Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@ange_de_la_morte ne, to je jiná lampička. ta naše je pro starší děti už jakoby na čtení v noci v posteli, takže jenom svítí a tedy za hodinu zhasne sama, plus má to noční červené světýlko. to bude nějaký svítící usínáček myslím.
@ange_de_la_morte jj, bílý šum je fajn. Než jsme koupili medvěda, šuměli jsme appkou. Ale zase ten mobil u malýho byl na prd..
Holky a nevadí to, že malé věc do ruky jakoby vnutim? Prostě počkám až rozevře prsty. Něco ji tam soupnu ona sevře (tipují že nevědomky) a pak s tím chvilku máchá dokud zas prsty nepovolí 😂 jinak už se mi včera zkoušela přetáčet, zasekla se na boku a chvilku to vypadalo, že to dotočí až na bříško ale nakonec z toho nic nebylo.
Už se taky prcci smějí nahlas a chtějí jako by něco říct? Adam se často řehoní a pořád se snaží vydávat zvuky. Hlavně po ránu
@priefi Nám kupuje roušku kmotřička i se svíčkou. Na roušce bývá vyšito jméno a datum, obrázek (myslím, že holubička) a ještě Jsem dítě boží. Ségra to objednává někde na Petrově u sestřiček, nevím, kde přesně. A na výšivku mrknu 🙂
@bemo Já nemám možnost udělat křtiny jinde. Tady se nevaří o víkendu nikde a kdybych to dělala na faře, tak musím ještě komplet uklidit celou faru a na to fakt jako nemám. Takže u nás doma, naši mi pomůžou, ještě, že je mám 🙂
A jinak gratuluji, máš doma obrovský talent, třeba vyhraje i tu další soutěž 🙂
@halasovci007 Já mám doma papírovou petici a sbírám podpisy, připojila jsem se na FB ke skupince a je nás tam přes 30 tisíc. Podpisy se sbírají po celé republice. Třeba to k něčemu bude 🙂
@tsasenka snad ano.. Včera už jsem četla článek, že s tím chce ministryně něco udělat.. Taky ráda podepíšu, myslím si, že maminek je dost a může to pomoct. Mě se nelíbilo jak někde psali, že ji půjdou dávat pokadeny plínky snad 0red úřad vlády nebo kam.. Tomu přišlo teda dost blbý mno..
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/skvela-zpr... Joo tady je odkaz
@tsasenka
@halasovci007 Tak na takovou reakci s pokakanýma plenkama jsem nenarazila. Tady je když tak odkaz na FB skupinku https://www.facebook.com/groups/828832667457185/ aktuálně 50 tisíc členů
@malecek jjj nam se smeje po ranu to jr slyset az z postylky a kdyz nakojim a ma naladu taky se rehni. Ale hlavne po ranu asi kdyz me vidi tak se mk smeje😆
@tsasenka to už je poradny počet lidí.. No. Jsem zvědavá jak to dopadne..
@malecek malá se taky směje nahlas. Hlavně kdyz má přes den spinkat 😅 nebo na mluvícího pejska na prebalovaku nebo na hrací decce.. A povídá na mě nebo na jiný lidi a pak na kolotoč nad postýlkou..
Jak si s prcky aktuálně hrajete? Já si sice koupila knížku, ale přijde mi, že je tam hodně her s vodou a jelikož máme rýmu, nechci ji teď krom koupání cachtat.. Sice topime na 23,ale přeci jen aby se to nehoršilo. Apropo co se vám osvědčilo na rýmu?
@halasovci007 já mám vytištěné hry z internetu, když tu kdysi někdo dával odkaz... Ale už si nevzpomínám kdo a hlavně z jaké stránky, nemůžu to najít.. Ale třeba si tu někdo vzpomene 😊
Jinak na rýmu mám pro malého libenar na rozředění nudlí a pak vysávám, a když má ucpaný nos a nemůže spát, tak nasivin pro novorozence, který kape místo stříkání.. I když vypadá, jako ty kapky, které stříkají😊
Stránka na hry www.mimisek.estranky.cz
@halasovci007 já s ním asi nejvíce mluvím a má rád prdění na břicho a krk, pak berany Tuc. Takové ty kontaktní, kdy se i toho směje a píská 😂
@halasovci007 kecáme spolu, říkám básničky, něco málo zpívám, ukazuju hračky a kontrastní knížky, ale nejvíc miluje hrazdičku s hračkama, pod ní si leží, cvičí nožkama a mlátí do hraček. Případně se to dá zapnout a pak to bliká a hraje, ale to je poslední instance na zabavení, třeba před koupáním, když už je takový nafrněný🙂 Tak se s Aďou snažím cvičit, na zádíčkách, pase koně, ideálně nahatej 🙂 (do obýváku nám pere slunce, máme tu vedříčko), to miluje. To sebou pak šije!
@halasovci007 : no hraní - spíš blbneme a mazlíme se, přebalování je hra na 20 minut :D - prdím na bříško, papám nožičky, ručičky,krček a podobné blbiny, u toho dělám ksichtíky a povídám jak ji láskou sežeru :D jinak ji vykládám - třeba jen povídám co zrovna dělám, nebo kde je táta, brácha, zpívám ... když je na dece ukazuju hračky a snažím se toho našeho lenocha motivovat k pasení koníčků ... ale nejvíc blbin s ní dělá tatínek a ksichtíky bráška - na toho se řechtá jen ho vidí
@ange_de_la_morte přesně jak u nás
@pe_tu_ss_ka
@lindikova
@ange_de_la_morte
@malecek holky děláme asi to samé jen i přijde že jí to moc nebaví nebo spíš vše jen na chviličku...
@halasovci007 ta naše je taky taková. Vše ji brzo omrzí a člověk musí vymyslet co zrovna zabere
Normálně se mi holky dneska podařilo dvakrát uspat během dne a dokonce to ani nebylo hned po kojení. Úspěch

@halasovci007 no.... je to asi jak kde, znam prumerove duchodce, ale i ty co maji neco malo ptes 10tis. Takze je to indivindi