Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec Tak si je podrbej 😁😁😂😂😂 Jen si užívej klídek 😎
@dusovkam to teda..desim se..sobota pk nedele a jedu 😊😊
@natysnovec Zas budeš mít prďolu u sebe... ☺
@biciklissie 2,1 kg je uz pekne, urcite jeste neco nabere 🙂 Ja jsem se narodila ve 34 tt s 1,7 kg a také jsem to zvladla a to byla medicina jeste v "praveku".
Ja pohyby také pri chuzi, práci a v noci necitim. Nejlepsi je to rano a vecer, kdyz si lehnu nb si dam neco sladkeho nb dzus. Ale stejne nejlepsi je to v lehu. A jak se mala natoci dozadu k pateri, tak to skoro vubec necitim...takze zalezi i na tom, jak je mimi otocene.
Jinak test na tu plodovku dle porodni asistentky - jak se ti zda, ze by to byla ona a ne výtok, tak si lehnout na zada, pokrcit nohy (klasicky zaprit slapky o podlahu) a zvednout nahoru panev. Pokud je to plodovka, tak mimi ucpe hlavickou hrdlo a jak si lehnes zase dolu a vytece to, tak je to plodovka (kamaradka rikala, ze u ni to bylo na rucniky, zadnych par kapek). Kdyz uz nic nepotece, byl to vytok.
Drzim palce at vse dobre dopadne 👍🌸
@dusovkam to ano alr bojim...
Ja mam silny kontrakce po 1:25, jdu na monitor a ceka me vesela noc
@regeditka pekny zavist...😊😊
@regeditka Držím moc palce, aby to šlo co nejrychleji a hladce 🍀🍀
@kusanagi87 To je super, ten test, díky!
Jinak mamka se narodila před 52 lety ve 36 tt. s 2030 g a je celý život víceméně zdravá, v dětství byla zdravější než teta, která byla donošená. Já jsem byla taky donošená a kojená a v dětství samé infekce a záněty průdušek... Takže souhlasím, že o tom to prostě není...
Jeste nejasam, muzou to byt neotviraci kontrakce a ty se budou pripadne tlumit, uvidi se po vyšetření, ale teda zeny, je to narez!
@regeditka mala nase😊😊❤❤❤
Nezvládnu to, 6 hodin kontrakce, takovou bolest jsem si nepredstavovala, dalsich x hodin takhle nevydrzim, nejde to
@regeditka Neboj se, zvladnes to! Rodila jsem takto 11 hodin. Jen bolesti a otevirani az ke konci. Zkus pozadat o tisici medikaci, odpocin si a pak to treba nastoupi rychleji jako u me. Jen neztracej nadeji. Vsechno pak zapomenes lusknutim prstu. Nemas treba krizove kapky Bachovy?
@katherinka33 nemam bohuzel sebou nic a tisici nezabraly, mam kontrakce po minute a v plny palbe. Bolesti jsem necurala uz 10 hodin, neudrzim se na nohach, je to teda narez, ani plodovka neodesla. Neotviram se, kdybych aspon vedela, ze je konec v nedohlednu
@sju2929 dekuju slunicko ❤️
@regeditka Drž se, doufám, že už to budeš mít brzo za sebou 🍀🍀
Já jsem přesně takhle rodila 22 hodin s kontrakcemi po 3 minutách. Na konci jsem už neměla ani sílu tlačit. Proto teď chci Epidural. Ty křížových bolesti se nedaly vydržet. Jak jsem psala. Žádnej kurs Te na tohle prostě nepřipraví. Všechno ostatní je už brnkačka.🤗
@regeditka To je mi lito, ze nezabraly. Snad uz je ted lip, nebo dokonce uz je mimco venku. Naprosto vim, jak se citis...taky mi neslo se ani vycurat. Po 10 hodinach mi dali epidural a pak to popohnali a uz to slo. Snad to taky takhle navrhnout. Po minute je to fakt moc. Nemas sanci si odpocinout, jedine medikaci. Drzim pesti a posilam silu. Urcite to zvladnes.

@darkwitch prvorodicka, dalo se pry ocekavat.. Zase lepsi mit radne pripraveno, nez neco uspechat 😏