icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

dusovkam
28. zář 2018

@natysnovec Tak šup šup, ať už je maličká u tebe 😘
@kamila215 No, bez toho píchání furt to samý.. Jen lezu furt do sprchy, nebo ležím a stejně to je k ničemu... 😐 Teď jsem už dokonce byla podruhý na velký, takže od střev to není.. Ale známá psala že prý akorát plašim.... 😐 Když ji se to říká, když každý těhotenství měla bez komplikací a bez poslíčků....

regeditka
28. zář 2018

@natysnovec uz jsi ve finale kocko, vsechno bude dobry, vsechno vydrzis. Nemysli na nic jineho, nez na malou, vsechno ostatní jednou skonci a az vystreli mala ven jak na spagate, bude ti nadherne. Mas sebou nekoho na pripravne? Cukr dopuj

tasmyska
28. zář 2018

Holky dneska je krásný datum. Dneska by to šlo 👌❤️ Držím palečky 🙏✊✊✊

darkwitch
28. zář 2018

@tasmyska taky si myslim ze dneska by to šlo, jen aby i to mládě to datum ocenilo :D

kamila215
28. zář 2018

@dusovkam Ono je těžký...ten poslední měsíc je fakt za trest. Člověk se víc pozoruje. Ale zase je fakt, že už to může přijít kdykoliv...Mě taky, když někde píchne, říkám si už??? Samozřejmě, že ne. Prostě mě, jen někde píchlo 😁😁😁. Tak snad to přejde a já jdu vařit😉.

dusovkam
28. zář 2018

@kamila215 No já to mám teď měsíc a den do termínu. 😁 Pravda že se asi víc pozoruji, přeci jen to je těhu po devíti letech skoro a už mi není dvacet.😂 No uvidíme ve středu v poradně- to by byl gól, kdyby mi řekla že už se otevírám a to co jsem cítila bylo otevírání. 😂
Ještě ze já dneska nic nemusím.. Muž je doma, tak vaří on. 😂

kamila215
28. zář 2018

@dusovkam Třeba je to, tak. Třeba se fakt otviras a chystas, uvidíš ve středu😉. Jeee, ty se máš😊. Ten můj přijede až večer, takže vaření je na mě. ( ostatně jako vždycky😁😁😁)

dusovkam
28. zář 2018

@kamila215 No ještě aby nebyl o svátku doma. 😁 Kéž bych se otevírala, už je to na mě dlouhý... 🤔 Všechno vypraný, vyžehlený, taška do porodnice sbalená.... 😁😁

tasmyska
28. zář 2018

Holky, tak my zítra domu. Ani se mi moc nechce. Nadstandart v Budějovicích je jak pětihvězdičkový hotel. Výběr ze tří jídel, co mi nosí až pod nos. Návštěvy od 9-19, všechno krásně voňavý, čistý. Sestřičky milý. Fakt super. Už od zítra to bude zase všechno na mě 🙈🤗🍼

darkwitch
28. zář 2018

@dusovkam ty si stěžuj :D

dusovkam
28. zář 2018

@darkwitch No si piš, že si stěžovat budu. 😂 To bych nebyla já 😂

petronelas
28. zář 2018

@ishumisz no me prave pravdepodobne z koupani zacalo v 16tt krvaceni.Prokrvila se mi hodne deloha a vznikl hematom.Mela jsem potom zakaz koupani.Tak asi ta vana pusobi na kazdeho jinak.😀

codal
28. zář 2018

No tak mně bylo včera mizerne, brnely mě ty ruce, celkově jsem se cítila unaveně a divně, tak jsem si říkala, že by... No a nic.. dneska už lepší, napekla jsem, vysála jsem, vytřela jsem a teď odpočívám🙂... Ta naše prdola asi fakt čeká na segriny narozeniny😍...

