Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@pe_tu_ss_ka ten se fajně culí 😄
Dneska jsme byli podruhé na kyčlích a v pohodě, už tam jít nemusíme.
Adam ani neplakal, jen jak jsme ho oblikali tak tam ostatní miminka plakaly, tak začal natahovat a musel se přidat 😂😂
@malecek no on to umí, šibal jeden 😍
nás čeká druhá kontrola zítra 🙂 ale podle žabáka co dělá dobrovolně, si myslím, že to bude mít zase v pořádku 😊
Ahoj holky, tak jsem dneska byla v diabetologii, poslala mě tam má dr. kvůli tomu, že měl malý nad 4kg. No a první odběry na lačno jsem měla hodnotu 5 to posílali do laboratoře a pak jsem se nasnídala a za hodku jsem šla znova, to už brala sestra krev přímo do toho jejich přístroje a tam jsem měla 7,1 hodnotu, takže aby mi to náhodou nebylo líto v pátek jdu pěkně hned ráno znova na křivku a dle ní se uvidí, takže se už neskutečně těším na tu sladkou hrůzu, ale tak snad to bude dobré :-/ v těhu jsem neměla těhu cukrovku
Hm.... psala jsem, ze jsme uz v poho.... tak jsem se sekla 😅 bojkot pokracuje a hlavne bojkot praveho prsa.
Holky máte někdo kojící korále ? docela o nich uvažuju - Klárka při kojení hrozně máchá ručičkou a pořád chce něco chytat, občas chytne tričko ale většinou mně štípe do prsa, když ji ale ručku chytím já tak se vzteká a pouští prso
@ange_de_la_morte my nemame ale kamoska ma a mala ae toho drzi a je klidnejsi. Nase mala ma cele kojeni zataty rucicky v pest a ma je na brisku polozeny nebo lezi jak frajerka s roztazenyma rukama a nohama 😄
@ange_de_la_morte ty jo, kojící korale jsem musela vyguglit😂 to vidím prvně. Znám jen jantarove na zoubky 😊
@ange_de_la_morte mám je, ale zatím jsem je nepoužila, i když je asi vytáhnu .. malý mě drží za podprdu a nebo druhou rukou mě dnes začal štípat do ruky .. co cvičíme, tak se začal víc hýbat a konečně používá ruce, ale při kojení to moc příjemné není 😅
@halasovci007 děkuji moc, no já jsem neměla právě vůbec žádné problémy to mě poslala jen preventivně, že měl malý nad 4 kg, že to posílaji. Jinak teda se musím pochlubit pač jsem úplně unešená, dneska malý poprvé co spinkal od půl 9 až do 2:45 to já už jsem se od půlnoci budila a musela ho kontrolovat zda-li je vše ok 🙂 kéž by nám to už zůstalo
Tak jsem včera volala lektorce vanickoveho plavání a má plno tak nepůjdeme dříve než za 14 dnů. 😖
@malecek taky už jsem o něm přemýšlela, musím se ale zítra zeptat v rizikové poradně, kvůli té jeho imunitě, přece jen se tam shlukuji děti a stále ještě nemá očkování...
Holky co máte kluky, dáváte už rifle a kalhoty? Já jsem zatím dala jen párkrát, na vítání občánků a když je nějaká oslava ale jinak mu je nedávám vůbec, jsou nepohodlné a hlavně jsou ty miminka tak hezké v těch mimi oblečcích.
@malecek nedáváme, jediné kalhoty které měl, jsou lněné s laclem 😊 Džíny mi přijdou hodně nepoddajné..
@pe_tu_ss_ka na vaničkách se děti neshlukuji, tam jsi jen ty, miminko a lektorka, jen pak v tom centru bývá miminek dost no, pokud vám povolí tak můžu jen doporučit. Od těch třech měsíců si to prcci už i užijí , chodila jsem na to se starším a ten vodu miluje dodnes
@ange_de_la_morte zrovna jsem chtěla podobné téma otevřít. Taky mě chytá za prso, štípe, kroutí...někdy ji dám ruku podél těla, občas to pomůže ab zklidní se, ale většinou ji z tama zase vytáhne a už zas mě dlabi
@ange_de_la_morte taky časem pořídím, někdy mě škrabka po prsu někdy drží za podporu a někdy je mu to jedno a leží jak starosta
@malecek já vím, že na vanickach jsme samy s lektorkou, už mám vybraný i klub, kde se pak pokračuje ve slané vodě v bazéně.. Mě jde o ty děti kolem, co chodí na bazén právě.. Ale věřím, že už budou výsledky lepší, tak snad budeme moct začít co nejdřív 😊
@malecek 😂 tak to máme stejně.. Koupila jsem si nějaké volnější košile s delším koncem přes zašel, abych ho schovala 😂 😂
@malecek 😀😀😀 tak teď jsem se po ránu opravdu pěkně zasmála 🙂
@pe_tu_ss_ka taky mám v oblibě legíny a volné košile s prodloužením přes zadek
@pe_tu_ss_ka : já mám šíleně dodrápané prsa od těch jejich nenechavých ruček 🙂 a o kud máš korále ? silikonové nebo jiné ? ... k tomu vaničkování - u nás je podmínkou že musí mít dítko očkování právě proto že se tam ty miminka střídají a na podložce v hrací/relaxační části je jich tam i více najednou, takže my čekáme až po očkování ( odkládali jsme)
@malecek : já měla na staršího asi 3 kalhoty typu džínečky v těch mini velikostech ale nenosil je, akorát jedny manžestráčky s pružným lemem z Lidlu https://www.lidl-shop.cz/LUPILU-Chlapecke-manse... - všechno ostatní mi přišlo že ho musí škrtit přes bříško
@krisatko : Klárka si nenechá diktovat co s rukou - jak ji chytím vzteká se, když ji položím ruku kam chci tak ji vytáhne hned, ale škrábe a štípe vždy jen tou horní rukou

Diky za podporu, uz ani tak nemocne nevypadá, jen je unavená ☺ Jinak co já bych dala za chlapa, co nepotřebuje sex 😂 ten můj mi sice nic nevycita, ale vidím, ze uz by rád, ale ja mám nějaký blok asi