Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64 To je pravda 😀
@natysnovec Mají na to 30 dní.. Já u první fakt dostala až měsíc po porodu.
Hezke pondělí holky, tak ja jsem po dnesni kontrole nejaka spatna 😐...Jako (diky bohu) vse v poradku, ozvy na 1 (i kdyz se opet v cekarne vrtela a na monitoru jsem ji musela stouchanim opakovane budit, prestoze jsem se nadopovala hroznovym cukrem), ale dole extra zadny posun - cipek 1 cm, otevrena na prst...Znovu mi opakoval, ze se vse může raz dva zmenit a ze mame hlavne sexovat s chlapem a pak si mam podkladat polstarem zadek, ze to ma nejlepsi ucinky, ale jako sex provozujeme a evidentne nic se nedeje 😕. Tak jsem nejaka otravena z toho...
Jo a to mam 5 dni do TP ....jinak kontrola zase tento patek, ale uz začínám rezignovat..Od soboty mam pravidelne poslicky, boli me krize a stejne to nic neznamena...Vytvořila jsem si v hlave myslenku, jakej bych první porod chtěla mit a uz me zacina desit predstava vyvolavani atd....😐.
@niki1107 Ono se to může změnit z hodiny na hodinu (a přála bych ti to), kolikrát tady holky psaly, že na gyndě říkali, že se nic nechystá a do druhého dne porodily... Držím palce!
@knoflikarka Moc dekuju !! Jsem si toho vedoma a fakt bych si přála, abych to mela stejne. Ja nechci byt za fnuknu, vim, ze mame jeste cas (spis jsme vsechny poblble z tech, ktere rodi uz 38+), ale ten zaver těhotenství je prostě nekonecnej. Ale fakt moc diky za podporu! ☺
@niki1107 Niki nezoufej. Já jsem prvního přenášela týden🤦♀️ Ten poslední měsíc je fakt za trest. Ale vydrž. Za chvíli ji budeš mít v náruči. Hlavně co nejvíc odpočívej pokud to aspoň trochu jde. ✊
Mne teď obě děti odpadly, tak jdu spát☺️ Tříleťák žárlí, tak začal škodit a pisek máme po celým baráku 🙂. Tohle stihl za půl hoďky kojení
@niki1107
@laja64 Holky jsme na tom uplne stejne,s rozdilem,ze ja mam dnes prvni datum terminu,druhej mam v nedeli..Zadny babsky rady na me nepusobi,uz me nic nebavi,jsem otravena a hnusna sama sobe..Ted jsem vyzehlila 4 velke kose pradla,asi 6x vybehla schody do patra,jdu napsat se skolakem ukoly a zadelat buchty k veceri a kaslu na vsechno-asi na to pujdu opacnou taktikou-zadnej sex,zadny vino,zadna vana,zadny prochazky,ani ml maliniku-nic..Rychlou sprchu,hodim nohy na kanape a budu odpocivat,nikam neudelam ani krok a misto vina si dam cistou vodu..Se uz na vsechno muzu pekne vykakat..😉 Zitra mam kontrolu a tez neverim,ze se neco od minule zmenilo-minule otevrena pro spicku rstu,vic jsem se nedozvedela..A to,ze ozvy byly ukazkovy,jako z ucebnice..Proc musim zrovna ja byt takovy drzak-vsechny deti poterminovy-na druhou stranu,co bych mohla chtit kdyz to pokazde bylo stejne..🤐
@tasmyska Jsi moc hodna !💜 Vis, to je to, kdyz se nekdo fixuje na TP, prestoze mi kamaradky rikaly, at to neresim, ze pak z toho cloveku vic hrabe. Ja jsem prostě jen verila, ze kdyz zacali poslicci, tak se to snad trosku muselo pohnout - jako pohlo, ale cipek furt vzadu. Kazdopadne dekuju, opravdu nezbyva nez vydrzet...🙊.
@veraakubik I kdyz ti moc přeju, abys to mela za sebou, jsem rada, ze v tom nejsem sama. Na jednu stranu jsem na sebe nastvana, ze me to tak otravilo - mam prece zdravy dite a dyl jak 14 dni snad uvnitr nebude - na druhou jsem se dnes po prijezdu domu rozbrecela (trapas), ze budu jak velryba asi uz na furt a muj se mi zacal tak roztomile smat, protoze rekl, ze přesně takhle bude mala vymrcovat a at se uklidnim, ze to přijde, az bude ten správny cas. A to dnes se mnou absolvoval 3hodinovou návštěvu v porodnici, ted uz odjel do prace...no zacala jsem pro zmenu zas brecet skrz to, jak je mozny, ze mam tak skvelyho chlapa ! 😂💜 No slusnej hormonalni koktejl totok 🙈. Takze secteno, podtrzeno ...malinik asi dopiju, sexu se nevzdam (fakt mi ten dr dnes rekl, ze sperma je úplne nejlepší popohanec -> ja to brala opravdu jen jako babskou radu, ale zase do toho chlapa nebudu nutit - nechci, aby se citil jako nastroj k vypuzeni, i kdyz na mojem vidim, ze by mi snesl aji modry z nebe, kdyby to slo), ale zaujmu přístup, ze mi to uz je jedno (haha, asi max do chvile, nez se zas nekdo zeptá "Furt nic?") a uvidíme ☺👍.
