Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@ojo
@knoflikarka Ahoj holky, tak mám za sebou také monitor. Malá je i bez čokolády, fakt akční. Znělo to spíš, jak bouřka a neee dusot koní😁. Co ona tam prováděla. A streptokoka mám negativního😊
@natysnovec To je hrůza. Tak ať je vše v pořádku a malá začne pořádně papat. Držím palce✊😘
@codal Gratuluji k holčičce a přeji hodně zdraví oběma 🍀😉
@kamila215 chvílemi muzu sedet a bezpolestne chodit takze se citim skvěle :D mala sosa o stosest ale nabirat jeste nezacla, tak doufam ze zitra bude mit prirustek váhy a pusti nas domu, kdyby pribrala pustili by nas uz dnes vecer, ale tak beru to ze si jeste uzijeme spolecnou noc ve dvou a zitra si uz uzijeme cela rodina 🙂
Tak hlásím,že i my jsme už na světe.Dne 3.10. se narodil Mikulášek, 3400g.Císařský řez byl náročný,ale zvládli jsme to.
@petronelas Moc gratuluji ! Jste sikovni a obema preju hodne zdravicka ! 💜
Ženy, co uz mate male, ja vam tak zavidim 😍😍😍
@petronelas gratuluju, krásný chlapeček 💗💗
@petronelas @codal Gratuluji k miminkum 😊
@petronelas gratulace 🙂
@natysnovec Drz se. Mne stacilo mit maleho na fotorerapii a videt ho jen na krmeni. A uz mi bylo smutno 😯 A cim ti rekli, ze to je? Zloutenka?
@petronelas Ten je sladký. 😍 Též velká gratulace a hodně zdravíčka..💙
@petronelas gratuluji 🙂
@martina250703 malilinkato zlutejsi,v pusince najaky pupinky..Ale ted uz je vse ok...
@petronelas gratuluji❤❤
@petronelas Veliká gratulace!!! Oběma přeji hlavně hodně zdraví.Malý je krásný😍
@natysnovec takze uz mas malou doma?

@natysnovec Achjo... hlavně ať je brzy ok a můžeš ji mít u sebe. Drž se kočko... 💗
@codal To je nejdůležitější že to máš za sebou! 🙂Veliká gratulace a ať jste obě v pořádku a zdravé 💗