Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@knoflikarka Já odcházela od svého dr ve 36+0. A do poradny jsem šla za týden. ☺️ První mi dělali utz a pak krátký monitor. A pokud jsem chtěla tak mě dr i vyšetrila, ale povinné je to až od 38tt. Ale vím, že každá porodnice to má trochu jiné.
@knoflikarka já si myslím, že máš dr. v pohodě, já měla poslední váhový odhad na tom velkým utz ve 30tt a váhově dr. říkal, že to bude normální mimčo, pak už nic a ani mě to netrápí, nemusím si dělat hlavu z toho jestli je moc velké nebo malé 😃 a poslední rychlo utz bylo v 36+0, to už ani pořádně nebylo nic moc vidět, jak mimčo bylo velké, dělal ho vlastně jen kvůli mýmu chlapovi, který předešlé velké ultrazvuky nebyl. A to mě i naposledy i kontroloval čípek, znovu říkal, že se koukne teď, což bude po 3 týdnech. A do porodnice předává až po 39tt, v podstatě půjdu do porodnice na kontrolu až po termínu, kdybych neporodila 🙂
Holky, pomoc 😓...kolem 4 volam do porodnice a rikam dr, ze mam krizove bolesti + v podbrisku po 2-3 minutach a ze ani vana nepomohla, ze mam ty pravidelné bolesti i ve vane...A ona na me, at jdu znovu do vany a sedim tam dyl, ze to muzou byt poslicci...Do ted jsem v ni sedela a bolesti po pokracuji...a ja si připadám jak debil a nevim, co mam delat...Mam takovy stavy, ze kdyz ta bolest zacne, tak se musim zastavit a oprit, protoze se ani neudrzim na nohou ...Jestli tohle jsou poslicci, tak fakt nevim..Co byste mi radily? Ja nechci byt za hypochondra, ale fakt to boli dost..jo a ve vode mi odeslo dalsi množství zatky s krvi (pardon za detaily)...😓
@ojo Jasně, ale tak ty už přecejen za sebou několik porodů máš, tak asi ví, jak to zhruba půjde... Navíc já mám pořád na kontrolách vysoký tlak, takže nevím, jestli v porodnici nebudou chtít vyvolávat do termínu.
@niki1107 Jeď tam, vanu jsi přece znova zkusila podle rady a nepomohla...
@niki1107 omlouvam se, ze vam sem lezu, ale byt tebou, asi bych jela do porodky. Radsi stokrat zbytecne, nez neco zanedbat. A pokud bych to brala podle meho posledniho porodu, kdyz jsem po dvou hodinach bolesti po 2 minutach a horke koupeli k tomu, dojela do porodnice na dva prsty otevrena, se slovy, ze to si jeste pockate maminko...byl maly za 40 minut na svete. I kdyby to nebylo k porodu, udelaji ti vysetreni a monitor a budes klidnejsi. Jinak preji at mas miminko co nejdriv u sebe a drzim pesticky💙👍
@niki1107 jela bych hned!! ❤❤❤
@knoflikarka no tak ale tlak ti hlídají, ne? A s tou porodnicí nevím, ale třeba můj dr. v porodce, kam pojedu i slouží, takže ví, jak to v porodnici chodí, kdy tam poslat, kdy vyvolávají apod. ...tvůj dr. taky ví, do jaké porodnice půjdeš, tak třeba to tam zná...ale tak na vše se na další poradně zeptej, jak je to s tím tlakem, jak předání do porodnice, jak vyvolání...
Holky,já měla termín dle prvního velkého ulzrazvuku včera,podle posledního kvůli váze miminka už v pondělí 8.10.! Ještě minulý týden jsem byla u své gynekoložky a potom jsem šla na ozvy do porodnice.Zítra už jdu jen na ozvy do porodnice,tak jsem zvědavá co mi řeknou..Kvůli váze malý už bych brala porod,ale nic na to nenasvědčuje. :(
@niki1107 GRAATULUJI!!!❤❤❤
@niki1107 Gratuluju k princezne🙂
Moc vam dekuju ! 💜 Nemuzu tou euforii usnout 😊💜
@niki1107 Moc gratuluju ♥️♥️
@jitiss Opravdu se neboj. Boli to, ale boli to pro neco nadhernyho. Celkove bych to nazvala jinym svetem, ja byla uplne mimo a kdyz mi bylo nejhur, rvaly se mi slzy do oci a nemohla jsem se ani nadechnout, videla jsem tu moji holcicku ☺. Tes se na to, ten pocit, kdy se poprve podivas na svy dite, se ani neda popsat 💜.

@laja64 No zavolám si do porodnice zítra a ve středu budu trvat na UTZ. Beztak si to nechá zas zaplatit, ale to už je mi jedno.