Holky, tak mám pocit, že jsme na tom všechny úplně stejně. Já monitor super. A nález stejný jako minulý týden. Takže zavřená. Čípek 1,5cm a polotuhy. A to jsem věřila, že se to někam posunulo. Posledních 14 dní přede mnou. A doufám, že příští pondělí už to snad bude jiné... Kdybych se aspoň začala otvírat 😔...
@jitiss 😂 Presne - jak jsi to napsala s tou vlastni hlavou, tak podobne mi to rekl muj - ze bude urcite umrcena a tvrdohlava jako ja. Rika mi "Dyt to ses cela ty, vzdycky, kdyz ti neco reknu, tak to udelas presne naopak, tak se nediv"😂. Mame stejne super chlapy 💜☺. A my to dame !! Telo je zazrak a presne vi, co dela ...každopádně jsem fakt moc rada za to, jak tu sdílíme svoje pocity, výsledky vysetreni...clovek na to neni sam a vi, ze tu najde pochopeni ☺.
@dusovkam @laja64 @niky1107 jitiss veraakubik a všechny další ( nejde mi to všechno označit)😁.
Ahoj holky, ani nevíte, jak vás chápu. Ten poslední měsíc, je fakt za trest (natož pár posledních dní do termínu). Já už jsem z toho také trop na nervy. Snažím se vypuzovat, jak to, jen jde, ale říkám si, že mám také ještě čas. Fakt bych nechtěla prenaset a pak vyvolavat. Mě říká doktor už tři týdny, že je všechno připravené a nic, tak si pak říkám co mě strašil, ale je fakt, že se to může změnit během pár hodin, tak se hlavně nestresovat i, když je to už protivný😰. @niky1107 ty máš ještě do soboty přeci čas, tak klidek😉😁vysnila sis 13.10., tak musíš vydržet. Přeji všem, aby to už bylo a se všemi soucitim. Mě teď trápí to moje nachlazení, horečky sice nemám, ale rýmu a kašel dost. Je to dost nepříjemný (hlavně, ten kašel, když mám furt plný močák😰😁, to je lahůdka😂😂😂) Takže já teď vlastně ani rodit nechci, nemámže na to sílu😁😁😁. Všem přeji hodně sil do posledních dnů. Držte se kočky😊
@niki1107 Ja ted byla u moji babi a dedy-mam je 3 baraky od nas, tak jsem tam denne na kafe a u nich me teď tak vytočila dcera(,má všeho plnou prdel-nase chyba) , že jsem se normálně rozbrecela, jak male děcko, že už to nedávám,at se podívá jak se malá chova-byla v tu chvíli opravdu na zabití...A já že vařím, starám se, atd atd .No všechno dokupy. Malá sebou začala v břichu mrskat bozatko😑 Už mi přijde, že to nedávám. No a jdu od babi a od sousedky dcera hulí na balkóně a řve na me: jeeej, ty se ještě uneseš? A kdy máš ten termín? No..podívala jsem se na ní, řekla jsem že termín mám zhruba za týden a že od teďka budu chodit naookolo(druhou stranou-o 3 minuty delsi) abych ty její kecy už nemusela poslouchat a at si vzpomene, jak byla ona těhotná 🤘🤘
@kamila215 A nechceš si nastrouhaný trochu zázvoru a perlit vodou a do toho citron a med.. To mi vždy pomohlo. A na rýmu nevím proč, ale minule mi zabral prášek proti alergii. ☺️ Aspon jsem mohla dýchat.
