icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
26. srp 2018

@laja64 presneee....moje rec...👍👍👍

amenophus
27. srp 2018

Tak nám zbývá 33 dní, jdeme do finále, Minulý víkend jsme se konečně přestěhovali, takže naše malá nebude bezdomovec! Ale polovinu věcí ještě máme v krabicích a já vyšiluju že ještě nemám vyprané a vyžehlené vše pro malou, nemám sbalenou tašku do porodnice, ani nevím v jaké krabici co je... Jak se pořád ohýbám při tom vybalování a čištění, poslíčci jedou, silnější výtok že každou chvíli plaším jestli mi nepraskla voda, no děs. Ale malá zatím nevypadá že by se jí chtělo ven. Ve 32 tt už byla hlavičkou dolů, teď je zpátky naštorc a je to strrrrašně nepohodlné! Ale aspoň to snad znamená že mi dá čas dovybalit, připravit se a třeba i trochu zrelaxovat...

dusovkam
27. srp 2018

@petronelas Tak to se dá pochopit 🙂

@laja64 No jenže ony jsou paličaté. 😂 Švagrová dokonce pořídila fusak, za což jsem na druhou stranu i ráda. 🙂 Když ona čekala dcerku před lety, tak ji zas pomáhal můj muž, protože tatínek radši chlastal... Tak asi se mu to snaží takhle vrátit.. 🙂 Plus já jsem i za to docela ráda- sice rodinu mám ale ta na mě z vysoka víme co. A ještě mi vyčítají, že jsem si v osmadvaceti pořídila druhý dítě a že chudák Anetka(prvorozená), že bude určitě odstrčená a bla bla bla.. 🤣 No ale to mimi bych už u sebe brala.😂 Poslední dny je nějaký moc akční, a já mám snad všude zevnitř modřiny.😂

laja64
27. srp 2018

@dusovkam jooo mi taky připadá že mám v břichu chobotnici 🤣 A co ti mají co vycitat to je tvoje věc a tvého muže prece🤔

dusovkam
27. srp 2018

@laja64 No ale to bude chobotnice vícechapadlová ne? 😂😂 No vždyť já na ně už hážu bobek, jelikož po předchozích komplikacích mi doktoři dávali 5% šanci na mimi.
. 😂 Jediný koho to potěšilo z mé strany je můj otčím .🙂 A vůbec - můžou být rádi že se naše rodina rozroste a geny nevymřou, od mladších sourozenců to nehrozí, ti se honí jen za penězi a prací 😐

regeditka
27. srp 2018

@sju2929 jeee, dekuji za optani, bylo to narocny, nadherny a hrozne rychle to uteklo. Na fotky jeste cekam, tak jen co fotila mama nebo nekdo kolem. Na 14ti denni planovani se myslim povedlo maximalne a nemenila bych ❤️

regeditka
27. srp 2018

@amenophus preji hodne sil, jsi si hezky nalozila. Hlavne nezapomínej odpocivat, vim, ze prace hodne a samo se to neudělá, ale at si pak nic nevycitas. Ja mam narizeno od rodiny do 38tt odpocivat, nez se mala radne dopece a pak si muzu delat stojky na hlave 😀

martina250703
27. srp 2018

@regeditka Krásné, gratuluju. Vypadáte moc spokojeně.

knoflikarka
27. srp 2018

@regeditka Moc vám to sluší 🙂, gratuluju!!

sju2929
27. srp 2018

@regeditka nadhera! 🙂 moc slusi!!! ❤️

Je jedno za jak dlouho to bylo naplanovane.. hlavne, ze tam byli vsichni, koho jste tam mit xhtelo a radne jste si to uzili 🙂
Jinak mas pravdu.. strasne rychle to uteklo.. nam taky svstebni den utekl ani nevime jak 🙂

laja64
27. srp 2018

@dusovkam presne jak říkáš 👌😊

biciklissie
27. srp 2018

Ahoj holky. Tak dávám vědět, jak jsem dopadla v pátek na gyndě, skrz to, že je malá malá. No, tak myslím, že mě doktorka (konečně tam byla ta má, dobrá) docela uklidnila. Taky říkala, že dle vyšetření je vše v pořádku, že prostě je menší po mě. A taky, že když to dr. Vlašín tvrdí, tak mu věří. Tak já taky, jim oběma. O čípku se nezmiňovala a malá je pořád KP, ale to jsem tak nějak čekala. Další kontrola za tři týdny, takže to snad taky ukazuje na to, že to snad není trága. Akorát teda zase nález moči v krvi, tak jsem dnes nesla nový vzorek na testy. Ale moc se tím nestresuju, neb si myslím, že špiním celou dobu. Jen do 13. tt jsem měla vždycky krev v moči hned po ránu a od té doby spíš až dopoledne. Ale protože se odevzdává ta ranní, tak to nezjistili, i když jsem to říkala. No a teď jsem na tu ranní zapomněla, tak jsem vzala během dopoledne a bum, zase tam krev je. Tak si myslím, že to snad skutečně tak je a není to nic hrozného, vždycky je to jen trošička. Jo a dnes tedy poprvé takové to opravdové tvrdnutí břicha. Jako chvilička, ale úplně jsem koukala, jak to fakt tvrdne, pojmenování je to tedy přesné. V kombinaci s výmoly na cestě a pálením žáhy to nebylo nic moc, ale byla to chvilka, tak si myslím, že můžu být ráda.

