icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

veraakubik
5. říj 2018

@niki1107 Koukam,jsme na tom uplne stejne,vcera dorazil nejstarsi,ze se ho jedna pani v autobuse ptala jestli uz ma segru a druha,kterou potkal po ceste domu-pry,mamina je v porodnici,ze uz jsem ji dlouho nevidela?NJN,vesnice-drbakov hadr..Me se to tedy zatim vyhyba-do vesnice moc nechodim,da se rict vubec,mam nemocne dcery,takze max. projedu autem,sousedy nastesti nemame..A zpravy na mobil,nebo facebook zatim taky nic-tuk tuk,dokonce mam kamaradku,ktera se OMLOUVALA,ze nepise,ale ze nechce byt trapna otazkama stylu-uz?Tak co,jeste cela?Tak to me potesilo.. Jinak je mi jasny,ze porod prijde,ale uz jsem z toho pekne otravena a uz me to nebavi,zda se mi to nejaky nekonecny tentokrat.A to kdyz si vezmu,tak me celkem nic netrapi,zadni falesni poslove,bolesti zad,nic..Ale proste uz bych to chtela mit za sebou,hlavne z duvodu,ze rodim velke deti a kazdy den v brisku si predstavuji gramy navic a uz zase slysim na porodnim sale nejaky 3,8kg..Termin mam tedy podle prvniho velkeho ultrazvuku 8.10.-na muj a mamky svatek,dnes by to take slo-dnes slavi svatek ma neter Eliska a nebo pak 13.10. slavi moje sestra svatek..Tak alepson do jednoho data by se trefit mohla,ale kazdy den ji presvedcuji,ze dneska by to slo.. 😉

niki1107
5. říj 2018

@laja64 Joo, mne je to taky jedno, nemaji se blbe ptat 👍. A presne jak pises +-2 dny by bylo uplne idealni 😊. Co se tyce toho prasknuti te vody, ona spousta "porodnich" pribehu zacina tak, ze ten den/vecer clovek zrovna nemyslel, ze to prijde, ale opravdu nevim, jak na to nemam myslet 😎👀. No, konec vylevu, ale uz se tesim, az si to budu zpetne cist s malou v naruci 💜☺.

veraakubik
5. říj 2018

Oprava-dle posledniho velkeho utlrazvuku 8.10.-holcicka byla vetsi nez by mela byt,jinak podle prvniho mam termin 14.10..

martina250703
5. říj 2018

@sju2929 Gratuluju k poradnemu chlapakovi 😊 A hodne sil, at muzete byt spolz.

niki1107
5. říj 2018

@veraakubik Jj, jak pises - vesnice 😀. Ja sla právě zas po nejake dobe s mojim na pivo a presne jsem vedela, co přijde - a pak neni divu, ze je ze me posledni dobou takovej asocial 😂. Ted jsem treba byla se psem venku a uz se blizim k baraku a videla jsem, ze jsou dve známý s kocarkama a ja proste trapne přidala do kroku a delala, ze je nevidim😂😂😂. Jednak by to byla konverzace viz vyse a jednak to jsou takovy ty drbny, co zjistuji info, aby je mohly zatepla rozhlasit a na to fakt nemam naladu.
Jinak ja právě bolesti taky nemam, respektive od vcerejska mam takovy ms boleni, pichani jak kdyby na cipku, ale mne to prijde od strev, protoze posledni dny chodim treba 2krat na velkou (a to jsem driv treba 3 dny nesla vůbec), takze si myslim, ze to mam max z toho burcaku 🍷. Ale jinak zadny znamky nejakyho posunu - zatka nebo neco. Uklidnuje me ale, ze treba proste patřím k tem, ke komu to přijde necekane a bude to šup lup hotovo ☺✊.
Prala bych ti toho 8.10., to je krásné datum a hlavne bys to uz mohla mit za sebou☺ (toho 13. mam TP ja 😊).

regeditka
5. říj 2018

@sju2929 to je nadherna zpravicka, lepsi jsem po otevreni skupiny najit nemohla! Gratuluji k chlapeckovi a preji brzke zotaveni mamince!!! hodne sil, kuraze a bude zase dobre, brzy to preboli!!!

regeditka
5. říj 2018

@petbul je nadherna, moc moc gratuluji a asi to tak melo byt! hlavni je, ze jste s malou v poradku! preji hodne sil

... a holky, maminky.. cekam na dalsi krasne zpravy!

regeditka
5. říj 2018

.. tak se hlasim se zpravam z bitevniho pole, diagnoza OCD, lecba AD. Ale bojuju, mala je milionova, spinka, je moc hodna a ja si fotkama new born miminka splnila jeden ze snu. Ale teda reknu vam, asi bych radeji znovu rodila, nez sestinedeli 😀

laja64
5. říj 2018

@regeditka To je krása 💕💕💕 Taky se chystáme na newborn foceni🤗🤗

niki1107
5. říj 2018

@regeditka To jsou nádherný fotky !!!!!❤❤❤ Spousta jich je - dle mého - na jedno brdo, ale ty vaše jsou plný lásky, něhy, no prostě nemám slov !😍 Skoro mi slza ukápla 😘

knoflikarka
5. říj 2018

@regeditka opravdu moc krásné fotky, budete mít nádhernou vzpomínku ♥️.

