Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec No modlit se můžeš jak chceš, ale pokud chce malá už na svět ,tak ti ani modlení nepomůže.😁😁 Hele ať už tak nebo tak, od 37.tt je to ok a už můžeš normálně rodit😉 Hlavně dej echo, jsem už teď napnutá jak guma v trenýrkách 😃
@regeditka
@knoflikarka
@dusovkam A jak se hybe tak me tlaci zase ten konecnik...
@natysnovec Tak to je jasný 😁👍
@dusovkam ja pocitam ze nic ze to.snad byly jen silny poslicci...hrozne se hybe az me to boli a tlaci na spodek...😭😭
@dusovkam to se nikdy nesralo....
@dusovkam to se.mi n8kdy nestalo
@natysnovec Hupsni do vany a uvidíš. 😉 Každý těhotenství je holt jiný... Já teď taky trpím víc než před osmi lety
@dusovkam jak moc muze byt ta vola tepla???Ja sem nikdy se nek9upala v tehu
@dusovkam ja sem tu jak vorvan....a nevim jak teplou vodu
@natysnovec Hlavně ne horkou. Asi co sneseš, já už si to bohužel nepamatuju 🤔😑
@dusovkam mam prijemnou teplou....
@natysnovec Ja jsem si u prvniho tehu davala prijemne teplou sprchu. Tehdy to byli jen nakonec poslicci, tak to ve sprse preslo. Ale v porodnici jsem mela pomerne hoodne teplou vanu, napustila mi ji PA. Takova jako kdyz je to hodne hrejive, ale ne palive. A ta teda pomohla hodne.
@kusanagi87 me zatim teda zacalo pobolivat v krizi...
Hlavne jak sem tlusta tak mi to ani nejde ba to bricho ta voda😀😀
@natysnovec no to jsem na tebe zvědavá jak to dopadne :D já nemít ještě do konce týdne nějaké povinnosti tak bych klidně rodila, i když je mi jasné, že nejsem ten na kom záleží...
@darkwitch jj ale jak lezim v ty vane tak citim jak me to obcas zacne pobolivat
Holky ja měla dnes takové křížové bolesti, vystrelovaly mi až do levé kyčle, že jsem lezla po zemi a brecela a to si myslím že vydržím fakt dost. Jen doufám, že ty křížové nebudu mít u porodu bo to by mě asi jeblo. Chlap mě namazal mastí, trochu to ustalo, ale kdo ví co bude dál 😃🤔
@laja64 a je to lepsi? Ja kdyz mela krizove do slz, tak to skoncilo kolikou ledvin. Ale to neprestalo a nebyly pauzy, tak by to nemelo byt to same. Ja sotva lezu, trisla boli, zada a ledviny, jen lezim cele dny.
@natysnovec vana 37-38° jsem cetla, ja bych si teda dala jen sprchu, do vany radeji nelezu a taky dostavam pekny rany dneska. Bud rada, ze je cilejsi, nez necitit nic. Ale obcas si zarvu bolesti
@regeditka to ja taky...ted vylezu z vany a osprchuju se protoze jak sem velka tak by h se ve vane asi neumyla.😀😀😀
Holky k tomu baleni do porodnice.Budete jsi brat jake backory? Ja mam takove domaci teplejsi FaF ale nevim jestli nebudou lepsi treba typu crocs.A potom jeste kolik veci berete mimcu do porodnice.
@natysnovec no když už jsem rodila tak to bylo jako silné ms bolesti a po vaně byly častější a pravidelnější
@petronelas crocs i do sprchy a mimcu jen veci na cestu a ty se dovezou v den odjezdu z porodnice
@petronelas určitě crocsky, měla jsem je i u dcery, chodila v nich i do sprchy. Už je mám sbalene😁
@petronelas já si beru gumové pantofle a mimcu beru tři sady velikosti 50 a 56, nevím jak bude velké a v porodnici nic nedostanu, tak kdyby se prokadilo nebo poblinkalo at mám na výměnu
@darkwitch me prave rikala kamoska ze na druhy den pouzila svoje obleceni pro mimi.A na cestu mela asi dve varianty obleceni sebou.

@regeditka jj ted sebou teda.mele jako by mi mela vyskocit z bricha.