Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec uz jsi ve finale kocko, vsechno bude dobry, vsechno vydrzis. Nemysli na nic jineho, nez na malou, vsechno ostatní jednou skonci a az vystreli mala ven jak na spagate, bude ti nadherne. Mas sebou nekoho na pripravne? Cukr dopuj
Holky dneska je krásný datum. Dneska by to šlo 👌❤️ Držím palečky 🙏✊✊✊
@kamila215 No já to mám teď měsíc a den do termínu. 😁 Pravda že se asi víc pozoruji, přeci jen to je těhu po devíti letech skoro a už mi není dvacet.😂 No uvidíme ve středu v poradně- to by byl gól, kdyby mi řekla že už se otevírám a to co jsem cítila bylo otevírání. 😂
Ještě ze já dneska nic nemusím.. Muž je doma, tak vaří on. 😂
@ishumisz no me prave pravdepodobne z koupani zacalo v 16tt krvaceni.Prokrvila se mi hodne deloha a vznikl hematom.Mela jsem potom zakaz koupani.Tak asi ta vana pusobi na kazdeho jinak.😀
No tak mně bylo včera mizerne, brnely mě ty ruce, celkově jsem se cítila unaveně a divně, tak jsem si říkala, že by... No a nic.. dneska už lepší, napekla jsem, vysála jsem, vytřela jsem a teď odpočívám🙂... Ta naše prdola asi fakt čeká na segriny narozeniny😍...
@dusovkam tak to si ten poslední měsíc spolu užijeme, já mám dnes na den měsíc do termínu 😀 ale ta vana je škoda, ta pomáhá, ale jinak to mám stejný, dopol pohoda a pak už začínají bolesti zad, tvrdnutí břicha a i to píchání..no jestli to znamená, že se čípek zkracuje a připravuje nebo tak, tak to asi platí, páč už jsem i na prst volně otevřená 🙂
@dusovkam Já jsem dneska taky byla akční, v podstatě už mi zbývají jen oholit nohy a můžu rodit 😅🙈. Ale zato mě teď chytly záda, takže další akční chvilky odkládám na jindy...
@knoflikarka mě ty záda taky furt zlobí. Už mam koupené druhé balení Traumaplantu a dcera nebo chlap mě vždy musí mazat 🙊
@knoflikarka No jo, vidíš nohy.👣😂 Na ty bych zapomněla.. 😂😂
@laja64 Taky mě to teď k večeru nějak chytlo spolu s poslama....👀 Ještě že chlap vyluxoval a vytřel, jinak bych už asi jen lezla po čtyřech.😂
Teď byl u nás doma pan, co nám měří zóny a energie a říkal, že budu rodit až tak 4.-5. 10.😱 Tak to jsem teda zvědavá, trochu mě děsí, že by to měl být ještě týden😀...
@laja64 Robota nechci, u nás se uklízí styl vysavač nebo koště a mop, jelikož vůbec nemáme koberce. 😁 No třeba z té koupelny porodíš... 😂
@codal Asi bych mu řekla, že záleží na prckovi a ne tom jaký on řekne datum... 😂 To nic proti, ale já jsem na tyhle lidi skeptik, energii i zóny vycítim s kyvadélkem sama... 🙂
Jsme venku po 12h boji je malinka Verunka na svete ma 4kg a 51cm..❤
@natysnovec bozee zas mi stojí všechny chlupy na těle 🙊😄 Moc Ti gratuluju , ať jste šťastné a zdravé 💕💕💕
@natysnovec gratuluji 🙂 paráda a těším se na fotecku 🙂
@natysnovec paraaaada!! Gratulujiii ❤️

@natysnovec Tak šup šup, ať už je maličká u tebe 😘
@kamila215 No, bez toho píchání furt to samý.. Jen lezu furt do sprchy, nebo ležím a stejně to je k ničemu... 😐 Teď jsem už dokonce byla podruhý na velký, takže od střev to není.. Ale známá psala že prý akorát plašim.... 😐 Když ji se to říká, když každý těhotenství měla bez komplikací a bez poslíčků....