Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@regeditka jeee😊😊alespon, ze tak...💕💕
@agneska7 Ja mela posledni UTZ pred 3 tydny. To melo odhad 3100g. S nama druhorodickama se moc neparou, takze jen vaha, tlak a monitor. 🙂 Ted me pry zkontroluji a premeri. Jdu ve stredu. To by mohli, protoze jsem pribrala za posledni 3 tydny asi 6 kilo a ten spodek je fakt pod silenym tlakem. Snad to neni jen moje. Nebo spis by bylo asi lepsi, kdyby bylo, co?🙂
@katherinka33 mi dělá doktor UTZ každou návštěvu, koukne na srdíčko, vše premeri, koukne na spodek. Teď už byly i ozvy. Je to doktor od doktora a každý to nedělá, protože,,nemusí". Každá už to máme za pár, musíme vydržet a těm, které to mají zdárně za sebou tiše závidím 😁
@laja64 V 1. Tehotenstvi jsem na kazde kontrole...jak u sve gynekolozky, tak pak na KO v porodnici mela vnitrni vysetreni a UTZ. U 2. Tehu to uz nedelaji tak casto. Vim i od kamaradky, svagrove... asi se boji do nas sahnout, aby tam neco nespustili. Taky tise zavidim a doufam, ze to nebude takovy masakr. Nevim, kde na to ted vycarovat silu.
@regeditka
@tasmyska
@natysnovec Holky, když čtu vaše komentáře, je to horší, jak detektivka 😱. Preji vám ať už to máte všechny, co nejdřív za sebou. Na jednu stranu vám moc závidím a na druhou jsem ráda, že jsem ještě celá 😁. Hodně sil kočky a držte se!!!!😘😘😘
@katherinka33 Aha tak mi i u druhého tehotensvi vždy delal vnitřní vyšetření i přes břicho a dělá do teď. Jsem za to ráda. No my ženské tu sílu vždycky někde vyhrabeme 😄😄
@katherinka33 @laja64 na tom asi něco bude, že se bojí při dalších těhu do nás šáhnout 😀 s každým děckem méně vnitřních vyšetření a tohle těhu mě dr. dělá jen utz a spodek kontroloval naposledy ve 13tt při tom screeningu 🙂 do další poradny jdu ve čtvrtek 🙂
@regeditka jojo, raději zabalim, všechny věci už mám doma, jen to hodit do tašky 🙂 a stále ti držím palce a posílám spoustu energie 🙂
@laja64 To mas pravdu, overilo se mi to mockrat. Ted jsem se teprve od rana rozhybala a neco doma udelala..vecer jeste vytru. Jestli uz tohle nebude zasadni. 🙂))
@ojo Ja mam sbaleno od 36tt dle pokynu a ty veci uz asi budou pekne v tech taskach zatuchle. 🙂)))
@katherinka33 No já nevytiram ani nevysavam, to dělá nás robot Pinďa😂 Ale umyla jsem celou koupelnu, upekla buchtu, uvařila oběd, povlékla peřiny, utřela prach ale stejne to delam kazdy tyden 🤔Byla u mě na rasach porodní asistentka, říkala, že vyjít schody k nam(máme 2 patrovy barak a 36 schodu) tak porodi🤔😁 Jenže zapomněla, že ty schody chodím minimálně 10x denně a tělo je zvyklé 😃 Doufám že bude v říjnu ještě pár hezkých dnů, ať můžeme ven s kočárkama, třeba na dobrý svařáček 👌😊
Tak ted sem tu mela primare na vysetreni a diky.dnesni porodnosti tabletku dostanu zitra rano okolo pul8 rano.
@katherinka33 Kéž by od 36.tt sbalená taška. 😁 Já už od 32.tt- stejně jako u prvního porodu 😂
@natysnovec Cože? Tak nejdřív že ti ji dají dneska a najednou až zítra? No to je mi dobrej cvokhaus... 🙄😐🤔
@dusovkam jj je tu hodne rodicek😁😁a kdyby jsme zacaly vsechny rodit tak se poserem😁😁😁
@dusovkam Uz ani nevim, co tam mam. Dcerka mi to parkrat jeste vybalila a zase nabalila, takze to pak bude mozna jeste vetsi prekvapko. 🙂 Mozna to jeste o vikendu preperu. Vypada to na hodne casu... ☹
@laja64 Kez bych mela nejakeho Pindu. 😀 Ja se chystam taky tim vytrenim zakoncit kazdotydenni deratizaci bytu. Snad to vyjde. 😀 Nebo tady po prichodu z porodnice budu sklizet ze zeme brambory. 😀 To jestli chodis denne tolik schodu, tak to musis byt porad jako lanka. Ja uz lezu 10 min. jen z postele dolu a 1 patro k nam jezdim vytahem.
Urcite bude jeste hezky. Aby se nevratilo leto...kdyz koukam za okna na ten april.
@zabicka156 Velká gratulace, krásné miminko...
@natysnovec Anebo se 💩 doktoři.😂 No tak holt asi vědí co dělají....
@katherinka33 Já už to prát nebudu, jen teď v týdnu poslední věcičky, vyžehlit a naaazdaaaar 😂 a můžu si to jet odrodit. 😂 To máš tedy velice aktivní dítě- naši starší to tak nějak míjí...Kdy máš TP?
Tak jak jste tu psaly o cukroví, tak jsem si říkala, že to není blbý nápad manželovi do práce,až se narodí mimco. Kdyz přišel domů, tak mi oznámil, že takhle krásný cukroví nikomu nedá a objedna si radši chlebíčky😀... A já jsem dneska udelala mega nákup (zásoby😀) a teď večer jsem se nacpala uzenyma žebrama, páč po porodu si je asi chvíli neuziju😀...
@biciklissie dekujeme
@zabicka156 Gratuluji k princezne.

@tasmyska neboj, casem si zvyknes a verim, ze to u tebe nebude tak dlouhy, spis mas spunty do usi? ZAKLAD! se spunty se da pospat i par hodin a energie je treba na vlastni porod a az prijdou kontrakce, hekej, nadavej, neber ohled, jinak si cesty stahnes a prodlouzis proces. A chodit!
@ojo aspon tasku nachystej, at pak nelitas s rucnikem v kalhotach po baraku a neshanis pyzamo. Zbytek se nejak poresi sam casem