icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
17. zář 2018

@petronelas jj uz se tesim...dnes 39+0

regeditka
17. zář 2018

@biciklissie tak to to mame docela podobny, ja zacala na 66kg, shodila na 61 a ted mam 71. Jim teda casteji, nez pred tim. Ale casto zle od zaludku, tak mam den obzerstvi a kolikrat zas jen piškoty. No uz se tesim, az bude mala venku a bude to za nami. Je to nejake narocne 😮

ojo
17. zář 2018

@biciklissie taky mě přišlo, že intimgelem se mě to zhoršuje, takže jsem raději vynechala a jen čistá voda

niki1107
17. zář 2018

Holky, berete tu nektera železo? Dnes mi dr rikal vysledky krve z 34tt a mam nizsi hodnotu červených krvinek a hemoglobinu (tehotenska anemie), tak me to docela překvapilo, protoze si myslim, ze mam opravdu pestrou stravu, ale asi mi malička vsechno bere. Na druhou stranu sem tam mivam malatny stavy, tak to bude asi ono. Jinak mi bral stery na GBS, pristi pondeli uz fakt posledni poradna u nej a pak uz jen v porodnici.

darkwitch
17. zář 2018

@niki1107 železo beru uz dlouho, myslím ze ho bere každá druhá tehule...

niki1107
17. zář 2018

@darkwitch Fakt?Ja o tom nikdy neslysela, ani z okoli, tak proto jsem se ptala 😉.

jitiss
17. zář 2018

@niki1107 Ano beru, už od 26tt. Taky mám pestrou stravu, ale malý bere vše, co může. ☺️ Já na to bohužel přišla, když jsem omdlela a spadla na zem a pobyla si týden v nemocnici. Akorát mi způsobuje zácpu takže občas dva nebo tři dny vynechám. ☺️ Taky nemůžu uvěřit tomu, že to nakonec tak uteklo.

niki1107
17. zář 2018

@jitiss No tak timto způsobem to teda uz vubec neni příjemný zjisteni 😐. Co se tyce zacpy, tak me na to dr upozornoval...tak snad to bude dobry, nedavno jsem se ji zbavila, trápila me skoro cely těhotenství 😂.

jitiss
17. zář 2018

@niki1107 mě teď celkem pomáhá hodně domácí jablečný mošt ☺️👌

dusovkam
17. zář 2018

@niki1107 Též zobu ze stejného důvodu. 🙂 A jako já se neodvážim nebrat, takže když už fakt nepomáhá vláknina, hodně pít a prostě "to" nejde tak mám glycerinový čípky a ty fakt pomůžou- sama dr. mi je v krajní nouzi doporučila 🙂

laja64
17. zář 2018

@niki1107 beru železo už tak 3 měsíce. U dcerky jsem taky měla, hodnoty byly úplně podprůměrné. Akorát stejně jako @jitiss mi způsobuje zacpu, takže třeba dva dny nevezmu a je to. 👌

laja64
17. zář 2018

Holky připraveno na podzim 🤗🤗🤗💗💗

niki1107
17. zář 2018

@dusovkam @laja64 Moc díky, holky !! 🙂
A @laja64 nádherný !!!! To se bude malá mít 😍👍👍

dusovkam
17. zář 2018

@laja64 Ty jo, paráda ☺😊 My kočárek stále u babičky- dneska jsem akorát dobalila tašku 😁

laja64
17. zář 2018

@dusovkam @niki1107 dekuju, sama bych tam vlezla😂 Malá už mi do kočárku strka panenky🤔😁

dusovkam
17. zář 2018

@laja64 Vida jak je šikovná 😁 Akorát ať je tam necpe až bude obsazeno 😁😂

natysnovec
17. zář 2018

Holky je mi nejak mizerne...😝☹

ojo
17. zář 2018

@niki1107 já ho musím brát už od 13tt a bere ho snad fakt každá druhá, je to dost běžný, tak to ženský asi ani neříkají 🙂 já teda vyloženě nesmím vynechat a na zácpu mě pomáhají sušené meruňky a hodně pít 🙂

laja64
17. zář 2018

@natysnovec mi dnes taky. I včera. Naspala jsem tak tri nebo dvě hodiny😝 Dej si horkou vanu a cervene víno a šup do porodnice🍀😁

regeditka
17. zář 2018

@niki1107 já mám taky mizerný hodnoty železa, předepsané od Dr mi dráždil žaludek, zácpa, tak jsem přešla na sice dražší, ale stravitelnější Ferrofortis od Finclubu a je to mnohem lepší. Hlavně ke konci už má železa nedostatek snad každá maminka, mimčo bere víc a víc

@laja64 ten je úžasnej a ten lem kožešinovej, uuuuu...já včera objednala taky fusáčky s rukávníkem a lemem, tak se nemůžu dočkat. Kočárek pořád čeká v obchodě

natysnovec
17. zář 2018

@laja64 mam tady ceeveny uz tak 9 mesicu otevrene...😀😀😀

biciklissie
17. zář 2018

@regeditka Já se asi víc bojím toho jídla potom. Skrz kojení, jestli budu moct. Zdá se mi, že se jako nemůže skoro nic. Kór pečivo, já jsem velký milovník pečiva.

biciklissie
17. zář 2018

@ojo Tak myslíš, že to je spíš jím než tou vanou? Já měla nějaký neutrální a to asi bylo ok, ale teď jsem změnila na jakýsi s bylinkami či co a mám ten zánět...

petronelas
17. zář 2018

@laja64 krááásný kočárek a ten kožíšek 😘

knoflikarka
17. zář 2018

@biciklissie Mně třeba vadilo i nějaké to intimní mýdlo, podle mě to může být i tím. Teď radši kupuju jen tu jednu značku, je to nějaké antibakteriální či co a (snad) dobré teda. I když ona ta čistá voda je nejdoporučovanější, s tím chybu neuděláš.

laja64
17. zář 2018

@regeditka ooo tak ten tvůj fusak je bohovský😍😍

laja64
17. zář 2018

@petronelas dekuju, neodolala jsem tomu kožíšku a stal fakt pár korun😍

laja64
17. zář 2018

@biciklissie já pečivo jedla i u kojení, mám ráda jak croasanty tak koblihy či rohlíky, nikdy by mě asi nenapadlo že pečivo se ,,nesmí". Uvidíš, třeba to bude v pohodě 🙂 Já se teda neomezovala v ničem, jedla jsem i zelí atd a malá byla ok😊

laja64
17. zář 2018

@natysnovec dej si. Já moc červené nemusím, ale chystám se , že si koupím nějakou dobrou lahvinku🤔😁

natysnovec
17. zář 2018

@laja64 jo to stare vino???Je otevrene...to se spis pozvracim😀😀

Strana