icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

regeditka
4. zář 2018

@laja64 ledviny poznas, staci herda do zad a pokud vystřelí bolest, tak ledvina.. Taky natykam a pritom v tom vedru nic i prsty na rukach.. No 9.mesic je slast 😀😀😀

@darkwitch asi porodnice od porodnice, u nas je k dispozici hromada eraru vysoke kvality, tak jsem jen nabalila 3 sady dle velikosti a variantu na chladnejsi i teplejsi pocasi a to si necham dovezt. Zbytecne by zabiralo misto ve skrince

ishumisz
autor
4. zář 2018

@natysnovec kdybych to mela brat podle prvniho porodu, tal bych rekla, ze rodis 😃 Ja se nalozila do vany na dve hodiny a nic.. jen se pridaly bolesti do zad, ale nic hroznyho. Kdyz jsem vylezla, byla jsem 8cm+ 😀 Jinak ja se koupu cely tehotenstvi, vylozene horkou 🙂

natysnovec
4. zář 2018

Furt ms bolesti...chvilema...tvrdnuti

natysnovec
4. zář 2018

@ishumisz furt ms bolesti...chvilema...tvrdnuti

natysnovec
4. zář 2018

@ishumisz uz me tp donutilo do poszele a je to horsi.

kusanagi87
5. zář 2018

@laja64 To jsem mela u prvního porodu, pres kriz to slo do kycle a stehenni kosti. To byl teda des! Nebyt techto bolesti, tak je ten porod znacne snesitelnejsi.

regeditka
5. zář 2018

@natysnovec tak jak to vypada?

natysnovec
5. zář 2018

@regeditka prosim te tak celou noc ms bolesti+teda bolest v krizi.jako blazen....tak ja nevim..

knoflikarka
5. zář 2018

@natysnovec Dej vědět, jak jsi dopadla u doktora, držím palce!!!

laja64
5. zář 2018

@kusanagi87 tak to věřím, že to byl mazec 😐 A jen doufám, že se mi to vyhne🤔

knoflikarka
5. zář 2018

Tak mám ode dneška mateřskou, byla jsem s chlebíčky oficiálně se rozloučit v tom našem "ústavu" a už teda můžu večer na Stodolní 😆. (To je samozřejmě vtip, zjišťuju, že mě ty vycházky nijak moc neomezovaly, ač jsem je dodržovala).

A mám dotaz - od kterého týdne se natáčejí ty ozvy miminka? A pokud to dělá můj gynekolog, tak do porodnice se jede až s porodem?

regeditka
5. zář 2018

@knoflikarka me objednala porodnice na prvni poradnu az ve 39tt a bez vysvětlení, zitra poradna na gynde, tak se musim pozeptat. Nezjistovali, jestli mi muze monitor udělat gyndar, ne kazdy ma na to vybaveni

knoflikarka
5. zář 2018

@regeditka Taky jsem zvědavá no, vím že k tomu mému tam holky chodí na ozvy, asi to je taky všude jinak...

regeditka
5. zář 2018

@knoflikarka ono je to u gyndare lepsi, v porodnici muze byt akutní prijem, porod..a cekas tam pul dne

laja64
5. zář 2018

@knoflikarka já jdu poprvé na ozvy zítra - 34tt, ke svému gyndaři -zároveň mám i poradnu. Každý gynekolog to má jinak. U dcerky jsem chodila na ozvy taky od 34tt do 39tt. Pak mě předával do porodnice. U tohohle gynekologa to bude tak samo. Ale doufám že po 38tt to budu mít za sebou 👌

regeditka
5. zář 2018

@laja64 v jakem tydnu jsi rodila malou?

dusovkam
5. zář 2018

@knoflikarka U nás jsou ozvy od 34.tt tušim ale zároveň někteří dr. posílají pak před termínem do porodnice, kámošce tam udělala mudra následně hamiltona, mají na tyhle případy spešl ambulanci 🙂

Jinak holky, co vy a Hamilton? Necháte se nebo ne? Já z něj mám trochu obavy (vím jaká je na to paní doktorka ve FN), ale zas si říkám že asi ví co dělá a je to lepší než tableta na vyvolání nebo pak následně píchnutí plodovky (to mi dělali u první- fuj au au) ..

dusovkam
5. zář 2018

@natysnovec Dej echo, jak jsi na tom 😉 Hlavně ať jsi ok 🙂

petronelas
5. zář 2018

Dnes poradna tak jsem zvedava co to nase mimco jestli zase povyrostlo.Holky chci se zeptat ,libi se vam vic jmeno Vojtech nebo Mikulas? Za chvili rodim a porad nevime.

darkwitch
5. zář 2018

@regeditka Jojo to je porodnice od porodnice, ale kamarádka tam rodila pred mesicem tak říkala, ze na mimco dostala jen na cestu ze salu
@knoflikarka myslím ze je to doktor od doktora, u nas dela ozvy od 31tt a do porodnice posílá ve 40tt pokud je vse v pořádku
@petronelas me se Vojtech nelibi, teda nevybrala bych asi ani Mikuláše, ale Vojtěch je u me jméno ktere fakt ne... ale to je muj osobní problem :D
A my taky jeste nejsme uplne dohodnuti, chci prosadit Antonína ale myslim ze budu mit smulu

ojo
5. zář 2018

@dusovkam taky je bolestivý, asi bych volila místo tablety a píchnutí plodovky, už jen z důvodu, že ho dělá můj doktor a jdeš normálně domů a čekáš, jestli se rozjede nebo ne...při tabletě nebo píchnutí už dřepíš v nemocnici...

ojo
5. zář 2018

@knoflikarka u nás se chodí od 36tt každý týden ke svému dr. a do porodnice až rodit 🙂 já jdu na další kontrolu ve 35tt, takže to vychází, že pak asi budu muset jezdit každý týden...

@petronelas mě se líbí obojí, záleží také na příjmení...my jsme vybírali jméno až v autě při cestě do porodnice 😀

dusovkam
5. zář 2018

@ojo No pokud mi ho dr. nabídne tak proti nebudu.. 🙂 Přeci jen radši pojedu domů kvůli klidu, čekat v nemocnici jestli jo nebo ne by mě moc nebavilo.. 😁

@petronelas Vojtěch je moc hezké jméno, to se mi líbí víc. 🙂 Mikuláš je takové...zvláštní ale zas originální 🙂

tasmyska
5. zář 2018

Mně se líbí Mikuláš. Záleží na příjmení.My čekáme Eliáška😉

laja64
5. zář 2018

@regeditka 40+4tt

laja64
5. zář 2018

@petronelas mi se líbí Mikuláš🍀

natysnovec
5. zář 2018

Sem na tom monitoru a dneska je tu sestricka ktera mi teda vubec ale vubec nesedne...desny.

petronelas
5. zář 2018

@darkwitch
@ojo
@dusovkam
@tasmyska
@laja64 holky moc dekuji za nazory.

petronelas
5. zář 2018

@tasmyska Eliáška jsem chtěla taky,ale neprošlo to doma.Jak mu budete rikat zdrobnele?

dusovkam
5. zář 2018

@natysnovec A nějaké novinky?

Strana