icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
31. bře 2019

@halasovci007 asi to bude patrit k veku, my bijzjeme takhle uz od stredy (zacal uz pred ocko). Me nejcasteji pomuze si ho prilozit ba prso tak, ze ho drzim v naruci a naklonim se nad nej

priefi
31. bře 2019

@zuzekk a to cerne pivo normalni, anebo varene? A jestli normalni, co bublinky?

zavodnice
31. bře 2019

Tak mi právě rychlá odvezla manžela do špitálu 😟, po včerejším zákroku nastaly komplikace. A zůstaly jsme tu na to válčení holky samy (pejskova, mimi a já). Držte nám palce.

zuzekk
31. bře 2019

@priefi normálně kozla, bublinky piju normálně v mineralce denně, sklenka v pivu si myslím že je zanedbatelna...

zuzekk
31. bře 2019

@zavodnice držíme!!

pe_tu_ss_ka
31. bře 2019

@zavodnice to mě mrzí, hlavně ať je brzy v pořádku.. Držte se!

malecek
1. dub 2019

@zavodnice ať je vše dobré a brzy doma

lindikova
1. dub 2019

@zavodnice taky držím!

krisatko
1. dub 2019

I my držíme!

tsasenka
autor
1. dub 2019

@halasovci007 Tím jsem si prošla s druhou dcerou. Vůbec nechtěla pít, ani po 4 hodinách, dala jsem si ji k prsu a řev, řev a řev. V noci nebyl problém, ve dne nechtěla pít. Já vím, že je to hrozné, ale dej jí až si řekne. Možná budeš mít pocit, že má hlad, ale dokud si neřekne sama, tak to bude asi problém nakrmit.
@priefi Prosím Tě a je možné, že někdo stále očkuje ve schematu 3+1? Ségra, co má chlapečka 4/2018 má už schéma 2+1 a švagrovka, co rodila v srpnu má stále schema 3+1 a holčička normálně donošená. (ani nevěděla, že je schema jiné, prostě její doktorka tak očkuje)

tsasenka
autor
1. dub 2019

@zavodnice Držte se!

priefi
1. dub 2019

@zavodnice jej, snad bude brzo v pohode. Drzim pesti. Co se stalo?
@zuzekk Miky bublinky nesnese
@tsasenka jj, nekteri si jedou jen 3+1, pokud si rodic nerekne

ange_de_la_morte
1. dub 2019

@zavodnice : přeju ať máte taťku brzy zase doma a vše je vpořádku

bemo
1. dub 2019

@zavodnice jejda. Tak ať je vše v pořádku a máte ho brzy doma. A na jakém byl zákroku, jestli se můžu zeptat.

Holky, četla jste si tu některá o tom chlapečkovi Míšovi, co tady o něm píše jeho maminka? Článek se jmenoju strašák jménem ALL. Mě to tak sebralo, když čtu co takový malý brouček musí vytrpět.

krisatko
1. dub 2019

@bemo jojo sleduju každý den conhe nového. Prý už je stabilní. Ale popravdě já už bych asi byla na dně a ona je tak dobrá že tu o tom ještě píše. Možná jí to pomáhá....

bemo
1. dub 2019

@ange_de_la_morte jinak u nás už se krmení uklidnilo a pijeme více méně normálně. Čekám až si prostě řekne sám. Dřív jsem mu cpala prso pořád protože jsem věděla že by měl jist, ale teď to nechávám na něm a je klid.

fly80
1. dub 2019

@bemo četla jsem a malému držím hrozně moc palce. vůbec si to neumím představit. navíc co sem se tam dočetla, tak snad mu na to přišli teprve v únoru. ještě se chudinka ani pořádně nezačal léčit a hned tohle ☹ snad bude v pořádku. tu formu nemoci co má, se prý podaří většinou vyléčit, píše to tam i ta maminka. kdyby chudinka neměl ten zápal plic, tak mohl být v pohodě.

ange_de_la_morte
1. dub 2019

@bemo : to jsem ráda že je to u vás lepší, a kdy máte další kontrolu s převážením ?

priefi
1. dub 2019

@bemo ja moc nestiham konika, o co jde?
@bemo u nas je uz taky klid

krisatko
1. dub 2019

@bemo já bych taky chtěla "čekat" až si řekne. U nás se pořád ji každou hodinu a už mi to leze na mozek. Vždyť už by měla zvládnou se napapat na delší dobu, v noci zvládne i 4-5 hodin poprvé, 3-4 hodiny podruhé, tak proč přes den nemůže jíst alespoň jednou za 2 hodiny? Začínám z toho být docela vyčerpaná. Jídlo, chvilka klidu, řev a zase jídlo.

