Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Ahoj holky. No, tak se ozývám po delší době. Včera nás pustili a vůbec nestíhám a nebudu stíhat jít na net. Všem moc děkuju za podporu. V pondělí 15.10. se nám v 11:15 narodila Natálka. Byl to plánovaný císař v částečné anestezii. Natálka měla 2 660 g a je v pořádku. Jen má žloutenku, ale nějakou mírnou a děsně se trápíme s kojením. Mějte se hezky, držte se s miminky. Já vůbec nestíhám, tak zatím papa.
@biciklissie tak gratuluji 🙂
@biciklissie gratuluju a držte se 🍀🍀
@laja64 copa odvoz do porodky by byl to nejmenší, ale pak by měl pár dní na krku 4 děti a práce, co má naplánovanou by mu přece stála, tak se to nehodí 😂 a s tím, že s nevyspíš a nikam nezajdeš....to jsou fakt keci, jaký si to uděláš, takový to máš, my s tolika dětma fakt užíváme, hlídací babičky moc nemáme, ale jezdíme na akce s naší partou, kde prostě děti nejsou problém a jediný rozdíl je, že nechlastáme přes den 😂😂😂😂
@biciklissie Moc gratuluju ♥️♥️. Ať jde všechno dobře a brzy najdete svůj rytmus 😉
My jsme dnes byli na indii a na dortíku 😀. Včera v noci akorát slabé poslíčky, ale nic moc z toho. Pomalu se smiřuju s tím, co říkala PA na kurzu, že ženské mívají podobný porod jako jejich matky. Máma přenášela a byla na vyvolání, ale porod měla prý v pohodě a za 4 hodiny po tabletě jsem byla na světě. Což bych brala teda 😀.
@laja64 Taky slyším, že už se nikam nepodivame min tři roky roky. ☺️ A já mám v plánu příští léto jet do hor... Tak co malého hodím do šátku nebo nosítka a jde se. Akorát nepůjdeme horší stezky, ale holt lehčí... ☺️
@ojo to je super, že kamarádům nevadí děti... A upřímně můžeme si užívat i bez alkoholu... Aspoň já to tak mám... ☺️
@knoflikarka Tak to zní fajn... ☺️ Moc bych ti to přála.
@jitiss Děkuju, to by brala asi každá, až na to vyvolávání teda, ale nedělám si iluze, že by to vyšlo takhle do puntíku 😀. V pondělí konečně kontrola v porodnici, tak jsem zvědavá, co mi řeknou den před termínem tam. Jinak ohledně těch hor - kámoška teď byla s 1,5 letým synem stanovat a prý v pohodě 😉. Takže věřím, že s dětmi nepřichází konec světa 😀, pokud nejsou nějak extra náročné teda.
@knoflikarka spíš je to o tom, jestli si to v hlavě neuděláš s dětma náročné 😉 já mám spousty kamarádů, co jeli s miminama stanovat nebo i na fesťáky, spali s nimi v autě apod. a jak píše
@jitiss s nosítkem nebo pak i krosnou se toho dá projít fakt hodně...před loni jsme třeba takhle prošli Drábské světničky 😀 třeťákovi bylo 1,5r a malej půl roku....
@jitiss manžel má partu spolužáků z vejšky a scházíme se pravidelně v podstatě x let...kamarádům taky přibývají děti 🙂 nejvtipnější mě přijde, že jak manžel hraje na kytaru a je v tý zábavě takovej tahoun, tak pro nás i s tolika dětma vždycky vymyslí zázemí, hlavně, ať přijedeme 😂 je to od nich super, že nás prostě neodříznou, ale naopak...jezdíme už i na společné dovolené
@ojo tak to je naprostá bomba 😊👌😉 a takových kamaradu moc není... Ježíš holky ani nevíte jak jsem ráda, že to někdo má fakt stejně jako já...
@knoflikarka já mám termín v pondělí... A jdu taky ráno do poradny.. Tak jsem zvědavá... A bojím se odhadu váhy... Děsí mě, že je velký... A já jsem prostě úzká... Snažím se zůstat v klidu, ale někdy je to těžký..
@jitiss jj, jsme za ně rádi a rádi se všichni scházíme 🙂 a s tím odhadem váhy, podle mě to neni až tak směrodatný...no i kdyby bylo, zbytečně se tím člověk straší...já odhady neměla nikdy, resp. poslední až v tom 30tt, dr. pak jen, že to bude tak normální mimčo a díky tomu jsem to nikdy neřešila 😀
@jitiss
@knoflikarka Holky já jsem na nás zvědavá. Máme stejně termíny, tak která z nás to bude mít první za sebou😁. U mě se tedy zatím nic nechystá😰😊
@ojo Já bych si nebyla tak vystresla kdyby mi můj gyn neřekl, že se bojí abych ho vůbec porodila, když bude mít víc jak 3,5kg...
Můžu se zeptat, co máš za nosítko? Já jsem si pořídila úplně při mimčo caboo a pak bych chtěla nějaké jiné... ☺️
@kamila215 To jsem taky zvědavá... ☺️ U mě též nic...
@laja64 To vypadá dobře ☺️ užívej ☺️😎
@ojo Já si taky myslím, že s většinou dětí to jde, holt ale mám praxi s těmi, se kterými by to spíš nešlo 😀.
@jitiss Tak to já jsem všechno jen ne úzká 🙈. Já jsem celkově zvědavá jestli mi třeba nenaměří zas vysoký tlak a nebudou chtít vyvolávat třeba v to úterý... Z odhadu ani tak strach nemám, hlavně aby si nějak blbě neomotala šňůru.
@kamila215 U mě to taky nevypadá, i když vím, že to teda může přijít zničehonic, tak bych spíš řekla, že budu přenášet, pokud mě nechají. Třeba přijde nějaká bouřka a půjdem všechny naráz 😀.
@ojo My máme na miminko Storchenwiege, jsem zvědavá, jak nám to s ním půjde, manžel by chtěl taky nosit. Jestli bude malá hodně kontaktní, tak nám asi na Vánoce pořídím i ten šátek, i když mám z toho vázání teda obrovský respekt.
@knoflikarka Kéžby ta bouřka už přišla😁😁
Dobré ráno děvčata. 🌞Tak jaká byla noc? U mě a malýho relativně klid, jen mě od večera bolí spodek od pánve a níž, a v noci jsem se jen otočila a už mě braly křeče do nohou. 😑 A už mi asi hrabe- zdálo se mi že prcek je už na světě a já kojím. 🤣😂

@laja64 Tak si to pořádně užij, aspoň ještě zažiješ nějakou kultůru... 😉🍷 ☺