icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
4. zář 2018

@regeditka jj ted sebou teda.mele jako by mi mela vyskocit z bricha.

dusovkam
4. zář 2018

@natysnovec No modlit se můžeš jak chceš, ale pokud chce malá už na svět ,tak ti ani modlení nepomůže.😁😁 Hele ať už tak nebo tak, od 37.tt je to ok a už můžeš normálně rodit😉 Hlavně dej echo, jsem už teď napnutá jak guma v trenýrkách 😃

natysnovec
4. zář 2018

@regeditka
@knoflikarka
@dusovkam A jak se hybe tak me tlaci zase ten konecnik...

dusovkam
4. zář 2018

@natysnovec Tak to je jasný 😁👍

natysnovec
4. zář 2018

@dusovkam ja pocitam ze nic ze to.snad byly jen silny poslicci...hrozne se hybe az me to boli a tlaci na spodek...😭😭

natysnovec
4. zář 2018

@dusovkam to se nikdy nesralo....

natysnovec
4. zář 2018

@dusovkam to se.mi n8kdy nestalo

dusovkam
4. zář 2018

@natysnovec Hupsni do vany a uvidíš. 😉 Každý těhotenství je holt jiný... Já teď taky trpím víc než před osmi lety

natysnovec
4. zář 2018

@dusovkam jak moc muze byt ta vola tepla???Ja sem nikdy se nek9upala v tehu

natysnovec
4. zář 2018

@dusovkam ja sem tu jak vorvan....a nevim jak teplou vodu

dusovkam
4. zář 2018

@natysnovec Hlavně ne horkou. Asi co sneseš, já už si to bohužel nepamatuju 🤔😑

natysnovec
4. zář 2018

@dusovkam mam prijemnou teplou....

kusanagi87
4. zář 2018

@natysnovec Ja jsem si u prvniho tehu davala prijemne teplou sprchu. Tehdy to byli jen nakonec poslicci, tak to ve sprse preslo. Ale v porodnici jsem mela pomerne hoodne teplou vanu, napustila mi ji PA. Takova jako kdyz je to hodne hrejive, ale ne palive. A ta teda pomohla hodne.

natysnovec
4. zář 2018

@kusanagi87 me zatim teda zacalo pobolivat v krizi...

natysnovec
4. zář 2018

Hlavne jak sem tlusta tak mi to ani nejde ba to bricho ta voda😀😀

darkwitch
4. zář 2018

@natysnovec no to jsem na tebe zvědavá jak to dopadne :D já nemít ještě do konce týdne nějaké povinnosti tak bych klidně rodila, i když je mi jasné, že nejsem ten na kom záleží...

natysnovec
4. zář 2018

@darkwitch jj ale jak lezim v ty vane tak citim jak me to obcas zacne pobolivat

laja64
4. zář 2018

Holky ja měla dnes takové křížové bolesti, vystrelovaly mi až do levé kyčle, že jsem lezla po zemi a brecela a to si myslím že vydržím fakt dost. Jen doufám, že ty křížové nebudu mít u porodu bo to by mě asi jeblo. Chlap mě namazal mastí, trochu to ustalo, ale kdo ví co bude dál 😃🤔

natysnovec
4. zář 2018

@darkwitch
@dusovkam hele holky furt mam takovy pocit jako na mesicky...jak kdyz sem to mela dostat...neni to bolestivy.

natysnovec
Autor odpověď smazal
natysnovec
4. zář 2018

@darkwitch
@dusovkam A jak sem vlezla do vody tak po najake chvilce se mala prestala hybat...ze uz tolik nevyvadi.

regeditka
4. zář 2018

@laja64 a je to lepsi? Ja kdyz mela krizove do slz, tak to skoncilo kolikou ledvin. Ale to neprestalo a nebyly pauzy, tak by to nemelo byt to same. Ja sotva lezu, trisla boli, zada a ledviny, jen lezim cele dny.
@natysnovec vana 37-38° jsem cetla, ja bych si teda dala jen sprchu, do vany radeji nelezu a taky dostavam pekny rany dneska. Bud rada, ze je cilejsi, nez necitit nic. Ale obcas si zarvu bolesti

natysnovec
4. zář 2018

@regeditka to ja taky...ted vylezu z vany a osprchuju se protoze jak sem velka tak by h se ve vane asi neumyla.😀😀😀

petronelas
4. zář 2018

Holky k tomu baleni do porodnice.Budete jsi brat jake backory? Ja mam takove domaci teplejsi FaF ale nevim jestli nebudou lepsi treba typu crocs.A potom jeste kolik veci berete mimcu do porodnice.

darkwitch
4. zář 2018

@natysnovec no když už jsem rodila tak to bylo jako silné ms bolesti a po vaně byly častější a pravidelnější

regeditka
4. zář 2018

@petronelas crocs i do sprchy a mimcu jen veci na cestu a ty se dovezou v den odjezdu z porodnice

laja64
4. zář 2018

@petronelas určitě crocsky, měla jsem je i u dcery, chodila v nich i do sprchy. Už je mám sbalene😁

darkwitch
4. zář 2018

@petronelas já si beru gumové pantofle a mimcu beru tři sady velikosti 50 a 56, nevím jak bude velké a v porodnici nic nedostanu, tak kdyby se prokadilo nebo poblinkalo at mám na výměnu

laja64
4. zář 2018

@regeditka jojo lepší to je, ledviny to asi nebudou-ale dobre to vědět. No zjistila jsem že mi trochu i otekly prsty u nohou, no děsné. U dcerky mi jen rostlo břicho a nic jiného jsem nezažila a teď tohle. No ještě že je to už naposledy 👌😂

petronelas
4. zář 2018

@darkwitch me prave rikala kamoska ze na druhy den pouzila svoje obleceni pro mimi.A na cestu mela asi dve varianty obleceni sebou.

Strana