Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@sju2929 jak jsi poznala ze to je hlenova zatka?
@tasmyska jeee tak to mate peknou vahu.Ja mam trochu obavy protoze maly ma jenom 2400g a pripada mi,ze je malinky.Prvni dite jsem rodila 39tt a mel 3789g.Bojim se,aby bylo vse o.k. a treba placenta ho spravne vyzivovala.
@laja64 tak ja to zase nepoznam....ak9rat mam uz druhou noc problem s nohou...silene me to boli vcera jen kycel a dneska v noci cela noha...😭😭😭vubex sw nevyspim😢😢
@petronelas Ja jsem rodila ve 41+3 a maly mel 3,3 kg a byl akorat a uplne zdravy a cily 🙂
@natysnovec já dnes taky moc nespala, boliva mě v trislech, teď ještě jedu vyzvednout kočárek, odpoledne s malou na kravMagu a pak spocnu👌
@knoflikarka Teplotu snad nemám vůbec, doufám. Moc nepoznám, hned jsem se navlékla a dala do pocení, to mi většinou hodně pomáhá. Nemáme doma vůbec teploměr, asi jsme měli koupit. Dnes asi budu hlavně ležet, doufala jsem, že to dnes bude lepší, ale je to spíš stejné.
@darkwitch Tak v tom držím pěsti.
@petronelas myslela jsem si, ze to nepoznam.. kor jako prvorodicka.. ale je to fakt husty hlen? Je to pruhledne, zulcovite a ja to mela s trochou hnede krve.. (na netu pisou ze muze byt hneda, ruzova, hlavne ne cerstva)..
@laja64 tak to me uklidnilo... kdyby vydrzel alespon 14 dni.. byla bych mu opravdu vdecna..
Holky, na co se připravit v pripade CS? Dekuji
@regeditka jak to myslis pripravit na CS?
@regeditka já měla první akutní cs v celkový páč jsem se moc bála napichování do zad, tak jsem si to na sále vyhystercila 😂hlavně se ho neboj, není to nic hrozného, oproti normálnímu porodu bezbolestné, malýho mi přinesli poprvé asi za dvě hodiny, pak zas odnesli a přinesli myslím až druhý den odpo, mezitím druhý den dopoledne první vstani z postele, táhli mě dvě sestry do sprchy, to bylo nepříjemný pak každý vstaní lepší a lepší, rozkojila jsem se krásně, jizva je neviditelná, dite jsem milovala i tak 😁hale hlavně beze stresu do toho. S lokálkou když ji uvidíš hned po narození určitě to musí být i lepší
@kackacka37 no ja jsem v tomhle stejna, vadi mi i infuze, kdyz citim, jak to do me proudi ty leky a jeste k tomu do patere... Nevim jak tu hlavu presvedcit, aby to zvladla. Panicka hruza. Hysterie.
@sju2929 podle popisu je to 100 % hlenova zatka. U prvního mi po Hamiltonu odchazela 3 dny a popis presne sedi.
@kusanagi87 noooo :( taky spinim zatim 🤷🏼♀️
Ale maly ma jeste cas sakra :/
Houpací kojenecké lehátko, máte doma? Líbí se mi Nuna Leaf, neznáte nebo aspoň značka výrobce dobrá ? Odvádím myšlenky 😀
@regeditka Zjistí si, jak to má tvoje vybraná porodnice, ve fakultce v Ostravě třeba muže být doprovod i u císaře, tedy se spinálkou určitě, akorát chtějí poplatek. Teoreticky jde po spinálce i bonding, ukazovala nám to aspoň PA na kurzu, že třeba v Krnově to dělají, ale většinou to nedělají, proto kdybych měla jít na plánovaného císaře, tak se spinálkou a doprovodem, aby mohl být po porodu bonding u tatínka.
Tak holky, dnes tři týdny do porodu, monitor ok, jsem zatím zavřená, nic se nechystá, prý se mám začít víc hýbat a sexovat. Jakobych za tou svou dvouletou cacorkou furt nebehala😀...
@laja64
@knoflikarka u nas pispu, ze u operativniho zakroku = CS doprovod byt nemuze, doprovod ceka v predsali a pokud stav dovoli, bonding je umožněn. Ale zeptam se na to, vim, ze by mi to psychicky hodne pomohlo.
@sju2929 je to palka, ale daji se sehnat pres bazar za polovinu
Ted sem si dlala vanu a levandulovou sul...tak sem zvedava😉😉

No holky... maly si ze me asi dela srandu.. jsem 35+0 takze jeste spooooustu casu... a dneska mi asi odtekla hlenova zatka.. 🙈 me snad trefi...
doufam, ze tam maly i tak jeste tak tyden, dva vydrzi... 🙊