ojo
5. říj 2018

@biciklissie já také piju na žáhu studená mléko..pila jsem ho v každém těhu 🙂 krupicovou kaši si taky často dělám, páč ji miluju 😀 😀

ojo
5. říj 2018

@regeditka krásné fotky 🙂

biciklissie
5. říj 2018

@oveckaluky Aha, tak já to zkusím. Je fakt, že mívám docela hodně žízeň (cukrovnku nemám). Tak díky za typ, to jsem nevěděla.

martina250703
5. říj 2018

@regeditka Nadherne fotky, mala je krasna.
Jinak preju at se vse ustali a srovna. Melas to tezky - ledviny, tezky porod a ted narocne sestinedeli. Zaslouzis si hodnoucky miminko 😊

jitiss
5. říj 2018

@regeditka Krásné fotecky ❤️😍. Moc vám to sluší holky... ☺️

biciklissie
5. říj 2018

@ah1234 Jj, taky mi doktorka říkala, že jediné, co můžu ovlivnit je to, že budu chodit na ty kontroly a hlídat ty pohyby. Tak to je jasné. Jinak jsem taky vyčetla x doporučení, tak se taky domnívám, že je to asi blbost. Ale víš co, čekáš, nic neovlivníš, tak se snažím alespoň tím, no.

biciklissie
5. říj 2018

@ah1234 Aha, já se v tom nevyznám, tak jsem si říkala, že pálení je kyselé a citron taky🙂. Ale rozumím tomu. Tak kdyžtak zkusím, zatím je to dobrý, jak nic moc nedělám🙂. Moc díky.

jitiss
5. říj 2018

@niki1107
@laja64
Tak holky... ☺️ Já mám termín až po vás 22.10. A už týden mi chodí zprávy typu už atd... Ignoruji je a taky se že mě stal asocial, protože poslouchat rady typu... Musíš umýt okna a dát si vínko a pak sex a nejlíp pak ještě horkou vanu... A bla bla bla. Já si myslím, že až bude chtit tak se ukáže. ☺️
Každopádně včera večer me dost boxoval až mám pocit, že mám narazené žebro, pac mě fakt boli. A nebo se umí krásně protáhnout a to mám pocit, že exploduje 😂.

biciklissie
5. říj 2018

@ojo Mě přijde, že všechny ty babské rady na žáhu pomáhají, ale tak asi na deset minut. Tak to jistím tím Gavisconem, když je to potřeba. Ale lepší je se válet a nic nedělat, to je super léčba🙂.

dusovkam
5. říj 2018

@regeditka 😍 To je krásná princeznička.💜💖

darkwitch
5. říj 2018

Hlásíme se z domova 😀 včera nas nepustily,že mala ještě nenabira a dneska rano mela o 120g vic asi mi chtěla dopřát ještě trochu odpočinku 😀

kusanagi87
5. říj 2018

@biciklissie Citron je zasadity, proto pomáhá na paleni zahy a tezky zaludek ☺️ Ja bych bez nej nemohla být.

knoflikarka
5. říj 2018

@jitiss Já mám termín 23. a upřímně už chci, hlavně po tomto týdnu pobíhání po doktorech, jenom klid a aby mi všichni dali pokoj 😅. Takže se hlásím do klubu asociálů!

dusovkam
5. říj 2018

@darkwitch Tak hurá. ☺😊

aronek
5. říj 2018

Taky se hlásím do asociálů. Tento týden už jsem vzdala i tréning u malého, musel taťka. Prostě hodina nevyžádaných rad je už na mně moc ☹

dusovkam
5. říj 2018

@jitiss
@knoflikarka Jupí nejsem jedinej asociál, a to mám termín až 29.10. a už teď mi všichni lezou na nervy s dotazem - Ještě jsi 2v1? hahaha. 😂😐 Moje matka ale tomu dodala korunu- volá obden. No mě z ní... 😞

aronek
5. říj 2018

@dusovkam já včera domlouvala CS. Mám nástup 29. a 30. porod, tak taky nevím co pořád všichni blázní ☹ Né, že by se mi to nehodilo dřív 🙂

laja64
5. říj 2018

Holky já teď ty dny využívám k objednávání dárků z netu na Vánoce, už jich mám 6👌 No musím se nějak zabavit 😄

dusovkam
5. říj 2018

@aronek Protože to jsou prudiči.🙄 Taky jsem si říkala že prcek by mohl dřív, kor teď když mi dává v noci zabrat a já spím už i přes den. 😀 Ale pro srandu králíkům asi ty TP anebo nástup na CS nebudou, což oni nepochopí. Já mám opravdu jen pár lidí kteří to budou vědět mezi prvními a nazdar. Zbytek až až.. 😁

Strana