icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

dusovkam
16. říj 2018

@jitiss No už se jí bohužel nezeptam 😂😂A vůbec já jsem teď ráda že ležím a nikam už nemusím. Malej se zas snaží prokopnout a píchá mě tam dole fuj.. 😕

jitiss
16. říj 2018

@dusovkam jak, tak to odpocivej...☺️ Já si užila v noci... Ted je celkem klid...

dusovkam
16. říj 2018

@jitiss Já asi odpočívat neumím.. 😁 Našla jsem trochu čurbes na zemi, tak jsem musela zamést a utřít prach na stolech 😂😂

aronek
16. říj 2018

Tak mám dost. Bráchovi bylo nějak zle, tak šel k dr, ta volala rychlou převezli ho do Vinohradské a prý čeká na nějaké vyšetření. Přesně takhle to bylo když jsem rodila malou. Prvně hlídání všichni v poho a pak v té době skončili tři lidi v nemocnici, každý v jiné 😅 Teď bylo taky hlídání domluvené tak, že jak to začne dojede a ohlídá děti 😕 Tak doufejme, že to nic nebude a dnes se rodit nebude, nebo si holt povezu betlém sebou 😉

jitiss
16. říj 2018

@dusovkam Tak to jsme dvě... ☺️ Já si taky pořád musím nacházet nějakou zábavu... Ted jsem dodělal další háčkovaci dílo... ☺️

dusovkam
16. říj 2018

@jitiss Jeee, ti sobíci jsou super 😍

jitiss
16. říj 2018

@dusovkam Dík... Těším se na Vánoční focení... ☺️

darkwitch
16. říj 2018

@jitiss me se libi ty cerne, jen nepoznam co to je :D kdybych tak nesnasela hackovani z cerne tak si poprosim o navod :D
Jinak my dnes byly na kontrole ve čtrnácti dnech male a malá optimalne roste a přibírá, tak mi dělá radost a konečně ji odpadl pupik, tak doufam ze se dobře zahoji a uz me nebude trapit :D

knoflikarka
16. říj 2018

@jitiss Jé, to je krásné ♥️. Kéž bych byla tak šikovná...
@darkwitch Jsou to pandy, bych řekla 😉. A super, že máte za sebou kontrolu se vzorným výsledkem 😉.

knoflikarka
16. říj 2018

@dusovkam Tak lékárnice má super logiku teda, když na Tobě je vidět gravidita, tak nechce prodat, ale třeba v prvním trimestru by teda neměla problém 😅. Ach jo, čekala bych, že aspoň s tím vzděláním bude mít rozum.

knoflikarka
16. říj 2018

Jinak minulý týden jsem byla ve vředu, že manžel jede na celodenní pracovní cestu (z Ovy do Brna) a že určitě začnu rodit, takže jsem měla domluvenou mamku, že přijede, kdyby něco. Mno, zítra, 6 dní do termínu, jede znova a já už nezařizuju nic, jestli to má takhle dopadnout, tak ať 🙈. Vezme mě když tak taxík, že jo? 😅

darkwitch
16. říj 2018

@knoflikarka taky mi to prijde jak pandy, ale jista di nejsem :D

sju2929
16. říj 2018

@niki1107 moc gratuluji!!! Mala je nadherna ❤️
Preji hlavne zdravicko 😘

dusovkam
16. říj 2018

@darkwitch Mě to zas přijde jak sovy. 😁 Tak hlavně že je malá ok. 🙂
@knoflikarka No očividně nemá, ale co už.. A šlo jen o blbý Ibalgin rapid. 😂😂

dusovkam
16. říj 2018

@darkwitch Ale teď na to koukám pořádně a má to ouška, takže asi fakt pandy. 😂

jitiss
16. říj 2018

@darkwitch
@dusovkam
Jj, měly to být pandy... ☺️ 😂

dusovkam
16. říj 2018

@jitiss Já když na to mrkla poprvé tak mi před rameno koukal chlap a taky si myslel že to jsou sovy. Ale jak to tady holky začaly řešit tak jsem se podívala pořádně a ejhle! ono to má ouška 😁

jitiss
16. říj 2018

@dusovkam Taky jsou to mě první výtvory
🙈😂

laja64
17. říj 2018

Dobré ráno přeju, tak chlap hodí malou do školy, já babičku v doktorovi a od zítra už si dám pokoj a omezím to na procházky a pobyt doma, bo už si uvědomuju, že zítra TP a může to už být každou chvíli, no uteklo to 😑😊

