Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec mam elektrickou hrejivou decku, nastavis intenzitu a nemusis menit vodu, navic je lehka a netizi treba bolave bricho a dobre se na ni lezi
@dusovkam no co mam delat? Nejak to mimi ven musi.A vzhledem k tomu,ze byl i prvni vetsi a ja jsem drobna,tak me normalni porod koncem panevnim nedoporucili.Hlavne aby byl.maly v poradku a ja to nejak musim prezit.
@petronelas Já to nemyslela zle 😉Tohle chápu 🙂 A je důležité aby jsi ty i prcek byli v pořádku 🙂
Tak dnes 34+0, kontrola ok, malá stále hlavou dolů vzal stěr na GBS. Další kontrola včetně ozvů za 14 dní, pak už co týden. Už bych šla fakt rodit, ten poslední měsíc bude děs a to jsem každý den nekde a furt něco dělám a stejně se to vleče 🤔
@laja64 a jak je velka? Taky jdu dnes do poradny, tak jsem zvedava. Dneskem jsem dosahla hranice 70kg, nikdy jsem tam 7 nemela, tak jsem zvedava na malou, kolik bude mit. Ceho se bojim je utz ledviny, tak snad budou dobre zpravy. Cekam do uterka a pak budu delat stojky na hlave, aby sla mala ven (ve srande, ale od 38tt bude snad ready) 😀
@regeditka mi dnes řekl že vše je už ready teď, kdyby neco-jen plíce dozravají. Nevím kolik váží, to jsem se neptala. Tak příště 👌 Ja uz se nemůžu dočkat 38tt a reflexní masáže😍 Já mám o 87kg😂😂😂 Takže jsem přibrala stejně jako u dcerky-ale co už, na konci ledna jsem ve fitku jak na koni😂
@regeditka Vyvolávání se bojím taky dost. Máma i teta měly obě vyvolávané porody, a tím, že zatím malá byla spíš menší na UTZ, mám strach, aby se nechtěla dopékat dýl. 😯
@regeditka http://www.porodnice.cz/poradny/masaze-chodidel...
Reflexni masaz chodidla může i nemusí porod vyvolat. Profi fyzioterapeut když ví že jsi těhotná by se měl tomuto vyhnout-přílišným tlakům na určitá místa plosky nohou atd. V rannem těhotenství to může vyvolat i potrat, v pozdějším stadiu těhotenství i předčasný porod. Pro mě je to bozi relaxace, tak čekám práve do toho 38tt a hurá na to 😃
Kdy zacinate pit malinik?
@laja64 a jdes nekam nebo zaukolujes doma? Miluji masaze chodidel a rukou ❤️
@knoflikarka mama se mnou taky prenasela, ale kdo vi.. Určí se nejaky termin, ale mimco si samo rekne, kdy uz se cítí.. Vyvolavat by se melo jen v případě zdravotních problémů bych rekla
@dusovkam v pohode nechapala jsem to spatne 😉
@niki1107 teda ty se teda pripravujes.Ja jsem chtela taky zacit,ale pockam az na pristi tyden jestli se otoci.Na cisare nemusim nacvicovat aniballe ani hraz.
@regeditka na kurzu nám bylo řečeno, že maliník se může pomalu nasazovat už od 32. tt - tak šálek obden. Od 38. tt k němu pak přidat kontryhel.
@amenophus tak mi PA řekla jak jsem rodila dcerku, že předčasný porod je před 38tt. 🤔 zajímavé. Tady to taky píšou https://www.abctehotenstvi.cz/txt/predcasny-por...
No do toho 38 počkám, pak dej se vůle bozi😂 U dcerky jsem zkoušela kde co a narodila se 40+4😁
Tak musim zase do spitalu, ledvina rapidni zhoršení
@regeditka 😣 Drž se, doufám, že brzo bude líp!
@regeditka ach boze😟myslime na tebe!!!🍀🍀😘
Jste zlaticka, taska sbalena, si to strihnu do třetice vseho dobreho nanecisto a doufam, ze do porodu jeste budu moct domu, mesic se mi tam lezet nechce 🙄
Tak já dneska byla na zápise do školy, dítko s mamkou na výletě a muž se psem na operaci, nějak se to dneska sešlo, ale nerodila jsem na cestě do Liberce, pes přežil narkozu a mamka byla ochotná si dítko vzít, tak snad to bude všechno v pořádku. Vzhůru jsem od půl čtvrté a začínám být docela mrtvá, jenže hlídám psa a večer mám s holkama z práce rozlučku, na kterou nemám dort, takže doufám, že budou mít v cukrárně ještě nějaký zákusek, jinak nevím co holkám nabídnu...
Jo v pondělí jsem připravená rodit bude 37 plus 1 podle ms :D akorát nevím jestli to moje dítko to uvidí stejně
a jinak s těma rodinnýma dispozicema mamka nerodila později jak v 36tt, sestra ve 37tt a moje malá je 39 plus 4 tak třeba taky nebudete muset čekat na vyvolávání

@tasmyska ja dneska koupim tu termo lahev...a uvidim alespon na ty zada.Je to sileny no.