icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
16. zář 2018

Tak jsem zjistila že mi popraskalo bricho🙈 U male jsem se taky mazala denně a nic, a teď se taky denně mažu a během tří dnů to popraskalo🙈 Půl hodiny jsem brecela 😞😃 Sice jen na půlce břicha ale i tak. Takže po kojení jdu na laser🙈 Sice je pravda že mi vůbec neporostly boky ale vše šlo do břicha, tak to bude asi i tím, ale jsem zrala na psychologa😐😐 Rika se, že je to o genetice, ale i tak😝

biciklissie
16. zář 2018

@laja64 Tak to mě mrzí. Asi je to fakt o genetice, já se mažu pořád stejně jako před těhu (obyč tělové mléko po koupání) a nic. No, ještě to může přijít, objeví se to pak náhle a člověk neudělá nic. Ale třeba se to časem vstřebá a nebudeš muset žádný laser řešit...

regeditka
16. zář 2018

@laja64 ukaa, treba to nebude tak sileny, jen te to překvapilo. Radeji bych se nejdriv hodila do formy, na původní vahu a az pak resila strie, treba te to pak zas tak stvat nebude a nebo jooo.

@biciklissie ja bych male vic verila a blbej dotaz, ale jis dost? Kolik kg mas nahore od zacatku? Jen zvedava, prd rozumim, neradim. Sestrenka ma pry malo vyzivujici plodovku ci co a taky mensiho prcka, ale ta spis slavi, ze pujde ven "na kychnuti"

laja64
16. zář 2018

@biciklissie no kéž by se to vstřebalo. Mě se to fakt udělali během tří dnů-teda co jsem spozorovala. Furt si říkám, že jsou daleko horší veci, než pár strií na břichu jen to ta hlava musí nějak pobrat 🤔😁 Doufám že ti kůže zůstane jak ji máš a nepopraskáš🙂🍀

laja64
16. zář 2018

@regeditka obrazek je zvětšený tak to vypadá více viditelně, ale i tak😝 Jj na původní váhu se chystám začít dostávat koncem ledna, fitka už se nemůžu dočkat😃🙂 Maximálně si koupím tankini plavky a nepůjde to vidět. Chlap mě objímal at to neřeším 😁🤔

ah1234
16. zář 2018

@laja64 ja mam strie z puberty na stehnach a prsiach a to mam cely zivot tak max 50-51 kg 🙂 vidiet to nie je, su to jazvicky. Oni casom blednu, neboj 🙂 mamka na na bokoch z tehotenstva a prvykrat som si ich vsimla asi ked som mala 15 rokov 🙂

laja64
16. zář 2018

@ah1234 díky, budu doufat že zblednou🙂🍀 Až shodim co jsem nabrala, uvidím jak to bude vypadat a popřípadě půjdu na ten laser😊

natysnovec
16. zář 2018

@laja64 ja to mam uplne vsude ty strie...

laja64
16. zář 2018

@natysnovec to jsou potvory ty strie😑😑 Teď už asi nic extra nenadelame no😑

regeditka
16. zář 2018

@laja64 jako jo, je to videt a reakce tvyho milovanyho je k nezaplacení, vem si, ze by ti rekl "jezis, fuj, delej s tim neco". Tak strie fakt res az po fitku, treba to cele ve finale přehodnotis a prijmes. Jsem nekde cetla, ze se akorat nesmi opalit (spálit) na slunicku bez kremu, ze pak tmavnou a jsou viditelnejsi. Jen je teda ulet, ze to vylezlo za 3 dny, ja prestala mazat tak pred měsícem a i pred tim mazala tak svatecne, jsem lajdak trosku

natysnovec
16. zář 2018

@laja64 to ne...mam to z prvniho tehu a uz zesvetlaly...Akorat mam problem...mala nekope...citim ze se hybe jako by mela zadicka k mymu brichu a nohy do vnitrka tela...😀😀Je to mozny??

regeditka
16. zář 2018

Jo jinak doporucuju vzit dvoje přezůvky, jen gumove jsou malo. Jsem vylezla ze sprchy v gumovych, hromada vody vsude a utirala do sucha, ale stejne zustaly navlhly. Lepsi mit jedny nahradni, teploucky na prezuti.

regeditka
16. zář 2018

@natysnovec pohyby neucitis, pokud je otocena zadama ven, kope ti dovnitr.

natysnovec
16. zář 2018

@regeditka ale citim ty zadicka...jak se vybouli a ztvrdne mi bricho...

laja64
16. zář 2018

@natysnovec možné to určitě je, hlavně že se hýbe 🍀🙂 Ony si tam ty mimina dělají co chteji🤔😁

regeditka
16. zář 2018

@natysnovec no vzdyt v poradku, tak to ma byt...

