Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@biciklissie tak to to mame docela podobny, ja zacala na 66kg, shodila na 61 a ted mam 71. Jim teda casteji, nez pred tim. Ale casto zle od zaludku, tak mam den obzerstvi a kolikrat zas jen piškoty. No uz se tesim, az bude mala venku a bude to za nami. Je to nejake narocne 😮
@biciklissie taky mě přišlo, že intimgelem se mě to zhoršuje, takže jsem raději vynechala a jen čistá voda
Holky, berete tu nektera železo? Dnes mi dr rikal vysledky krve z 34tt a mam nizsi hodnotu červených krvinek a hemoglobinu (tehotenska anemie), tak me to docela překvapilo, protoze si myslim, ze mam opravdu pestrou stravu, ale asi mi malička vsechno bere. Na druhou stranu sem tam mivam malatny stavy, tak to bude asi ono. Jinak mi bral stery na GBS, pristi pondeli uz fakt posledni poradna u nej a pak uz jen v porodnici.
@niki1107 Ano beru, už od 26tt. Taky mám pestrou stravu, ale malý bere vše, co může. ☺️ Já na to bohužel přišla, když jsem omdlela a spadla na zem a pobyla si týden v nemocnici. Akorát mi způsobuje zácpu takže občas dva nebo tři dny vynechám. ☺️ Taky nemůžu uvěřit tomu, že to nakonec tak uteklo.
Holky je mi nejak mizerne...😝☹
@natysnovec mi dnes taky. I včera. Naspala jsem tak tri nebo dvě hodiny😝 Dej si horkou vanu a cervene víno a šup do porodnice🍀😁
@niki1107 já mám taky mizerný hodnoty železa, předepsané od Dr mi dráždil žaludek, zácpa, tak jsem přešla na sice dražší, ale stravitelnější Ferrofortis od Finclubu a je to mnohem lepší. Hlavně ke konci už má železa nedostatek snad každá maminka, mimčo bere víc a víc
@laja64 ten je úžasnej a ten lem kožešinovej, uuuuu...já včera objednala taky fusáčky s rukávníkem a lemem, tak se nemůžu dočkat. Kočárek pořád čeká v obchodě
@laja64 mam tady ceeveny uz tak 9 mesicu otevrene...😀😀😀
@regeditka Já se asi víc bojím toho jídla potom. Skrz kojení, jestli budu moct. Zdá se mi, že se jako nemůže skoro nic. Kór pečivo, já jsem velký milovník pečiva.
@ojo Tak myslíš, že to je spíš jím než tou vanou? Já měla nějaký neutrální a to asi bylo ok, ale teď jsem změnila na jakýsi s bylinkami či co a mám ten zánět...
@laja64 krááásný kočárek a ten kožíšek 😘
@biciklissie Mně třeba vadilo i nějaké to intimní mýdlo, podle mě to může být i tím. Teď radši kupuju jen tu jednu značku, je to nějaké antibakteriální či co a (snad) dobré teda. I když ona ta čistá voda je nejdoporučovanější, s tím chybu neuděláš.
@petronelas dekuju, neodolala jsem tomu kožíšku a stal fakt pár korun😍
@biciklissie já pečivo jedla i u kojení, mám ráda jak croasanty tak koblihy či rohlíky, nikdy by mě asi nenapadlo že pečivo se ,,nesmí". Uvidíš, třeba to bude v pohodě 🙂 Já se teda neomezovala v ničem, jedla jsem i zelí atd a malá byla ok😊
@natysnovec dej si. Já moc červené nemusím, ale chystám se , že si koupím nějakou dobrou lahvinku🤔😁
@laja64 jo to stare vino???Je otevrene...to se spis pozvracim😀😀

@petronelas jj uz se tesim...dnes 39+0