Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Holky, tak ještě musím vydržet v práci do konce srpna, už se to blíží. To už snad dám, ale moje nervy... Odpočítávám... Ještě mi tam začala zlobit klima a nedají mi peníze, co mi slíbili, už mám prostě dost. Do toho zaučuju, zastupuju, nevím, no. Doma taky nic moc, bordel, protože děláme novou koupelnu. To ještě bude trvat taky cca do toho konce srpna a to doufám, že ne déle. V souvislosti na to nemám ještě vůbec nic nachystaného, akorát něco pokoupeno - jinak mébl nesestaven, nic nevypraného, taška do porodnice taky nic. Snad je čas, mám termín až ke konci října a vidím to, že budu moct začít až v tom září. Tak jsem aspoň včera objednala všechno lékárenské, drogistické a nějaké další serepatičky k tomu, je to asi za 7 tis., takže děs, ale nějak mám pocit, že bych měla být připravená na všechno, jakoby po mém porodu měli všechny obchody krachnout🙂🙂.
@biciklissie já mám vše krom lékárny cca od toho 22tt, a taky jsem raději připravena. Sice mám vše z netu, nesnáším obchody😁 Ale i tak. Já bych ještě do práce i šla ale už nemůžu, včera mi dal doktor papir na PPM 😃Snad už to nejak doklepeš a vydrzis do konce toho měsíce 🍀
Me zbývá poslední tyden v práci, tedy oficiálně... jinak se obávám, že než stihnu všechno dodelat zabere to vic času...
@laja64 Taky jsem teď objednávala přes net, na obchody v tom hicu nemám nervy. Tak jsem si to v klidu naklikala. Už jenom tři týdny, tak to už snad nějak dám, jen je to prostě náročné. Moc díky... Mě ta práce už nějakou chvíli moc netěší a teď tedy o to víc, jak se ke mě chovají, tak jsem ráda...
@darkwitch No, já půjdu těch 8 týdnů před, už ani o minutu déle🙂.
@biciklissie ja to mam šest týdnů před, ale u nás je to jiné 🙂 většinu věcí dodělávam z domova a jak ted bylo vedro ani jsem na to nesahla 😀
@natysnovec Já žeru jak protržená. 😂😂😂 A tu svou žravost svádim na mimčo. 😂 Nejlepší je, když se přítel na mě otočí se slovy : Mamko to už se zas cpeš? a já na to ihned že neee, že to Kubík 😂😂
@biciklissie to tě chápu. Tak se po mateřské poohlídneš po něčem lepším a bude 👌👌
@biciklissie taky nastupuju 8 tydnu pred.
@regeditka moc hezke
Holky, ja se tak tesim, az tu budem jedna po druhe po porodu posílat ty naše lásky ☺💜💜. Fakt se to nezda, ale silene to leti !😊
Tak dnes jsem koupila i ja set do porodnice, cepicka,kabatek,triko,dupacky v kremove barve.
@timotek69 na ten set jsem taky koukala....hezky.
@agneska7 krasny set
Nám koupí něco hezkého do porodnice teta s babičkou. Necháváme si překvápko, tak nám to doladí do barvy 🙂
@darkwitch Se nedivím, vedro je fakt pekelné. Já právě musím pěkně do práce, vč. dojíždění a buzerace a mám toho už fakt po krk. I tak si vyčítám, že jdu těch 8 a ne 6, jsem trubka...
@laja64 No, když já nevím. Bojím se, že pak nic neseženu. Že kdo mě bude chtít, po mateřské a zas tak extra toho neumím. Pak budu umět ještě méně. Teď je na hledání práce fajn doba, ale co bude za tři nebo šest let... V práci mi pořád říkají, že mě tam chtějí, ale sejde z očí, sejde z mysli. Plus jim to vlastně nevěřím už teď, vzali místo mě hned na neurčito rovnou dvě nové. Tak je hezky zaučím a pak mi udělají pápá, jak budou moct.
@biciklissie já myslím, že práci seženeš i pak 🙂 Já pracovala pak i na rodicaku, tak maximálně 3x za měsíc, ne kvůli peněz, ale at jsem mezi lidma. Jsem zvykla furt něco dělat. Od té doby co jsem na PN jsem si říkala, že se jeden den natáhnu na sluníčko a nebudu fakt nic dělat. A ještě na to nebyl vůbec čas 😃 Treba se ti naskytne nějaká fajn možnost během rodičáku a pak tam nastoupis, kdo ví👌 Teď hlavně ať jsou miminka zdravé a kašlem na práci 😊
@biciklissie to si vůbec nevyčítej a myslím, že stejně nemá smysl přemýšlet ted co bude za pár let, myslím, že kdo práci chce, ten jí sežene, třeba naopak seženeš něco mnohem lepšího ;)
@laja64 Jo, taky bych možná měla časem možnost pracovat trochu z domu (pro někoho jiného), tak uvidíme. Zatím je to jen nějaká malá šance a taky nechci nic slibovat, když nevím, jaké to bude. Jinak já jsem doma moc ráda a být bez lidí mi nevadí, pokud se občas dostanu ven alespoň rekreačně a v tom mi zase manžel pomůže, to vím. Tak uvidíme. A přesně, hlavně to zdraví pro ty malé a pro nás.
@darkwitch Jo, to máš pravdu, teď nemá smysl něco plánovat. Já to časem pustím z hlavy, ale jak teď mě ta práce se... zlobí, tak mě to nutí nad tím přemýšlet. Ale jakmile budu doma, tak už se chci soustředit jen na rodinu. A je fakt, že já už dělala lecos a klidně bych zase dělala.
@dusovkam u nas ma Viktorka taky porad chut na zmrzlinu, nahore mam 6 kg, tak mi to precpavani se ani neprijde blby 😀😀😀
@biciklissie hlavne nic neplanuj a nepremyslej, co bude.. To nikdy nevis, netrefis a neovlivnis. Treba bude dalsi prcek a budeš doma nakonec 6 let 😉😏
Dneska jedem na leteckej den do Strunkovic u Bavorova tak sem zvedava zda preziju...uz teed je mi vedro...😭😭
@natysnovec No snad přežiješ 😊 U nás prší,a je pod 20°C tak jsem se dala na praní věcí pro malou . Mohlo by to počasí být takové pár dní 🤗

@natysnovec ja se cpu od rana, jak se ochladilo a muzu varit, tak jde dieta do haje... Dve zmrzliny a ted kus babovky, sice bezlepkova, ale preplacana jsem solidne