Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@dusovkam to by byl trhak😀😀Tohle tehu je uplne j8ne nez to co jswm mela s prvni dcerkou...A posledni!!!!😀😀
@natysnovec Jo, taky si říkám že s první to byla oproti tomuhle procházka růžovým sadem. 🤣 Teda až na tu dobu pak po CS.. fuj... Teď chci rodit normálně, ale holt musím nejdřív na konzultaci do FN... 🤔
@dusovkam jojo souhlasim...u 1 sem nevedela ze sem tehu...
@regeditka asi bych byt tebou taky jela, sice si myslim že to bude jen zatka ale v tvem pripade bych asi neriskovala 🙂
@natysnovec bych si vino taky dala ale me to ted vubec nechutna, tak asi počkám az se mládě rozhodne samo... i kdyz vanu bych si dat mohla, celé tehu se jen sprchuju a po koupeli uz se mi styska :D
@natysnovec
@dusovkam taky jsem mela prvni tehu o trochu pohodovejsi, ale myslim ze tolik kolik toho nachodím ted bych v minulém tehu nedala, ted ale nemám šanci se celé dny válet :D
@darkwitch pomaha i horka sprcha?
Bude to zatka, krve par cucku, asi odesla po tom vysetreni rannim, dr do me strcila ruku az po zapesti. Ma porodnice ma dnes Stop stav a manzel ted prisel s teplotou. Proste kdyz se dari...
@natysnovec netuším, vlastně nevím jestli pomáhá ta vana :D v minulém tehu jsem si ji dala az kdyz se mi rozjizdel porod abych vedela jestli je to ono a bylo, ale predtim jsem nemela zadne poslicky nic...
Holky tak já dneska ráno takovej tlak na konečník, že jsem se nemohla ani ohnout ani sednout. Tohle jsem u prvního vůbec nezažila.
Jinak náš tříleťák má období MOJE a když jsem si sedla na záchod jestli ten tlak přeci jenom nebude zácpa, tak mě ze záchodu začal vyhazovat, ze jeho záchod a že chce “čůhat”. Bylo mi tak zle, ze jsem ani neprotestovala a šla na jinej 🙈😀 už mi je fakt všechno.🍀
Pošle ultrazvuku mám termín v pátek. No tak uvidíme. V noci nespim a strašně se potím. O zádech už ani nemluvím😒🤦♀️ Už chci porodit.... je to dlouhý.....
Ahoj holky, mám tip na krásný dárek ❤️ http://www.mamapocketshop.cz
Holky nevim jestli jste to cetli,ale jedna maminka psala,ze ji doktor rikal celou dobu v poradne ze budou mit kluka a ted se jim narodila holcicka.Pry byl tatinek v soku a ani jsi nevzpomel jake maji jmeno pro holcicku 😂😂 no me by trefilo,protoze jmeno pro holku tam nahlasim jenom tak aby tam bylo neco napsane.
@petronelas Znám několik případů z okolí, kdy to měli naopak - měla to být holčička a byl to kluk. Jedni to zjistili ve 3. trimestru, jedni až po porodu 😅.
@martina250703 jeeee gratuluji❤❤❤❤
@martina250703 Moc gratuluju!!!
@martina250703 velikanska gratulace, bobisek malickatej a jsi v poradku? Doufsm, ze to byl krasny zazitek a vse proběhlo hladce a rychle.
@martina250703 Ten je ňuňanej 🤗😍 Gratuluji, ať Vám dělá jen samou radost 🙂
@martina250703 pridávám se ke gratulacím a přeju Vám všem hlavně zdravíčko💗🍀
@martina250703 gratuluju i tady a myslím, že šel akorát, taky to svoje prtě přesvědčuju, že už může :D
@martina250703 obrovska gratulace ❤️
At jste zdravi! 🌹🍀
@martina250703 Taktéž gratuluji a miminku hlavně zdravíčko...
Sem na monitoru a vytocena....nejen ze uz jame tu sed3ly asi pzl hodiny jeate vzaly nejakou,,znamou''co prisla az po nas jako prvni.A daly me na minitor kterej je uplne k hovnu a jeste k tomu jsem v poloze ve ktere se mala ani nepohne...
@martina250703 nádhernej, velká gratulace a malá závist, že už to máš za sebou❤️❤️❤️❤️
@natysnovec já byla na monitoru teď a na zádech jsem malem omdlela.Nastesti mě sestřička dala na bok a tentokrát to přístroj zvládl a neměřil. Minulé prostě na boku nefungoval. U nás se nic nechystá, žádné kontrakce nic, dnes 14dni do termínu,asi si ještě počkám🤣... Ty se drž, už to máš náročné,ale určitě to už dlouho nepotrvá!!!❤️
@codal jenze mi ro sere tohle jednani...a sestricka na vas kouka jak ja nevim co...fakt nekteery ty sestry by v tom nemely delat

@regeditka Já bych teda radši jela.. už kvůli tý krvi... Myslím na tebe... ☺🌹
@natysnovec Ty by jsi z toho těhotenství mohla fakt psát detektivku 🤣