icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
18. říj 2018

@ojo Taky jsem zvedava, zda to zabere, teď jsem vylezla z horké vany a večer dáme teda ještě sex, když už jsem toho hamiltona mela 😄 A jdu si dát sklenku vína a sednout k telce na chvíli 😊

laja64
18. říj 2018

@niki1107 No bylo to u tebe už ,,nachystane" proto se to určitě tak rychle rozjelo😊 Díky, taky doufám,že na pondělní poradnu už nedorazim😄 Já bych v té porodnici byla i mesic, tam mi uvaří a donesou až pod nos. A jen se starám o mimino a nic vic😄 Doma to bude parádní, už bude princeznicka ve své postylce😊😊

jitiss
18. říj 2018

@laja64
@niki1107
Holky bolel vás ten zákrok?

ojo
18. říj 2018

@niki1107 jojo, doma je doma, taky jsem se s prvním nemohla dočkat odchodu 😀..ale jak píše @laja64 od druhého děcka si to v nemocnici užívám, starám se jen o mimčo, žádná domácnost, vaření, další děti, nic 😂

niki1107
18. říj 2018

@jitiss Nebolel vubec a bylo to raz dva hotovy 🙂. Celkove jsem slysela, ze ta bolestivost záleží jednak na šikovnosti dr a jednak na připravenosti porodnich cest. Me se o nej pokousel dr uz ten minuly patek a to bylo celkem nepříjemný, ale sam rekl, ze to ještě nejde a ze me nebude trápit. Ted v pondeli (ten vitezny stouch 😂) jsem necitila prakticky vubec 🙂.

niki1107
18. říj 2018

@ojo
@laja64 Vsak joo, je tu veget, o tom zadna, ale kdyz mne je tu fakt sileny smutno po mojim...jsem ted nejaka na mekko proste 😂. A kdyz pak jeste slysim, ze aji pes je spatnej, že jsem pryc, tak me to uplne trapi a chci, abychom uz byli vsichni spolu ☺. Ale urcite si jeste vzpomenu, jak mi bylo fajnove 😂.

Jo a holky, mne fakt hrabe, ale predstavte si, ze ted tak přemýšlím a rikam si, jak to tehu rychle uteklo...Jak kdyby proste skoncila jedna zivotni etapa a je mi z toho trosku smutno (jako v dobrym)... jsem si tak cetla dřívější příspěvky, jak clovek resil kazdou kontrolu, sledoval rostouci brisko...bylo to hezky ☺. I kdyz clovek přibral milion kilo a v zaveru připomínal slonici 😂☺. Ted, kdyz to mam za sebou, tak si rikam, ze to fakt uteklo. No..ale uz dost, nemejte me prosim za blazna, hormony asi pracujou 😂.

laja64
18. říj 2018

@jitiss mě vůbec, asi je to o šikovnosti dr jak píše @niki1107 . Doktorka rekla-tak teď vydržte. Tak jsem čekala nějakou tupou bolest. A nic. Jako vrazila tam ty prsty hluboko,trochu pokrouzila vevnitr a přitom trochu tlacila na břicho shora. A bylo. A pak rika-no pripravene to tam máte hezky na dva prsty😄😊

laja64
18. říj 2018

@niki1107 já si taky říkám, že to uteklo 🤔😁 U mě je toto poslední těhotenství ale zas o to více vím, že si teď užiju mateřskou 😊

dusovkam
18. říj 2018

@laja64 No jo už to máme za pár. 😁 A další potomstvo též neplánuju.😂

jitiss
18. říj 2018

@laja64
@niki1107
Díky holky.. ☺️ Já jsem zvědavá jak dopadneme my. Jestli se malý rozhodne sám a nebo se v pondělí domluvíme s dr, co s námi.
Popravdě taky mi najednou přijde, že to hrozně uteklo, ale taky jsem teď v očekávání, že nevím, co mě čeká. A to mě trochu děsí. ☺️

ojo
18. říj 2018

@dusovkam @laja64 taky už další neplánujeme 😀

@niki1107 to uteklo, nejdřív člověk nedočkavě vyhlíží každou další kontrolu, rostoucí bříško, pohyby a pak ten porod, vše se vleče 😀 a a teď pronesu tu profláklou větu "s dětma to bude utíkat ještě rychleji" 😀

niki1107
18. říj 2018

@ojo Verim tomu...na nich to jde videt nejvic, ze ☺

knoflikarka
18. říj 2018

Jinak holky, nevíte náhodou, co @biciklissie? Vím, že měla jít v pondělí na CS, pokud se nemýlím. Psala tady a jenom jsem to nezaznamenala, nebo ne?

tasmyska
18. říj 2018

Holky můžu se zeptat, vy co už mate odrozeno? Kolik vám zůstalo poporodnich kil? Mně 13 a přijde mi to strašně moc 🙈👀🤢

niki1107
18. říj 2018

@knoflikarka Myslim, ze psala, ze nema net v mobilu a ze se bud ozve od manzela nebo az doma 🙂.

