Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@oveckaluky No, tak výměna zkušeností ve všech oblastech😀.
@janinkadodinka Aha me jeste nic nerekl.Ja se budu obednavat az po dnesni krvy.Podle toho jak vyjde a to se dozvim cca za 4 dny.
@natysnovec můj doktor je stará škola,takže říká pohlaví až ve 20tt, pohyby zatím necítím.V předchozím těhotenství jsem je cítila až v 18tt.
@codal ono u druheho tehotenstvi se to pry obevuje drive.Ja tedy citim jen takovy motylky kdyz sem v klidu.
@biciklissie ja sise na screeningu jen rozepinala kalhoty, vubec jsem sese nemuselana vyslikat
Me ani nenapadlo ze uz by pohyby mohly byt citit 😀 minule to bylo az ve 20tt tak je dřív jak za tri týdny ani nečekám a i potom bude čas, ale doufam že az budou pohyby budu zase o něco klidnější 😀
@natysnovec Já dvě holky - letos jim bude 12 a 17 let 😀 trochu nám hráblo, n stará kolena 😉
@oveckaluky Ale to nerikej😃
@darkwitch Tak to by bylo dobrý, uvidíme.
@oveckaluky aha, tak to chápu, u mně byl i první přes břicho 🙂
U nás další dobré zprávy! Krev ze včerejší poradny je v pořádku, takže mimo jiné už můžu vysadit Utrogestan a Estrimax (dává se automaticky po IVF do cca 12. týdne). Hlavně za ten Utroš jsem ráda, kdo má zkušenost se zaváděním, ví, jak je to "příjemné". 😃
@knoflikarka Já včera taky skončila s Urtogestanem. To zavádění je opravdu i pro mě mor. Takže jsem moc ráda, že už nemusím. Jen mám děsné obavy, co bude teď. Neb pořád trochu špiním, skoro neznatelně, ale přece. I přes Utrogestan, takže co bude bez něj, to je otazník. Jinak velká gratulace k výsledkům.
@biciklissie Se špiněním zkušenost nemám, dostala jsem Utroš automaticky před transferem, ale každopádně držim palce, neboj, oni vědí, co dělají 😉 Jinak někde na diskuzi jsem četla, že někomu doktor doporučil po Utroši Lactofeel, prý je ta sliznice pak náchylnější na infekce a tohle je 7 denní kúra, co pomáhá. Tak radši ještě 7 dní budu zavádět tohle...
Ahoj všem..Tak,ve středu jsem volala abych se objednala na screning a dnes jsem na něm byla-jsem 12+4..Dle ultrazvuku je vše v naprostém pořádku,ult. delali přes břicho,bylo to super,teď čekám zda budou volat kvůli krvi..Pokud bude vse v pořádku nezavolaji,pokud bude něco špatně zavolaji-pry cca do 7..Tak mám trochu strach..Pohlaví-vypadá to na holčičku.A jak jsem četla tady o pohybech-jsem těhotná po páté a necítím nic..A to se tam miminko pěkně mele..;)
@veraakubik ja jsem 14+2 a nic....taky nic...a jsem v pulce 4 mesice🙂
@natysnovec já, dneska jsem si jej koupila 😀
@tasmyska femibion?😊👍
@knoflikarka No, já na sobě poznám, že trochu špiním fakt jen minimálně, je to spíš takový průzkum. Ale potvrdil mi to teď na poslední kontrole rozbor moči, že si fakt nevymýšlím. Doktorka to ví, napsala mi to i do těhu průkazky. Pak jsem se jí ptala na ten Utrogestan a prý už ho mám jen dopotřebovat, prý se tam už mimčo má dobře. Tak se snažím tomu věřit, nic dalšího asi, bez jejího doporučení, brát nebudu. Dnes jsem první den bez Utrogestanu a špiním o trochu víc, ale zdá se mi, že to tam je vždycky cca v období, kdy bych měla mít ms. Minulý měsíc jsem to tedy tak měla, dnes je to od té době přesně 27 dnů. Ani jsem nevěděla, že je to možné, přečetla jsem si to až někde tady. Tak už fakt nevím, prostě budu čekat, i když tedy je to hrozné. Četla jsem, že jsi po IVF, tak je moc krásné, že se zadařilo, když tomu asi předcházelo docela trápení. Moc držím pěsti. Jinak tedy, mohli by tedy mohli zavolat i v případě pozitivních výsledků, takhle se třeba člověk nervuje zbytečně dýl.
@natysnovec Jj, já začnu brát od 12+0, což mi vychází na příští úterý. Na Femibion 1 píšou, že je do ukončeného 12. týdne, tak předpokládám, že tím se myslí 11+6. Ono asi plus mínus je to jedno, ale já tak nějak raději vše podle toho, jak se má, abych si to nevyčítala.
@biciklissie ja uz beru Femibion 2 to jw od ukonceneho 13 tt a ja sem 14+3
Holky ja uz se tak tesim az me kopne😁😁😉
@natysnovec Safraporte, musím se na ty krabičky pořádně podívat...
@biciklissie Asi jo...Od ukonceneho 13 tt je ten femi.2😁
Tak já tomu nerozumím. Na Femibion 1 je napsané, že je do ukončeného 12. týdne. Což beru jako do 11+6. A jestli je na Femibionu 2 napsané, že je od ukončeného 13. týdne, tak přece mezitím je pauza, ne?
@natysnovec Jinak jako samozřejmě chápu, že nejdřív je jednička a pak dvojka🙂🙂🙂.
@biciklissie Hlavní je, že prcek se má u Tebe dobře, vím i o ženských (teď čerstvě z blízkého okolí), které x měsíců ani nevěděly, že jsou těhotné, protože jim MS chodila pořád normálně dál. No a ta z mého okolí, která se o mimi "dozvěděla" až ve 4. měsíci, nedávno porodila zdravou holčičku... Takže určitě se to stává 😉 Jinak ano, vyšlo nám 2. IVF, jak ostatní píšou, že hlavně musí být člověk v pohodě, tak já byla po transferu našeho drobečka akorát naštvaná a zklamaná, protože to vypadalo, že nám zase zbude jen jedno embryo. A nakonec se to povedlo a máme ještě 2 "mrazáčky" 😊
@knoflikarka Páni, tak to je fakt super. Strašně Ti to přeju a jsem děsně ráda za současnou medicínu, že jsou ty možnosti. Já, když nám to chvíli nešlo (ale bylo to fakt chvíli, zase jsem nervovala), tak jsem se tím utěšovala, že prostě vyzkoušíme všechno a to by bylo, aby to nebylo... Můžu se zeptat, jen tak pro zajímavost, samozřejmě nemusíš odpovídat, jak dlouho jste se snažili? Jinak teda jako jo, uklidňuju se tím, že špiním od začátku a dobrý, tak teď se snad najednou nic nestane. Ale jako znervózňuje to. Ovšem, jak říká můj manžel, já si vždycky něco k nervování najdu🙂.
@biciklissie Jezis😁😁

@natysnovec tak to máme stejný termín kontroly, akorát ve stejný den mě čeká i velký utz 😉