sarkoc
1. dub 2019

Ahoj, opět vůbec nestíhám číst, jen jsem prolétla rychle poslední stránky a zjistia jsem, že řešíte bojkoty...no, Štěpánka snad zatím nebojkotuje, ale jsme ted s bronchitidou v nemocnici a nechce pít, jak má všechno ucpaný...na jednu stranu pochopitelný, na druhou stranu si nemůže moc dovolit už hubnout...jsou jí tři měsíce a má jen něco málo přes 4500g při 60 cm...za poslední dva dny shodila přes 200g :/ Ale hlady nebrečí nebo tak, prostě je jen vyčerpaná tou nemocí, tak asi ani nemá chut pít. Pevně věřím, že až jí bude líp, tak to bude zase OK. Jinak to s tím Míšou jsem četla a obrečela, nevím, kde ta maminka bere sílu, já bych se při takové diagnoze asi úplně sesypala...i když on člověk musí pro to sítě tu být no :/

sarkoc
1. dub 2019

@krisatko než měla Štěpánka tu bronchitidu, měly jsme to podobně...hodina a půl byl výkon, procházky jsem plánovala tak, abysme po hodině došly někam, kde můžu v kavárně apod nakojit...ale mě to tedy nějak nevadilo, jsem zvyklá od starší, ta pila ještě víc :D

pe_tu_ss_ka
1. dub 2019

@sarkoc chudáček, ať je brzy fit a přibírá a jste brzy doma. Moc držím palce..

Četla jsem o Míšovi, nedokážu si něco takového ani představit.. Nám se hroutil svět, když nám potvrdili diagnózu malého, která se ale vyřešila operací.. Nevím, kde bych hledala sílu na něco takového... 😔

bemo
1. dub 2019

@sarkoc jejda, tak ať se uzdraví beruška malá. To je mi moc líto. Hlavně aby se uzdravila a byly jste doma.
@krisatko já si myslím že jí to opravdu pomáhá. Já si to taky nedokážu představit. Co musí prožívat, co všechno se jí honí hlavou a ještě to dokáže napsat. Já bych byla na práškách.
@fly80 mě to přijde šílený jak se to na něho nakupilo. Teď prý asi tu leukemii vůbec neřeší. Má masivní zaplal plic a je potřeba vyléčit ten a pak řešit se dá dělat něco dál.
@priefi maminka popisuje jak jejímu synovi v únoru zjistili leukemii a než se mohli dát do léčení, tak dostal zápal plic a teď v podstatě bojuje o život.

@pe_tu_ss_ka já si myslím že není nic horšího než to co právě prožívají. Já bych jim tak hrozně moc přála aby se uzdravil. Dnes jsem si četla že je stabilní, tak mě to normálně rozbrečelo a holky na mě "mami co je" A člověk si v tu chvíli uvědomí jaké má štěstí a jak by si měl vážit každého dne.

bemo
1. dub 2019

@ange_de_la_morte já naštěstí na vážení jít nemusím. Řekla ať přijdu jen když by méně jedl, což sice jedl, ale teď už jí krásně, tak to řešit nebudu. Já jsem se nejspíš sama tou informací dost vynervovala a možná i zbytečně.

laola
1. dub 2019

@bemo
@fly80 holky, malý to taky semtam tak zkouší, že se odtahuje a zlobí. Někdy pomůže zvednout ho, (někdy si potřebuje rihnout) nebo změna prsa. A hlavně pomáhá říct mu, ať na mě tyto vylomeniny nezkouší😁😂
@dorxa malej je boží 😍😍

laola
1. dub 2019

@malecek kluci jsou super😍 Bude Honzík balit na bráchu holky, počkej 😉😁

ange_de_la_morte
1. dub 2019

Holky jsem vytočená až kam to nejvíc jde ... vytočená, zklamaná, smutná já nevím .... dneska jsem poprvé od porodu nadhodila že bychom to už mohli s manželem zkusit, respektive řekla jsem to už v sobotu a nic se nedělo tak dneska jsem začla jednat a víte jak to dopadlo ? Manžel mi řekl že nemá chuť a prý dobrou noc. Takže super - 8 měsíců jsme spolu nespali !!! V těhotenství to ani nebylo že bych já nemohla ale že jeho nepřitahuju když jsem těhotná, super no, nicméně to už jsem zkousla - v prvním těhotenství to bylo stejné a teď milost pán nemá chuť, jsem se ho zeptala jestli mu to jako přijde normální a prý proč se urážím kvůli maličkosti ... na to jsem mu odpověděla že jak myslí, že se najde někdo jiný kdo chuť mít bude, sbalila jsem malou a spíme v obyváku - nemám ani nejmenší chuť ležet vedle něj ... on si jako myslí že já budu čekat až on laskavě dostane chuť ne a že to opět bude ve starých kolejích kdy já chci a on ne, na to teda fakt ještě nemám věk. Vždyť já ani po tom porodu nemám břicho - zhubla jsem už do původní váhy 58kg, doma chodím upravená a s úsměvem mu servíruju večeři, co mám ještě děla ? Já už se tím ale nemíním trápit - když to nepůjde tak půjdu o dům dál a je mi to fakt jedno

omlouvám se všem za můj emoční výlev

pe_tu_ss_ka
1. dub 2019

@bemo je nespravedlivé, co všechno musí děti vydržet a vytrpět.. A pak na bezmoc pro rodiče, kteří ano nemají jak pomoc, a jen doufají v lepší zítřky a za dítě by i sami dýchali.. A pak jsou tu ti, kteří si neváží toho, že mají zdravé děti, nebo že je vůbec mít mohou.. Doufám a přeji mamince, ať se z toho malý dostane. Je to nepředstavitelná zkouška.. ☹

halasovci007
1. dub 2019

@fly80 je to jsem se mohla stavit na kafe s nějakým zakuskem 😉😅
@veselaopicka teda nádhera 😍

Strana