkama jsem nenarazila. Tady je když tak odkaz na FB skupinku https://www.facebook.com/groups/828832667457185/ aktuálně 50 tisíc členů

lindikova
21. bře 2019

@krisatko já četla, ze davat do ručičky je jako cvičení🙂

tsasenka
autor
21. bře 2019

@lindikova Taky dávám do ručičky hrkávku, jak Miky pohne ručičkou, začne to hrkat a Miky valí očka 😀 Je to kouzelné 🙂

priefi
21. bře 2019

@malecek taky mam pocit, ze mi chce neco rici a jak krasne se smeje a ty zvuky 😍😍😍
@krisatko nevadi 😉

veselaopicka
21. bře 2019

@malecek jjj nam se smeje po ranu to jr slyset az z postylky a kdyz nakojim a ma naladu taky se rehni. Ale hlavne po ranu asi kdyz me vidi tak se mk smeje😆

halasovci007
22. bře 2019

@tsasenka to už je poradny počet lidí.. No. Jsem zvědavá jak to dopadne..
@malecek malá se taky směje nahlas. Hlavně kdyz má přes den spinkat 😅 nebo na mluvícího pejska na prebalovaku nebo na hrací decce.. A povídá na mě nebo na jiný lidi a pak na kolotoč nad postýlkou..

Jak si s prcky aktuálně hrajete? Já si sice koupila knížku, ale přijde mi, že je tam hodně her s vodou a jelikož máme rýmu, nechci ji teď krom koupání cachtat.. Sice topime na 23,ale přeci jen aby se to nehoršilo. Apropo co se vám osvědčilo na rýmu?

pe_tu_ss_ka
22. bře 2019

@halasovci007 já mám vytištěné hry z internetu, když tu kdysi někdo dával odkaz... Ale už si nevzpomínám kdo a hlavně z jaké stránky, nemůžu to najít.. Ale třeba si tu někdo vzpomene 😊
Jinak na rýmu mám pro malého libenar na rozředění nudlí a pak vysávám, a když má ucpaný nos a nemůže spát, tak nasivin pro novorozence, který kape místo stříkání.. I když vypadá, jako ty kapky, které stříkají😊

malecek
22. bře 2019

Stránka na hry www.mimisek.estranky.cz

malecek
22. bře 2019

@halasovci007 já s ním asi nejvíce mluvím a má rád prdění na břicho a krk, pak berany Tuc. Takové ty kontaktní, kdy se i toho směje a píská 😂

lindikova
22. bře 2019

@halasovci007 kecáme spolu, říkám básničky, něco málo zpívám, ukazuju hračky a kontrastní knížky, ale nejvíc miluje hrazdičku s hračkama, pod ní si leží, cvičí nožkama a mlátí do hraček. Případně se to dá zapnout a pak to bliká a hraje, ale to je poslední instance na zabavení, třeba před koupáním, když už je takový nafrněný🙂 Tak se s Aďou snažím cvičit, na zádíčkách, pase koně, ideálně nahatej 🙂 (do obýváku nám pere slunce, máme tu vedříčko), to miluje. To sebou pak šije!

ange_de_la_morte
22. bře 2019

@halasovci007 : no hraní - spíš blbneme a mazlíme se, přebalování je hra na 20 minut :D - prdím na bříško, papám nožičky, ručičky,krček a podobné blbiny, u toho dělám ksichtíky a povídám jak ji láskou sežeru :D jinak ji vykládám - třeba jen povídám co zrovna dělám, nebo kde je táta, brácha, zpívám ... když je na dece ukazuju hračky a snažím se toho našeho lenocha motivovat k pasení koníčků ... ale nejvíc blbin s ní dělá tatínek a ksichtíky bráška - na toho se řechtá jen ho vidí

malecek
22. bře 2019

@ange_de_la_morte přesně jak u nás

krisatko
22. bře 2019

Tak dnes první pokus holky je to mazec... Musela jsem konzultovat s výrobcem a Jakš taks se to podařilo nastavit. Ještě budu muset vymyslet nějaký slinták na můj hrudník...

halasovci007
22. bře 2019

@pe_tu_ss_ka
@lindikova
@ange_de_la_morte
@malecek holky děláme asi to samé jen i přijde že jí to moc nebaví nebo spíš vše jen na chviličku...

krisatko
22. bře 2019

@halasovci007 ta naše je taky taková. Vše ji brzo omrzí a člověk musí vymyslet co zrovna zabere

Normálně se mi holky dneska podařilo dvakrát uspat během dne a dokonce to ani nebylo hned po kojení. Úspěch

Strana