pepsi79
17. říj 2018

Ahoj všem, včera jsem měla termín porodu, celý den se nic nedělo, az večer, kdy jsem si lehla do teplé vany, se mi po půlhodině rozjely krizové bolesti, dost silné, které vystřelovaly do třísel a stehen. Dost to se mnou cvičilo, ale vydržet se to dalo. Intervaly byly po 20 minutách...Trvalo to do dvou hodin do rána, kdy jsem šla naposledy na WC a pak už jsem byla tak unavená,ze jsem usnula. V noci asi klid, nic mě nebudilo. Teď ráno mám slabé tlaky na stydkou kost a konečník. Křižáky zatím nic. Kamarádka mi tvrdí, že se pomalu otevírám, tě už to může vést k porodu...co myslíte vy mamky? Je tu někdo, kdo měl termín v polovině rijna a už přenáší? Děkuji

sticker
pepsi79
17. říj 2018

@laja64 Dobré ránko, já měla TP včera, už jsem celá na jehlách, navíc se se mnou ději už divné věci. Po včerejší koupelí mi začaly bolesti, ale v noci se to zklidnilo. Zvažují, jestli mám dát teplou vanu i teď???? A uvidím...Taky chlap vezl dcerku teď ráno a já budu odpočívat, protože je to na spadnutí 😊. Jinak vám držím palečky, ať jde vše jak po másle 😉

dusovkam
17. říj 2018

Holky to teda dneska byla noc. 😣Chytnul mě moudrák- takže dva paraleny a chladit. (Zubař mi s tím nemůže nic udělat, jelikož se klube a na pohotovosti mě pošlou do háje.) Jenže než to zabralo tak malej začal vyvádět a hezky hodinu v kuse, ale fakt jako bolestivě že i chlap tu sílu cítil přes břicho. Usnu a šup za hodinu znova kopance a zas hodinu. Takže já jsem opět ko a do poradny jdu až na dvanáctou.. 😣 Měla aspoň některá z vás klidnou noc?

veraakubik
17. říj 2018

@pepsi79 Já..První termín jsem měla v neděli-ten vypočítali podle prvního velkého ultrazvuku a podle posledního ultrazvuku mi ho souply na 8.10.,ale k tomu mi řekli,že ten není důležitej,že se bere ten první..Jinak mě občas někde něco píchne,zatlačí,břicho už mám dole dávno,zrovna včera kontrola-malá je hodně vysoko,porodní cesty taky nic..Na další kontrolu jdu v pátek a pokud do pondělí nic,tak pak nástup na vyvolání..

laja64
17. říj 2018

@pepsi79 Jo klidně si vanu dej i teď, proč ne 😊 Třeba se vyhneš vyvolání 😊

laja64
17. říj 2018

@dusovkam Já měla celkem klidnou noc, ale vzhledem k pondělní poradne kde byly ty ozvy brutus a včerejší návštěvě kdy zas byly nic moc a citila jsem mene ty pohyby, jsem se asi 3x za noc vzbudila,pohladila malou v brisku-ona se pohla-a já zas klidně spala. Teď mám takové malinko slabe poslicky, tak od odpoledne si už dám fakt klidek 😄

dusovkam
17. říj 2018

@laja64 Poslíčky mám taky.. 😁 A tu klidnou noc ti závidím.Tak koukej hezky odpočívat, máš to za pár 😉 Já si holt ještě minimálně 12 dní počkám no, jelikož nevěřím že by se tam něco za dva dny hnulo a změnilo. 🤔

laja64
17. říj 2018

@dusovkam ale to víš, že se může změnit, z hodiny na hodinu👌 Já bych jen nerada na vyvolání no, tak doufám, že ta princezna v břichu nebude moc tvrdohlavá a vyleze dříve 😄

dusovkam
17. říj 2018

@laja64 Vím no.. Ale u dcery mi aspoň odešla hlenová zátka, 🤣 tak jsem věděla že se to chystá. No holt si dneska utřu prach v knihovně a vyžehlim ať aspoň jsem doma k něčemu užitečná. 😂 Tak ty čekáš holku, ta se ještě bude asi krášlit. 😁😁

laja64
17. říj 2018

@dusovkam Jo urcite si tam dělá pedikůru no🤔😂 Mi ta zatka odešla před pár týdny no, tak holt teď už nic nepoznám 🤔

jitiss
17. říj 2018

Dobře ráno holky ☺️, já měla noc taky celkem klidnou. Ale mám tvrdé břicho je to normální? Jako malinko se malý hýbe, ale nevím no.
@laja64 Já se vyvolání taky bojím a taky bych se tomu ráda vyhnula.
@dusovkam Moudraky jsou hrozný... Díky bohu mám už všechny venku. Spodní jsem měla obě v kosti takže chuťovka.

Strana