Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Ahoj, taky se k vam přidám 🙂 . Dnes bych měla být 5+4tt, zatím to ví jen manžel. Bylo to pro nás celkem překvápko.... ale příjemné. Zatím pociťuji pořád hlad, pořád bych jedla , a občas mám citlivá prsa... Na první kontrolu jdu 4.6... 🙂
@tsasenka u nás je dobrý že z oslavy musí vždy někdo řídit a teď jdeme na 40cetiny ale i s prckem takže já pít stejně nemůžu a teď bych to neřekla, prostě je brzy, i když já mám vždy večer tak nafouklé břicho, že vypadám asi jako ve 20tt se synem, takže jsem zvědavá co si vezmu na sebe 😂
@jesterkax no já bych nejradši šla příští středu to bych měla být 6+3tt jenže to nemám hlídání pro 18m syna a on by to tam asi zboural, takže to budu muset nechat na to pondělí odpoledne kdy tam je Dr dlouho a bude moct pohlídat manžel 😂 jee tak si to užijte 🙂
No já jsem 15.3 musela podstoupit revizi pro ZT v 10tt (miminko odpovídalo jen 6+2tt) takže proto se teď nikam neženu brzy 🙂
A čeká někdo z vás první? Já jak žádné zatim nemám, tak nemám ani podle čeho porovnávat.
@horvathova3 já, pokud nedojde už zmeškana ms.zkoušet budu v sobotu.
@kristinandbaby : mi právě přijde přehlednější diskuze než skupinka 🙂
@ange_de_la_morte no mě to tedy zde nepřijde přehledné ani jedno, jsem i na emiminu a tam je to mnohem přehlednější a nejlepší je skupina na FB, tam máme tajnou s holkama co mají podobně staré děti jako je můj syn a tam je to nejlepší a nepřehlednější 😊
@kristynadaniella tak budu držet palce ☺️ ja budu zase ve čtvrtek testovat, jestli se soupeme nahoru.
Tak mi holky zacina byt taky blbe. Nee :D Uz jsem si malovala, ze se me to vyhne. Tak cumlam kostky ledu a odfukuju, jako bych snedla nosorozce. Dnes 6+5