icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

dusovkam
18. zář 2018

@regeditka Já bych teda radši jela.. už kvůli tý krvi... Myslím na tebe... ☺🌹
@natysnovec Ty by jsi z toho těhotenství mohla fakt psát detektivku 🤣

natysnovec
18. zář 2018

@dusovkam to by byl trhak😀😀Tohle tehu je uplne j8ne nez to co jswm mela s prvni dcerkou...A posledni!!!!😀😀

dusovkam
18. zář 2018

@natysnovec Jo, taky si říkám že s první to byla oproti tomuhle procházka růžovým sadem. 🤣 Teda až na tu dobu pak po CS.. fuj... Teď chci rodit normálně, ale holt musím nejdřív na konzultaci do FN... 🤔

natysnovec
18. zář 2018

@dusovkam jojo souhlasim...u 1 sem nevedela ze sem tehu...

darkwitch
18. zář 2018

@regeditka asi bych byt tebou taky jela, sice si myslim že to bude jen zatka ale v tvem pripade bych asi neriskovala 🙂
@natysnovec bych si vino taky dala ale me to ted vubec nechutna, tak asi počkám az se mládě rozhodne samo... i kdyz vanu bych si dat mohla, celé tehu se jen sprchuju a po koupeli uz se mi styska :D

darkwitch
18. zář 2018

@natysnovec
@dusovkam taky jsem mela prvni tehu o trochu pohodovejsi, ale myslim ze tolik kolik toho nachodím ted bych v minulém tehu nedala, ted ale nemám šanci se celé dny válet :D

natysnovec
18. zář 2018

@darkwitch pomaha i horka sprcha?

regeditka
18. zář 2018

Bude to zatka, krve par cucku, asi odesla po tom vysetreni rannim, dr do me strcila ruku az po zapesti. Ma porodnice ma dnes Stop stav a manzel ted prisel s teplotou. Proste kdyz se dari...

darkwitch
18. zář 2018

@natysnovec netuším, vlastně nevím jestli pomáhá ta vana :D v minulém tehu jsem si ji dala az kdyz se mi rozjizdel porod abych vedela jestli je to ono a bylo, ale predtim jsem nemela zadne poslicky nic...

dusovkam
18. zář 2018

@darkwitch Tak to já ještě 4 dny před termínem byla aktivně na dětském dnu, co jsme pořádali se šermířema.. 😂 A teď bych se jen válela 😂

darkwitch
18. zář 2018

@dusovkam prvni ditko je unorove 🙂

ojo
18. zář 2018

@regeditka já bych asi neplašila, když nejsou bolesti, třeba se ti to do konce týdne rozjede samo 🙂

regeditka
18. zář 2018

@ojo uklidnilo se to, bolesti hodne silne, ale jine, nez dosavadni poslicci, silny tlak, ale po odchodu zatky ticho po pesine, tak jsem se vyklidnila 😶

tasmyska
18. zář 2018

Holky tak já dneska ráno takovej tlak na konečník, že jsem se nemohla ani ohnout ani sednout. Tohle jsem u prvního vůbec nezažila.
Jinak náš tříleťák má období MOJE a když jsem si sedla na záchod jestli ten tlak přeci jenom nebude zácpa, tak mě ze záchodu začal vyhazovat, ze jeho záchod a že chce “čůhat”. Bylo mi tak zle, ze jsem ani neprotestovala a šla na jinej 🙈😀 už mi je fakt všechno.🍀
Pošle ultrazvuku mám termín v pátek. No tak uvidíme. V noci nespim a strašně se potím. O zádech už ani nemluvím😒🤦‍♀️ Už chci porodit.... je to dlouhý.....

andy266
18. zář 2018

Ahoj holky, mám tip na krásný dárek ❤️ http://www.mamapocketshop.cz

petronelas
18. zář 2018

Holky nevim jestli jste to cetli,ale jedna maminka psala,ze ji doktor rikal celou dobu v poradne ze budou mit kluka a ted se jim narodila holcicka.Pry byl tatinek v soku a ani jsi nevzpomel jake maji jmeno pro holcicku 😂😂 no me by trefilo,protoze jmeno pro holku tam nahlasim jenom tak aby tam bylo neco napsane.

knoflikarka
19. zář 2018

@petronelas Znám několik případů z okolí, kdy to měli naopak - měla to být holčička a byl to kluk. Jedni to zjistili ve 3. trimestru, jedni až po porodu 😅.

martina250703
19. zář 2018

Tak vám holky představuju Dominika. Narodil se včera s váhou 3 240g a měří 53 cm. Pospíšil si o 14 dní dřív.

natysnovec
19. zář 2018

@martina250703 jeeee gratuluji❤❤❤❤

knoflikarka
19. zář 2018

@martina250703 Moc gratuluju!!!

regeditka
19. zář 2018

@martina250703 velikanska gratulace, bobisek malickatej a jsi v poradku? Doufsm, ze to byl krasny zazitek a vse proběhlo hladce a rychle.

dusovkam
19. zář 2018

@martina250703 Ten je ňuňanej 🤗😍 Gratuluji, ať Vám dělá jen samou radost 🙂

laja64
19. zář 2018

@martina250703 pridávám se ke gratulacím a přeju Vám všem hlavně zdravíčko💗🍀

darkwitch
19. zář 2018

@martina250703 gratuluju i tady a myslím, že šel akorát, taky to svoje prtě přesvědčuju, že už může :D

sju2929
19. zář 2018

@martina250703 obrovska gratulace ❤️
At jste zdravi! 🌹🍀

biciklissie
19. zář 2018

@martina250703 Taktéž gratuluji a miminku hlavně zdravíčko...

natysnovec
19. zář 2018

Sem na monitoru a vytocena....nejen ze uz jame tu sed3ly asi pzl hodiny jeate vzaly nejakou,,znamou''co prisla az po nas jako prvni.A daly me na minitor kterej je uplne k hovnu a jeste k tomu jsem v poloze ve ktere se mala ani nepohne...

codal
19. zář 2018

@martina250703 nádhernej, velká gratulace a malá závist, že už to máš za sebou❤️❤️❤️❤️

codal
19. zář 2018

@natysnovec já byla na monitoru teď a na zádech jsem malem omdlela.Nastesti mě sestřička dala na bok a tentokrát to přístroj zvládl a neměřil. Minulé prostě na boku nefungoval. U nás se nic nechystá, žádné kontrakce nic, dnes 14dni do termínu,asi si ještě počkám🤣... Ty se drž, už to máš náročné,ale určitě to už dlouho nepotrvá!!!❤️

natysnovec
19. zář 2018

@codal jenze mi ro sere tohle jednani...a sestricka na vas kouka jak ja nevim co...fakt nekteery ty sestry by v tom nemely delat

Strana