dusovkam
28. zář 2018

@codal Hele já taky zničeho nic chytla nějaký příval energie- vydrbala jsem koupelnu. 😂

ojo
28. zář 2018

@laja64 @regeditka u nás v porodce právě taky na to hodně upozorňovali, že vana v šestinedělí a spodek sušit extra ručníkem a i prsa extra ručníkem...

ojo
28. zář 2018

@dusovkam tak to si ten poslední měsíc spolu užijeme, já mám dnes na den měsíc do termínu 😀 ale ta vana je škoda, ta pomáhá, ale jinak to mám stejný, dopol pohoda a pak už začínají bolesti zad, tvrdnutí břicha a i to píchání..no jestli to znamená, že se čípek zkracuje a připravuje nebo tak, tak to asi platí, páč už jsem i na prst volně otevřená 🙂

dusovkam
28. zář 2018

@ojo Já byla před týdnem ok, tak uvidím ve středu co mi dr. řekne.. 😁 Ale jdu tam až kolem oběda, je totiž zas nějak moc tĕhulí, minule jsem čekala přes hodinu 😐

knoflikarka
28. zář 2018

@dusovkam Já jsem dneska taky byla akční, v podstatě už mi zbývají jen oholit nohy a můžu rodit 😅🙈. Ale zato mě teď chytly záda, takže další akční chvilky odkládám na jindy...

laja64
28. zář 2018

@knoflikarka mě ty záda taky furt zlobí. Už mam koupené druhé balení Traumaplantu a dcera nebo chlap mě vždy musí mazat 🙊

dusovkam
28. zář 2018

@knoflikarka No jo, vidíš nohy.👣😂 Na ty bych zapomněla.. 😂😂
@laja64 Taky mě to teď k večeru nějak chytlo spolu s poslama....👀 Ještě že chlap vyluxoval a vytřel, jinak bych už asi jen lezla po čtyřech.😂

laja64
28. zář 2018

@dusovkam Ty blbe posly mám taky ale nic extra no. Já se právě po čtyřech chystám na koupelnu 😄 Ale až po vikendu😄 Kupte si toho robota, u miminka se bude hodit úplně 👌👌

codal
28. zář 2018

Teď byl u nás doma pan, co nám měří zóny a energie a říkal, že budu rodit až tak 4.-5. 10.😱 Tak to jsem teda zvědavá, trochu mě děsí, že by to měl být ještě týden😀...

darkwitch
28. zář 2018

@codal to by me vyděsilo taky... doufam ze to bude dřív, každý další den těžce nesu...

dusovkam
28. zář 2018

@laja64 Robota nechci, u nás se uklízí styl vysavač nebo koště a mop, jelikož vůbec nemáme koberce. 😁 No třeba z té koupelny porodíš... 😂
@codal Asi bych mu řekla, že záleží na prckovi a ne tom jaký on řekne datum... 😂 To nic proti, ale já jsem na tyhle lidi skeptik, energii i zóny vycítim s kyvadélkem sama... 🙂

codal
28. zář 2018

@dusovkam on je to takový starý a úplně zlatý pan.. já se tomu směju, stejně to neurychlim,až to přijde, tak to přijde😀
@darkwitch já už to neřeším, já sama cítím, že jeste nee...

natysnovec
28. zář 2018

Jsme venku po 12h boji je malinka Verunka na svete ma 4kg a 51cm..❤

laja64
28. zář 2018

@dusovkam No však já taky nemám vůbec koberce, jen jeden maličký pod stolkem v obýváku. Plovoucku vysaje,pak vytre, vyšuší a hotovo👌👌 No třeba porodim a nebo taky ne, jako u dcerky a budu prenaset 🙊😄😄

laja64
28. zář 2018

@natysnovec bozee zas mi stojí všechny chlupy na těle 🙊😄 Moc Ti gratuluju , ať jste šťastné a zdravé 💕💕💕

darkwitch
28. zář 2018

@natysnovec gratuluji 🙂 paráda a těším se na fotecku 🙂

sju2929
28. zář 2018

@natysnovec paraaaada!! Gratulujiii ❤️

Strana