@tasmyska Dam vedet, jeste jsem se nevazila, nechavam to na doma 🙈.

dusovkam
19. říj 2018

@laja64 Ženo jak to s tebou vypadá? Zabralo to? Nebo jsi stále 2v1 ? 😁

dusovkam
19. říj 2018

Holky já dneska nemůžu nějak spát.. Furt přemýšlím nad tím, jaký ten porod bude, kdy to přijde neb už i poslíčci mě mají na háku.. A do toho mi takhle brzy ráno píše známá co čeká první dítě, cože nespím a že ať mažu ještě spát, že po porodu se nevyspím vůbec .. 😂 Jak já tyhle kecy miluju ... 🙄🤣

kamila215
19. říj 2018

@dusovkam Dobré ranko, také jsem zvědavá co @laja64 😊.
Jinak už také nemůžu spát, dneska mám poradnu, tak už také přemýšlím..😊 Dneska jsem měla divnou noc. Malá se pořád mlela a řekla bych, že mi tvrdlo břicho. Ale už jsme se s maličkou domluvily, že v sobotu večer, nebo v neděli se už konečně uvidíme😊😊😊.
A co vy holky, jak jste se vyspaly?
Jinak já se temhle kecum také už, jen směju. I když je na nich možná neco pravdy😂😂😂@dusovkam

darkwitch
19. říj 2018

@tasmyska popravde netusim, vazit se budu az na kontrole po sestinedeli a i je mi to zatim jedno...

dusovkam
19. říj 2018

@kamila215 Tak já asi měla extrémně hodný dítě nebo nevím.. 😂 Když malá brečela v noci, tak já jsem spala pak s ní přes den a nepamatuji si žádný ty strašáky jako kruhy pod očima atd.. A to jsem na ni od jejího čtvrt roku byla sama..🤔 Ale mě spíš pobavilo že mi takto "vyhrožuje" mladýho sestřenice která ještě ani neporodila a už má chytrý kecy.. Bojím se že až porodí, tak jak já říkám - tak jí odejde s placentou i mozek... 😐 Čeká to až v lednu ale už teď musí být hrozně důležitá.. 😁😂

veraakubik
19. říj 2018

Tak holky,hlásím,že už to máme také za sebou..Celý den pohodicka,ještě v 18:15 jsme byly na.návštěvě u manželovo rodičů,domů od nic to máme cca 5 minut jízdy autem,dojely jsme dom a já jako že mě začalo pobolivat břicho-jistě,pravidelně po 3 minutách..V 19:48 odjezd do porodnice,20 minut jízdy a ve 22:33 na nás vykoukla Nicolka,narozena 18.10. s mirami 52cm a 3760g..Den před narozeninami nejstaršího syna a svátku mé švagrové..Jinak termín byl 14.10. a dnes mě čekala kontrola.. 😉

dusovkam
19. říj 2018

@veraakubik Tak to byl fofr. 😊Veliká gratulace mamino 🙂 Tak ať malá hezky roste, je zdravá a dělá jen radost. 🌸🌺💜

veraakubik
19. říj 2018

@dusovkam Děkuji moc.. Budu sem stále nakukovat,vám čekatelkám přeji rychlé porody a ať máte brzy svá miminka u sebe a maminkam,které už to mají za sebou jako já přeji hodná a zdravá miminka!

darkwitch
19. říj 2018

@veraakubik gratuluji 🙂

kamila215
19. říj 2018

@tasmynka záleží kolik jsi pribrala za těhotenství?😊

kamila215
19. říj 2018

@dusovkam Já jsem měla také děti hodný, ale ke fakt, že třeba nějaké mé kamarádky si docela užily s tím nevyspanim. Záleží hodně na mimcu asi😁 Jo ty znám taky, kterým s placentou odejde i mozek. Hrůza😂😂😂😂

kamila215
19. říj 2018

@veraakubik Veliká gratulace, Věrko!!! Konečně to máš za sebou. Přeji oběma hodně zdraví!!!👍😍😘

dusovkam
19. říj 2018

@veraakubik Já mám 10 dní do termínu, ale už jsem nedočkavá jak prvnička. 😁 Ale furt nic.. Byt se blejská, dneska jsem si nařídila skořicovou kůru, tak uvidím. 😂

dusovkam
19. říj 2018

@kamila215 Mě zas mladej vyhrožuje že on prý byl ječidlo a že se mám na co těšit.. 😂 Jako počítám s tím, že asi bude mít silnější hlasivky než jeho sestřička... 😁 Přeci jen to je chlap 😁

niki1107
19. říj 2018

@veraakubik To je skvely, moc gratuluji k Nicolce 😍☺🌼 ! Vybrala si krasne datum ☺

Strana