icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

biciklissie
6. dub 2018

@natysnovec Já to asi celé nechápu, no...

knoflikarka
6. dub 2018

@biciklissie To mi povídej, já se taky stresuju kvůli všemu, v podstatě celkem v klidu jsem jen den, dva po kontrole 😃. Snažili jsme se dva roky za použití medicíny, nic jiného u mě bohužel nemělo smysl. To období bylo dost hrozné, nepřála bych to zažít ani na chvíli nikdy opravdu nikomu, ani těm, co se na IVF dívají skrz prsty. No a teď už se zas stresuju screeningem, vždycky si něco najdu 😃

biciklissie
6. dub 2018

@knoflikarka Tak jako dva roky jsou dost, i když by člověk myslel, že je vše v pořádku. Natož když není, to musí být strašné nervy. Asi si to nikdo neumí představit, kdo to nezažil. Tak obzvláště držím pěsti, ať je vše úplně v pořádku a těch pozitivních myšlenek máš co nejvíc. V podstatě jsi to popsala dost přesně, já mám po kontrole radost, ale přitom už cítím, jak mi hlava startuje a snaží se najít nějaké zádrhely - co tak doktorka, netvářila se nějak divně?, mimčo má dva dny skluz, co když je to špatné znamení?, co se stane, až přestanu brát Utrogestan?, atd., atd. Prostě úplně blbosti, jen abych neměla prostě jen čirou radost🙂. Hold můj mozek tak funguje, asi s tím moc nic nenadělám, ale snažím se🙂. Miminko si zaslouží pohodičku... Už dnes mizím, tak pěkný víkend a žádný stres...

oveckaluky
6. dub 2018

@knoflikarka To mi povídej, už tři dny nezavádím a to je parááááda 😀 Ale takové to "těhotenské vlhko" je pořád teda, i bet utrouše...

oveckaluky
6. dub 2018

@biciklissie A bereš Ascorutin? Mně tehdy na špinění moc pomohl, po cca třech dnech čisto, brala jsem 3x1, pak už nic. Nebo místo něj pomáhá čaj Roojbos (snad jsem to dobře napsala) s citronem, ten se těhulím dokonce doporučuje 🙂

knoflikarka
6. dub 2018

@oveckaluky tak to je dobré vědět, ještě že mám doma zásobu intimek 😃

oveckaluky
6. dub 2018

@knoflikarka Jo, taky teď kupuju velká balení 😀 Kolikrát promáchám i víc než dvě denně...

natysnovec
6. dub 2018

@biciklissie femi 1 do asi 12 tt femi 2 od 13 ttdve tahletky zluta+ruzova😁😁

ojo
6. dub 2018

Ahoj holky, když tu vidím ty vitamíny. Já beru na doporučení doktora Superfolin - Chytré miminko - složením stejné jako Femibion, ale levnější a navíc český výrobek...jen tip 🙂

natysnovec
6. dub 2018

@ojo a kolik stoji ten Superfolin?Vim ze dve krabicky femibionu ve sleve staly 1000kc.

ojo
6. dub 2018

@natysnovec dvojbalení těch 60tablet za necelých 700kč

janinkadodinka
6. dub 2018

Taky se chystám na superfolin na doporučení doktora. Složení by mělo být stejné jako u Femibionu. Teď jsem brala VIP Mami, ale to vycházelo kolem 450 Kč

natysnovec
6. dub 2018

@ojo supr

oveckaluky
6. dub 2018

Já beru jen listovku, taky na doporučení doktora - prý je to úplně dostačující, pokud je k tomu dobře vyvážená strava. K tomu si dávám dvě lžíce chia denně, i to mi schválil, prý z toho mají prckové všechny vitamíny, které potřebují, a ty, co jsou chemicky obsažené v těch různých pilulích, prý většinou tělo ani nezpracuje, že je to jako s ostatními vitamíny, ne jen těhotenskými...už takhle beru 2 listovky denně a 6x magnesium, které budeme muset asi zase zvednout - vazy bolí už zase :-/ U Niky jsem brala 4x2...

natysnovec
6. dub 2018

Holky muzu se koupat ve vane??

oveckaluky
6. dub 2018

@natysnovec jj, koupu se tak jednou tydně, jen nedávat úplně horkou vodu 😉

ojo
6. dub 2018

@natysnovec taky se koupu, takhle na začátku jen tak jednou týdně, ale pak od toho druhého trimestru klidně víckrát 🙂

ekelly
6. dub 2018

@natysnovec prej ty vselijake vitaminy pro tehotne delaji velka miminka :D mozna je to jen fama..ja beru jen listovku. Ty vitaminy jsou pekne predrazene 😳

natysnovec
6. dub 2018

@ekelly To.kazdopadne.Janje taky nechtela ale tchyne je magistra v lekarne.Tak mi je koupila.

tasmyska
7. dub 2018

@natysnovec ano femibion2 s prvním jsem jej nebrala a teď u druhátka jsem začla😀. Tak uvidíme nakolik budu mít bystré dítě. Jinak od prvního screeningu do dalšího ultrazvuku mám 5 týdnu a je to nekonečný. Na gyndu jdu 23.4. v 16+4. To asi sešedivím do te doby 😉

natysnovec
7. dub 2018

@tasmyska ja jdu az 3.5 ke svemu a v pondeli ted budu resis tu genetiku v 20tt😊je to zdlouhave nez ty nase milacky zas uvidime alespon na utz❤

ekelly
7. dub 2018

Holky,rostou vam briska? U dcery mi zaclo az kolem 16 tydne a u druheho mi teda hodne vyskocilo.jeste to tajime a moc se to uz maskovat neda :D

martina250703
7. dub 2018

@ekelly Ja mam poslednich asi 10 dni pocit, že mi ho nekdo pres noc prifukuje 🙂

niki1107
7. dub 2018

@ekelly Ja dnes zacinam 14 tt a jsem spis takova nafoukla a to jsem mivala ploche bricho (jsem prvorodicka). Jako ano, v uplem obleceni to jde videt, ale chtela bych takove to typicke tehu kulatoucke ..

ekelly
7. dub 2018

@martina250703 jo presne, nekdo ho prifukuje 😄 a to potom nechci videt v lete v tech vedrech 😳
@niki1107 ja jsem prave prekvapena, jak rychle vylezlo 🙂

darkwitch
7. dub 2018

Taky mi prijde ze najednou hrozne vylezlo...

martina250703
7. dub 2018

@ekelly To si taly říkám, buben v těch vedrech bude "lahoda".

oveckaluky
7. dub 2018

@ekelly Foceno ve 12+3...teď už je zase větší...jsem zvědavá, jak budu vypadat v létě. Jako s mladší dcerou taky vylezlo brzo, ale až takhle hodně ne. No je vidět, že už mám to břicho povolené a jsou tam dvě, no 😀

amenophus
7. dub 2018

Já mam pocit že mně břicho vylezlo v 15. týdnu ze dne na den...

laja64
8. dub 2018

@martina250703 Vcera jsem si rikala to same, ze v lete to s bubnem bude lahoda 😀 V cervnu porizujeme klimatizaci, jinak verim, ze by me jeblo 😀

Strana