laja64
27. srp 2018

@biciklissie 🍀 doufala jsem že to bude v pořádku 🍀 No musíme ještě chvíli vydržet, já na tvrdnutí břicha piju Magnosolv 👌

knoflikarka
27. srp 2018

@biciklissie To je fajn, doufala jsem, že tě tvá doktorka uklidní, moje malá je taky menší, ale dle doktora v pohodě, další kontrolu mám až za měsíc... Držím palce, aby už všechno šlo hladce!

codal
27. srp 2018

Holky taky vás tak hrozně bolí záda? Pět týdnů do porodu a já jsem teda úplně hotová, skoro nespím, páč se nemůžu vůbec uvelebit a do toho jsem chytla od dcery žaludeční virózu:(... těhotenská masáž nepomohla, jsem celkem zoufalá, páč mám doma dvouletou dceru, takže odpočinek moc nepřipadá v úvahu, i když manžel a babičky pomáhají jak umí:(.. nějaký tip? Jinak já už mám sbaleno do porodnice (pro jistotu), nakoupenou drogerii tak na 6 týdnů (pliny atd.),abych v šestinedělí nemusela a všechno vyprané a vyžehlené... Takže teď už jen vydržet těch pět týdnů🙂...

laja64
27. srp 2018

@codal jojo záda bolí no😑 musíme vydržet 🤗 Já bych teda doma šest týdnů nevydržela, max tak týden ty jo, pak už se chystám zase trajdat🤣

codal
27. srp 2018

@laja64 já jsem s první dcerou měla velký problémy s kojením, malá byla nonstop na prsu a fakt to bylo narocny, tak chci být připravena na cokoliv. Navíc nerada jezdím s cerstvym mimcem po obchodech a chlapa pro pliny posílat nechci, on by to sice zvládl,ale byl by tam trochu ztracený😀. .. já jsem byla hrozně ráda, že v šestinedělí nikam nemusím, jen na prochazky🙂.. navíc teď mám ještě dvouletou slečnu,tak to bude ještě o level větší záhul😀...

laja64
27. srp 2018

@codal to s tou malou určitě ale beztak se ti bude snažit už pomáhat s miminkem💕😊 Aha jo tak , já nějak problém neměla, ale vím že doma bych nevydržela 🤔🙂

natysnovec
27. srp 2018

Hoolky hladim si brisko a uz od 20h lezim v postely a furt mi tvrdne...chvilku to prejde a pak zase zacne a k tomu jsou takovy ty ms bolesti...co s tim??😊

laja64
27. srp 2018

@natysnovec poslíčci . To určitě přejde 👌

natysnovec
27. srp 2018

@laja64 hrozny...

natysnovec
27. srp 2018

@laja64 a jak tk ze je to takhle za sebou...tk neznam..
To sem nemela.jednou a byl.klid....ted se mi to.deje za sebou.

laja64
27. srp 2018

@natysnovec uvidíš do rána, jinak bych jela at na malou kouknou 👌

natysnovec
27. srp 2018

@laja64 myslis ze by to znamenalo nejakou predzvest??

natysnovec
27. srp 2018

@laja64 uz zase....

laja64
27. srp 2018

@natysnovec no myslet si to nemyslím, ale jen pro tvuj klid 😊 A hlavně kdyby to neustávalo fakt xx hodin v kuse, tak raději aby ti řekli že je vše ok. Klidná mamča, klidné miminko 🍀

natysnovec
28. srp 2018

@laja64 tak me to prubezne bere celou noc...i me to budi...tak sem si ted vzala magnosolf a uvidime do rana....to nechapu,ze by na me ty poslicci takhle utocily???

zabicka156
28. srp 2018

@natysnovec mamto taky.. Uz asi tyden... Jeden den je to v pohode pak ani nevstanu jak je to neprijemny

natysnovec
28. srp 2018

@zabicka156 jojo ja mela dneska probdedou celou noc...jesty jaem naspala par hodin....☹

natysnovec
28. srp 2018

@zabicka156 ano nevim.jestli volat dr nebo ne kvuli tvrdnuti bricha apod.

Strana