icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
22. kvě 2018

@priefi U nás je o víkendu taky taková velká oslava, ale zatím nezvracím a nic říkat nechci. Přece jen jsem to první potratila a kdyby něco, tak nechci, aby to všichni věděli

jesterkax
22. kvě 2018

Ahoj, taky se k vam přidám 🙂 . Dnes bych měla být 5+4tt, zatím to ví jen manžel. Bylo to pro nás celkem překvápko.... ale příjemné. Zatím pociťuji pořád hlad, pořád bych jedla , a občas mám citlivá prsa... Na první kontrolu jdu 4.6... 🙂

krive
22. kvě 2018

@tsasenka u nás je dobrý že z oslavy musí vždy někdo řídit a teď jdeme na 40cetiny ale i s prckem takže já pít stejně nemůžu a teď bych to neřekla, prostě je brzy, i když já mám vždy večer tak nafouklé břicho, že vypadám asi jako ve 20tt se synem, takže jsem zvědavá co si vezmu na sebe 😂

krive
22. kvě 2018

@jesterkax jee tak já jsem 5+2tt (podle MS) a na kontrolu chci jít též 4.6 - pokud to do té doby vydržím 😂

jesterkax
22. kvě 2018

@krive taky už odpočítávám dny do kontroly.... 9.6 odjíždíme na dlouho naplánovanou dovolenou do Itálie, tak pevně doufám, že bude vše v pohodě....

krive
22. kvě 2018

@jesterkax no já bych nejradši šla příští středu to bych měla být 6+3tt jenže to nemám hlídání pro 18m syna a on by to tam asi zboural, takže to budu muset nechat na to pondělí odpoledne kdy tam je Dr dlouho a bude moct pohlídat manžel 😂 jee tak si to užijte 🙂
No já jsem 15.3 musela podstoupit revizi pro ZT v 10tt (miminko odpovídalo jen 6+2tt) takže proto se teď nikam neženu brzy 🙂

danyseq
22. kvě 2018

@krive děkuji už se toho malého spunta nemůžeme dočkat

jesterkax
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
horvathova3
22. kvě 2018

A čeká někdo z vás první? Já jak žádné zatim nemám, tak nemám ani podle čeho porovnávat.

kristynadaniella
22. kvě 2018

@horvathova3 já, pokud nedojde už zmeškana ms.zkoušet budu v sobotu.

irisv
22. kvě 2018

to mě pobavilo....-D hlavně č. 12 a 18 😀

ange_de_la_morte
22. kvě 2018

@kristinandbaby : mi právě přijde přehlednější diskuze než skupinka 🙂

krive
22. kvě 2018

@ange_de_la_morte no mě to tedy zde nepřijde přehledné ani jedno, jsem i na emiminu a tam je to mnohem přehlednější a nejlepší je skupina na FB, tam máme tajnou s holkama co mají podobně staré děti jako je můj syn a tam je to nejlepší a nepřehlednější 😊

misakri
Autor odpověď smazal
misakri
Autor odpověď smazal
horvathova3
22. kvě 2018

@kristynadaniella tak budu držet palce ☺️ ja budu zase ve čtvrtek testovat, jestli se soupeme nahoru.

krive
22. kvě 2018

@misakri přesně můj názor, já sem šla teď poprvé u syna jsem byla jen na emiminu a odtamtud jsme si založili FB skupinu s to je vůbec nejlepší, ale my si udělaly jen malou skupinku a píšeme se fakt denně, máme se v přátelích, letos se chystáme na sraz 😊

radullah
23. kvě 2018

Tak mi holky zacina byt taky blbe. Nee :D Uz jsem si malovala, ze se me to vyhne. Tak cumlam kostky ledu a odfukuju, jako bych snedla nosorozce. Dnes 6+5

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
23. kvě 2018

@radullah Taky dneska rozdýchávám, včera večer to už rozdýchat nešlo. Tak nevím, jestli nemám být radši hladná a dát si jídlo až to přejde, někdy odpoledne.

radullah
23. kvě 2018

@priefi Jako ze je to ledove a uklidnuje mi to zaludek. Kdyz se napiju ze sklenicky studene vody, je mi pak vic blbe :D
Jako vim, ze takove ty zvlastni chute znamenaji nedostatek neceho, ale ze by i u vody?🙂 U dcerky jsem uplne na konci olizovala omitku 😀

misakri
Autor odpověď smazal
radullah
23. kvě 2018

@tsasenka tyjo a neni ti hur, kdyz mas hlad?

maximaty
23. kvě 2018

Ahoj tak je tam... srdíčko jako zvonecek, odpovídáme 6+4, přesně dle ICSI .... my baby made my day ❤❤❤❤❤

radullah
23. kvě 2018

@maximaty Jeee! Ja jdu v pondeli, tak taky doufam v srdicko. V patek jeste nebylo

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
Strana