Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64
@knoflikarka
Holky, moc děkuju. Jsem fakt ráda. Budu doufat, že tam malá vydrží co nejdéle a hodně vyroste. Teď mi i hodně přibývá pupík, tak snad je to dobré znamení.
@biciklissie vsechno bude v poradku, rekli by ti, ze je potreba zacit neco delat, kdyby ne. Ber to tak, ze budes mit treba snazsi porod, nez s 5 kg mimcem. Krev v moci muze byt i vyplavovanim drobneho pisku z ledvin, porani nejakou cevku. Pokud jsou doktori v klidu, byla bych taky. Na otoceni je jeste cas, neboj, vse dobre dopadne a za chvilku budeme maminky ❤️
@codal taky taky, jeste diky ledvine muzu lezet hen na levem boku. Nejde sedet, lezet, spat.. V ulici rekonstrukce a začínají kolem 23.00 a koncivaji mezi 3-4.00 rano, tak spunty v usich a kolikrat i slza zoufalství ukapne, ale jsme ve finale, dalo se to cekat 😊
@regeditka tak to si koukám nemám nač stěžovat!😀 to je teda mazec, musíš být vyčerpaná... U mě teda slzy taky už probehly,panika z toho, jak to ještě pět týdnů zvládnu, strach z porodu, a hlavně z toho, jak to dám s miminkem a dvouletou dcerou😀 . No hormony zapracovaly a já jsem byla jak hysterka. Ještěze mám chápavého manžela, který mě nechal vybrecet a jen mě hladil po hlavě a utěšoval, že to zvládnem😀... No stydím se za to ještě teď,ale asi to muselo ven🙂..
@codal ha, to se vubec nestyd. Myslím, ze byt tahle role na muzich, tak placou od // na testu az do duchodu 😀. Ale uz jednu cacorku mas, tak zvladnes i druhy prte. Me spis znervoznuje to "porod muze prijit kazdym dnem od 35tt", nemam moc rada prekvapka, potrebovala bych to vedet nejlepe 2 tydny predem presne na cas 😀
@codal taky mi tento vikend bylo do pláče a to se mě jenom zeptali kdy mám termín a že mi budou držet palce.Jsem nějaká na měko.Čím víc se to blíží,tím jsem nervóznější a plačtivější.
@regeditka taky nesnáším překvápka...
Budou začínat malé lásky ..jenom vidím ukázku v televizi a chce se mi bulet.Máte to tak taky nebo jsem cíta jenom já??
@petronelas ne ne ja ae taky pridavam....😊😊
@petronelas mám to tak samo a to už vím do čeho jdu 😂
@regeditka možná o to se víc bojím, když vím, do čeho jdu:-/...
Holky je možný aby se mi teď na konci vrátily těhotenský nevolnosti z hladu? Je mi blbě vždycky po ránu (třeba ve čtyři, v pet), už po nekolikaty křeče na zvracení,ale nic ven nejde, protože mám prázdný žaludek, jen stavy, kdyz jsem si dala housku, tak se mi ulevilo :-O.. jako manzel má prave teď regulérní střevní (zaludecni) virózu a dcera ji měla před pár dny,prujem a zvraceni, ale u mě je to celý nějak divný...
@natysnovec Já jsem to samý měla i u prvního prcka...tak mě to zatím nějak neznepokojuje a doktoři mi říkají že mám hodně "dráždivou" dělohu, že stačí když se miminko víc vrtí a začne mi tvrdnout....a taky se tak děloha připravuje na porod....
Holky,vy co máte nové autosedačky-budete prát potah?! Já zatím nemám pořádně nic nachystáno,minulý týden jsem koupila prebalovak pult,vanicku,lehatko,postýlky manžel smontoval,usila jsem si hnizdecko,kočárek a autosedacku už tedy mám dávno,ale jinak?! Oblečení,plenky,fusaky do kočárku,prosteradla-všechno nahazeny v boxu ještě s cedulkama tak jak jsem koupila.Taška do porodnice? Hm,tak tu taky nemám..Pořád jsem měla času dost a teď teprve začínám a to mám termín posunutej na 8.10.,kvůli tomu,že malá je větší.. Mám 4 děti,manžela pořád pryč,do toho přípravy 3 školáků do školy-nákupy potřeb a tak a malá jde poprvé do školky,takže také přípravy-občas nevím kde mi hlava stojí..A včera mi přišly věci z ED aby nám to ladilo s autosesackou a dnes že to v jak to bude vypadat a cvak,myšlenka-taky vyprat potah na sedacce,nebo? Praly jste?
@veraakubik neprala,az ted co bude tu samou sedacku uzivat druhe,tak jsem to dala...ale pred prvnim uzivanim nee😉 a taky to mam na haku,tasku do porodky sice uz chystam,spis si hazim veci na jedno misto,ale jinak nic, a vcera jsem konecne rozbalila krabici po dceri a prebirala vecicky a budu prat,jinak nemame nic...nejak neni cas??🙂
@veraakubik potah neperu vůbec, ani u dcerky jsem neprala.
@pazdelu Uf,tak v tom nejsem sama..Já teda kupovala úplně vše nové,protože s 5tym miminkem jsem opravdu nepocitala a tím jak jsem tady neco koupila,tak ani nemám přehled co mám a kolik..Ale pořád si říkám,měla bych pomalu začít..A kdy máš termín?
@laja64 Tak já také sundam cedulky a praní pustím z hlavy..Nevím kde začít a ještě vymýšlím kraviny..
Jinak holky-není ty fialový už moc?
@veraakubik Krásné to máš 😍 Jsem na fialovou vysazená, ale kočárek máme červený, tak by se nám to bilo.
@knoflikarka Já mám kočárek v bílé eko kůži..Se zelenkavym ksiltikem,ale nechtěla jsem autosedacku ze setu co by k němu patřila,tak jsem si jí koupila zvlášť a tu budu vozit na černém podvozku od Mutsyho..Tohle jsem kupovala extra kvůli autosedacce..Manzel jen kroutí hlavou..
@veraakubik uplne paradni, ta barva by se mi taky libila 😍😍😍 taky teprve pomalu chystam, TP mam chvilku pred tebou, nejak se to zvladne
@codal se muzou vracet ty nevolnosti, dej si k posteli susenku nebo piskoty. Mne se vratily večerní nevolnosti, pres den je docela dobre. Par piskotu vzdy spravi
@veraakubik 👌 máš to krásné 👌
@natysnovec hlazenim bricha muzes vyprovokovat stahy delohy..bacha na to;)
@timotek69 Ty jo, to jsem třeba vůbec nevěděla 😯
@timotek69 aha😲😲
@knoflikarka rikali nam to ma kurzu;) jako ne vzdy ale ta miznost tam je;) a kdyz uz hladit tak z dola nahoru;) chvilicku;)
@regeditka
@natysnovec
@veraakubik pral manzel v den porodu, protoze jsme kocar ( vcetne autosedacky ) nemeli doma.
@ishumisz Já to všechno mám doma,takže při ruce..A to jste měli také úplně nové?! Na jednu stranu jsem hodně zvažovala vyprání,ale na druhou představa sundavání potahu mě děsí..
@veraakubik moc hezke to mas.Taky jsem pred prvnim pouzitim neprala.Az ted z druhym.

Tak vcera poslicci cely den a na vecer se to zpravidelnilo co 10 min . a po usnuti to prestalo ..ono uz se to vazne blizi 🙂 ach..,. Jak ja se tesim 🙂