@laja64 začni všechny ignorovat... Já to tak začala taky dělat a je mi hned líp. ☺️
Nevím jestli jsem to zde zmiňovala, ale já třeba nemám moc dobrý vztah s mámou... No a co ziju v Praze tak mi přijde, že je to horší, protože za mnou vůbec nejezdí a skoro nevolaji... Mam starší ségru, která má dvě děti, takže si naši užívají vnoučata tam a já si přišla vždy jako páté kolo u vozu. Dopadlo to tak, že teď ani neví, že jsem těhotná. Chtěla jsem jim to říct, když měli za mnou přijet na mě narozeniny. Jenže nepřijeli. Já to hrozně obrecela. A můj mi na to řekl ať se na to vyprdnu, že budeme mít za chvíli svou vlastní rodinu 😍❤️. A to je to nejdůležitější. ☺️
@kamila215 Joo, to jsem si taky říkala, že třeba přece jen toho 13. vyjde 🙂. Nachlazení je teda nepříjemný, ale opravdu zkus ten zázvor+citron+med (a klidně ještě skořici), jak píše jitiss, to by mohlo zabrat. Ale je mi jasný, že je to chuťovečka, když má člověk imrvére pocity na čůrání 🙄😂. Tak ať je brzo líp ...a děkuju !🙂❤
@laja64 Jako za 1) ty hormony jsou šílený ! Úplně tě chápu, já taky nejsem žádná plačka, ale poslední dobou mě rozseká ledacos. Chvilku vydržím být pozitivní a mít nadhled, ale pak to všechno musí jít ven. A jsme lidi, tak co. Nic si nevyčítej. Za 2) takový kecy jsou opravdu na facku, úplně mi to zvedlo tlak, jen jsem si to přečetla😠. Znovu opakuji - nepochopím to. Kór od ženských. Ale víš co? Evidentně má problém ona se sebou. Když jsem si v poslední době napsala nebo pokecala s kamarádkama nebo kolegyněma z práce ohledně závěru těhotenství, všechny se shodly na jednom - už tak je to pro ženskou těžký, ale ty kecy okolí, to je masakr. Bohužel nezbývá než vydržet!
Ženy, to dáme ! Jednou se ty naše mimina dostaly dovnitř, tak se zase hezky dostanou ven !🙏👶🙂
@niki1107 Jenže když se dostávali dovnitř, tak to aspoň byla zábava. 😂
Jinak holky, fakt to už musíme zvládnout. 🙂 Já mám jeden den psycho a nervy a druhý den tři zadele energie, že nevím co s ní. 😂 A jak píše @jitiss tak mi též přijde že jsme se tu dobře sešli. 🙂Aspoň si má člověk kde postěžovat a tak. 🙂 A hlavně držíme pospolu byť jen přes internet. 😊
@niki1107 Jo máš pravdu, ven ty mimina musí, ale naookolo chodit budu, alespoň se projdu maličko 😄 No jo, holt vesnice😄 @jittis já svojí mamku taky nemusím,ona je sice hodná, ale to že mi a hlavne svym rodicum v minulosti hodně ublížila, to nepřizná a ještě si nevidí do huby. Se svými rodiči se ani už 6 let nebaví a oni ji taky nechtějí vidět, a já když nemusím, nejezdím za ní. Ale dcerka ji má rada-a babicku ji odpírat nechci. A tvůj chlap má pravdu-budete mít svoji rodinu a budete šťastní 💗💗
@laja64 Tak já na Moravu jezdím jen jednou za rok a to na tátovi narozky. Jinak ne, protože pak jen poslouchám jak se mám v Praze skvělé, že tu mám víc peněz atd.... Coz není pravda, protože já si zase musím koupit roční jízdenku na MHD a máme dražší poplatky atd. ☺️ Ale to lidem na vesnici nevysvětlis.
@dusovkam Taky mám dny, kdy se cítím jako superman a pak dny jako šípková Růženka 😂.
Ale to zvládneme... ☺️
Jako holky,s těma náladama to mám taky,jenže ja jsem ráno jako sluníčko a přijde odpoledne a stačí špatnej pohled a hned startuju..Neříkám,že každý den,ale stává se to.Nebo po ránu jsem jako přejetá a přes den to ,,rozchodím,, a jsem jak utržená ze řetězu..Všechno chci dělat,na vše mam energii a nic mě nezastaví..Jo a s tím,jak jsem psala v týdnu,že otázky tipu Už?! Ještě jsi celá?! se mi vyhýbají-o víkendu jsem zapla messengera a hned 3 zprávy tohoto stylu..A dnes mi dokonce psala paní učitelka ze školky,malá je doma,marodí-prý že se hrozně moc omlouvá,ale jestli jsem ještě celá,že se i pár maminek ptalo..Takže jsem to zakřikla..😬
Holky, takovej dotaz - co víte o tom, že se doporučuje před porodem pít čaj maliník+kontryhel ? Já jen, že mám doma dvě přebytečné krabičky, tak že bych si udělala drink 😀🍹💃

@laja64 U nás se taky nedaří s vypuzováním. Každodenní procházky s pejskem, ostré jídlo, horká sprcha, maliník s lněným semínkem, úklid celého bytu a ani sex nepomáhá. 😕😂 A poslední měsíc mám takové chutě na sladké, slané. Včera musel jet milouš pro větrník a ovocné řezy. 🤦🏻♀️😄Dnešním dnem máme 10 dnů do prvního termínu porodu. Tak jsem zvědavá, co zítra na kontrole. 👍🏻