icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

regeditka
21. zář 2018

@darkwitch prvorodicka, dalo se pry ocekavat.. Zase lepsi mit radne pripraveno, nez neco uspechat 😏

darkwitch
21. zář 2018

@regeditka to určitě 🙂

natysnovec
21. zář 2018

@dusovkam
@regeditka sedim a zahrade pod pergolou a piju vino a hraju zoliky...a siilene me svedi prsa😂😓😢

dusovkam
21. zář 2018

@natysnovec Tak si je podrbej 😁😁😂😂😂 Jen si užívej klídek 😎

natysnovec
21. zář 2018

@dusovkam to teda..desim se..sobota pk nedele a jedu 😊😊

dusovkam
21. zář 2018

@natysnovec Zas budeš mít prďolu u sebe... ☺

kusanagi87
21. zář 2018

@biciklissie 2,1 kg je uz pekne, urcite jeste neco nabere 🙂 Ja jsem se narodila ve 34 tt s 1,7 kg a také jsem to zvladla a to byla medicina jeste v "praveku".
Ja pohyby také pri chuzi, práci a v noci necitim. Nejlepsi je to rano a vecer, kdyz si lehnu nb si dam neco sladkeho nb dzus. Ale stejne nejlepsi je to v lehu. A jak se mala natoci dozadu k pateri, tak to skoro vubec necitim...takze zalezi i na tom, jak je mimi otocene.
Jinak test na tu plodovku dle porodni asistentky - jak se ti zda, ze by to byla ona a ne výtok, tak si lehnout na zada, pokrcit nohy (klasicky zaprit slapky o podlahu) a zvednout nahoru panev. Pokud je to plodovka, tak mimi ucpe hlavickou hrdlo a jak si lehnes zase dolu a vytece to, tak je to plodovka (kamaradka rikala, ze u ni to bylo na rucniky, zadnych par kapek). Kdyz uz nic nepotece, byl to vytok.
Drzim palce at vse dobre dopadne 👍🌸

natysnovec
21. zář 2018

@dusovkam to ano alr bojim...

regeditka
21. zář 2018

Ja mam silny kontrakce po 1:25, jdu na monitor a ceka me vesela noc

natysnovec
21. zář 2018

@regeditka pekny zavist...😊😊

sju2929
21. zář 2018

@regeditka myslim na Tebe ❤️ Za chvilku uz budes mit malou u sebe 😍❤️ At vse zvladnete!

laja64
21. zář 2018

@regeditka Tak to bude za chvíli když jsou kontrakce tak často 🍀🍀 drž se holka, moc na vás myslím, a ráno čekáme fotku princezničky💕💕

knoflikarka
21. zář 2018

@regeditka Držím moc palce, aby to šlo co nejrychleji a hladce 🍀🍀

knoflikarka
21. zář 2018

@kusanagi87 To je super, ten test, díky!

Jinak mamka se narodila před 52 lety ve 36 tt. s 2030 g a je celý život víceméně zdravá, v dětství byla zdravější než teta, která byla donošená. Já jsem byla taky donošená a kojená a v dětství samé infekce a záněty průdušek... Takže souhlasím, že o tom to prostě není...

regeditka
21. zář 2018

Jeste nejasam, muzou to byt neotviraci kontrakce a ty se budou pripadne tlumit, uvidi se po vyšetření, ale teda zeny, je to narez!

natysnovec
21. zář 2018

@regeditka mala nase😊😊❤❤❤

tasmyska
21. zář 2018

@regeditka bojuj. Každá další bolest, Te přibližuje k maličké. Ikdyž je to peklo já vím✊🙏✊✊✊

regeditka
21. zář 2018

@tasmyska bohuzel mi nastoupily kontrakce v plne sile, ale neotviram se, ze to par hodin, spis vic nez min potrva. Takze injekce na zmírnění bolesti a zkusit zaspat. Preji dobrou noc, jdu na to

sju2929
21. zář 2018

@regeditka bozatko! Myslim na Vas! 😘

regeditka
22. zář 2018

Nezvládnu to, 6 hodin kontrakce, takovou bolest jsem si nepredstavovala, dalsich x hodin takhle nevydrzim, nejde to

katherinka33
22. zář 2018

@regeditka Neboj se, zvladnes to! Rodila jsem takto 11 hodin. Jen bolesti a otevirani az ke konci. Zkus pozadat o tisici medikaci, odpocin si a pak to treba nastoupi rychleji jako u me. Jen neztracej nadeji. Vsechno pak zapomenes lusknutim prstu. Nemas treba krizove kapky Bachovy?

sju2929
22. zář 2018

@regeditka berusko!!! 😔❤️ Uz bude za chvilku mala s Vami... verim, ze to boli :( myslim na Vas!

regeditka
22. zář 2018

@katherinka33 nemam bohuzel sebou nic a tisici nezabraly, mam kontrakce po minute a v plny palbe. Bolesti jsem necurala uz 10 hodin, neudrzim se na nohach, je to teda narez, ani plodovka neodesla. Neotviram se, kdybych aspon vedela, ze je konec v nedohlednu

@sju2929 dekuju slunicko ❤️

dusovkam
22. zář 2018

@regeditka Kočko drž se! 😚 Snad budou doktoři rozumní a nějak ti pomohou. 🤔Mysli hlavně na prďolku!

laja64
22. zář 2018

@regeditka Tak myslím že by ti měli prasknout vodu, to by mělo pomoct otevírání a celkově to zrychlit. Je to fakt doktor od doktora. Myslím na Tebe 🍀🍀

darkwitch
22. zář 2018

@regeditka myslim na tebe at to mass brzy za sebou a mala je s tebou. Drž se se zlato

knoflikarka
22. zář 2018

@regeditka Drž se, doufám, že už to budeš mít brzo za sebou 🍀🍀

natysnovec
22. zář 2018

@laja64 drz se...souhlasim s @laja 64

tasmyska
22. zář 2018

Já jsem přesně takhle rodila 22 hodin s kontrakcemi po 3 minutách. Na konci jsem už neměla ani sílu tlačit. Proto teď chci Epidural. Ty křížových bolesti se nedaly vydržet. Jak jsem psala. Žádnej kurs Te na tohle prostě nepřipraví. Všechno ostatní je už brnkačka.🤗

katherinka33
22. zář 2018

@regeditka To je mi lito, ze nezabraly. Snad uz je ted lip, nebo dokonce uz je mimco venku. Naprosto vim, jak se citis...taky mi neslo se ani vycurat. Po 10 hodinach mi dali epidural a pak to popohnali a uz to slo. Snad to taky takhle navrhnout. Po minute je to fakt moc. Nemas sanci si odpocinout, jedine medikaci. Drzim pesti a posilam silu. Urcite to zvladnes.

Strana