laja64
16. zář 2018

@regeditka jj no. Během 3 dní to vylezlo,čuměla jsem na to jak puk🤔😃 No beru to tak, jak to je, musím to vstřebat a uvidime co bude pak. No chlap je zlatý , to fakt, rikal, že v bříšku máme zdravé miminko tak co řešit a utesil me🍀

natysnovec
16. zář 2018

@laja64 heeezky❤❤❤

ojo
16. zář 2018

@laja64 hele, je to fakt o genetice ty srrie a žádný krémy tomu nepomůžou...já mám 5 těhotenství a trochu strie se mě udělali jen kdysi dávno ještě v pubertě, když mě nabrali rychle boky a pak v prvním těhu na prsou, jak se mě skokově zvětšili a jinak nic, nemažu se ničím...

ojo
16. zář 2018

já si zítra musím zajet koupit boraxové globule, zase mám po styku divný výtok a celkově mě to dole trochu bolí, mám to zduřelé...prostě naprd...tak už si je nasadím na týden a snad to bude lepší...

kusanagi87
16. zář 2018

@ojo Pry se to baleni musi vyuzivat vkuse cele, aby to při zánětu melo efekt. Rikala mi to primarka. Daji se pry uzivat i preventivně, myslim ze 1-2x tydne. Take zrovna uzivam 🙄...akorat ze po vysetreni u doktorky v ST.

knoflikarka
16. zář 2018

@biciklissie Tak jsem četla o tvé kontrole... Já jdu až ve středu po měsíci v 35. tt, malá byla vždy podle UTZ menší - o týden, ale taky se bojím váhového odhadu, i když teda jsou už prý teď hodně nepřesné. Ale třeba moje mamka byla narozená o 3 týdny dřív (před 50 lety), měla dvě kila přesně a zdravotně na tom je celý život dobře, líp než třeba teta, která se narodila v termínu a celé dětství trpěla na infekce atp.

ojo
16. zář 2018

@kusanagi87 jojo, to mám v plánu brát aspoň ten týden, páč jsem si občas dala tak ten jeden a bylo jen mírné zlepšení...mě už je dr. doporučoval v posledním těhu a i jenamazol krém, to se přeléčoval i manžel, páč globule nezabírali a furt se to vracelo. Nakonec tím, že jsem si dávala do koupele koupelovou sůl 😃 tak teď to ještě neni takové, tak zkusím jen ty globule, já jdu na ko 27.9., tak snad to bude do tý doby dobrý 🙂

biciklissie
17. zář 2018

@regeditka Věřím, snažím se věřit🙂. Je fakt statečná, co už si se mnou užila stresu. No, v 1. trimestru jsem docela shodila, trpěla jsem nechutenstvím. Asi tak pět kilo šlo dolů. Tak ty jsem nabrala zpět a asi ještě dalších pět kilo nahoru. Takže celkem zatím asi deset, od původní váhy ale jen těch pět. S tím jídlem moc nevím, jako že bych se nějak extra zdravě vyživovala, to tedy ne. Jím asi stejně jako předtím, což ale myslím, že je dost. Musím asi víc těch bílkovin a ovoce a zeleniny, ale snažím se aspoň po troškách. Jo a beru celou dobu (a cca i 1 rok předtím) Femibion. Prý jsou po těch těhu vitaminech velké děti, no, tak u mě to tedy neplatí.

biciklissie
17. zář 2018

@laja64 Hele, tak možná je to fotkou, ale mě to tedy nepřijde tak strašné. Viděla jsem takové ty hluboké krvavé a ty myslím, že se hojí jen těžko. Tohle mi přijde, že by se mohlo hodně zneviditelnit, časem.

biciklissie
17. zář 2018

@knoflikarka Díky moc a držím pěsti na tu středu. Dej pak vědět ten cca váhový odhad, ať porovnáme. Taky jsem četla, že je to teď už nepřesné, cca až o půl kila. Ale to by jako znamenalo, že může mít ještě i o půl kila míň? Tak na to raději ani nemyslím. Jinak gynekoložka mi říkala, že roste kontrantně, že je pořád menší o cca 14 dnů. Ale v Prenatalu Vlašín to spočítal zase jinak a na Obilňáku to zase nezmiňovali vůbec. Prý jsou důležité poměry délek a že roste, tak to hold musíme brát tak...

biciklissie
17. zář 2018

@ojo Taky mám zánět, ani jsme to nepoznala, až že ho mám, až mi bylo vyšetření na gyndě děsně nepříjemné a ten den tedy už to pak bylo znát. Prý si na to mám koupit Canesten krém, tak jsem koupila a teď mažu. Jinak mám podezření na vanu, začala jsem se koupávat, neb máme tu novou koupelnu a v té vanu, předtím jsem sprcháč. A taky jsem změnila intim gel, tak nevím. Tak jsem raději vynechala oboje, už jen sprcha a na intimní partie jen čistou vodu.

natysnovec
17. zář 2018

Tak holky...tuhle stredu monitor a v pondeli nastup do nemocnice 😀😀😀uz se tesim na malou...❤❤❤

petronelas
17. zář 2018

@natysnovec jeee tak to mas supr.Ja ve ctvrtek monitor a uvidi se kdy nastup.

petronelas
17. zář 2018

@natysnovec ty mas 14 dni do terminu a ja 20 dni.Tak jsem zvedava jak to naplanuji me.

Strana