icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

ojo
22. říj 2018

@aronek žádná skládačka, prvotní domeček vyrobil sám, z nějakého obložení ze starého baráku. Ale to po 3 letech se rozlepovalo deštěm. Já si nakreslila, že bych ho chtěla zvýšit a změnit dispozici oken a dveří a zvětšit je. Jsem si myslela, že s tím zajdu příští jaro k nějakému truhláři, aby mě to vyrobil, že my to pak jen sešroubujeme jako tu skládačku. Nicméně děda se toho chytl, zkouknul plánek, sehnal materiál a udělal to sám 😃 tady to přímo řezal a drážkoval, spojoval, šrouboval 😃 taková hurá akce, my měli jen v sobotu rozebrat ten starý, s tím, že jsme na něj dali původní střechu 🙂

ojo
22. říj 2018

@laja64 a bolelo tě to teď? snad tedy zabere 🙂

@knoflikarka držím palce, ať to máš brzy za sebou a neni to tak zdlouhavé...

laja64
22. říj 2018

@knoflikarka ty jo držím palceeee🍀🍀 No dej pokoj, to kdyby šlo, vzala bych si nadstandart🙊

dusovkam
22. říj 2018

@knoflikarka To zvládneš kočko, držím pěsti 💖

laja64
22. říj 2018

@ojo nedá se říct, že by to bolelo, to vůbec. Spíše malinko nepříjemné. Ale kdo ví, jestli to k něčemu bude 😁😁

dusovkam
22. říj 2018

@laja64 Tfuj tfuj tfuj, ať už ti to zabere😉😊

laja64
22. říj 2018

@dusovkam díky moc snad joo😊😊

knoflikarka
22. říj 2018

Holky, děkuju!
@laja64 Jsem na čtyřlůžáku, takže asi tolik k nadstandardu 😅.

laja64
22. říj 2018

@knoflikarka ty kokos musí to být mazec. Ale za tu dobu co já byla v poradně- 12:40-13:40 tak přijímali k hospitalizaci dvě paní a třetí s dvojčátkama.

dusovkam
22. říj 2018

@laja64 Já jsem zvědavá na středu, jestli mi doktorka pomůže a zabere to nebo ne.. Od včera mám přes celý den poslíčky, a hlavně je to moc dlouhý.. 😑 Vždycky když jsou silnější tak skáču na míči anebo jdu do sprchy a nic.. 😑

kamila215
22. říj 2018

@knoflikarka

@jitiss Holky, co mi to děláte? 😞 Držím vám oběma palce, ať to jde hladce a hlavně rychle. Držte se!!!!✊😘

kamila215
22. říj 2018

@laja64 Určitě se rozhodne sama😊✊

laja64
22. říj 2018

@dusovkam ty jo a nakonec obě porodime ve čtvrtek 😄😄 Tobě doktorka pomůže a mi to vyvolaji😄 Jen se modlim at to vyvolání není jak u moji sousedky. 4 dny vyvolavani a 5 den cisar😑

dusovkam
22. říj 2018

@laja64 To by byla sranda.😂 Ale já se jen bojím aby nebylo u nás ve FN plno, aby mě nenechali převézt do Pardubic. Tam jsou hovada a tam mi taky zmrvili jizvu po SC... To je snad jediný čeho se bojím víc než porodu.. Já si myslím že to budeš mít rychlý 🙂😉

kamila215
22. říj 2018

@laja64
@dusovkam Holky, nemůžete mě v tom nechat😂😂😂

aronek
22. říj 2018

@knoflikarka tak u nás snad ani čtyřlůžák není ☹ Škoda, že nemůžeš být v klidu, i když pokud by byly příjemné spolubydlící, tak by to šlo 🙂 Tak vydrž 🙂

aronek
22. říj 2018

@ojo šikovný dědeček 🙂 Tak to bohužel u nás nehrozí. Dědečci nejsou, jen jeden nevlastní a tam zájem není. Příteli takové věci bohužel nejdou ☹ Zkusím zapracovat na bráchovi, ten by to zvládl 🙂

kamila215
22. říj 2018

@ojo Také chválím. Moc hezký domecek a dědeček je šikula👍😊

laja64
22. říj 2018

@kamila215 aby jsi nás ještě nepredbehla😁😁

jitiss
22. říj 2018

@knoflikarka taky držím palce... Já mám kontrakce, ale k ničemu to zatím nevede...

dusovkam
22. říj 2018

@kamila215 Přesně jak píše @laja64, aby jsi neporodily dřív jak my dvě. 😂😂 To by jsi mě teda naštvala. 😂

knoflikarka
22. říj 2018

@jitiss já po jedné tabletě vůbec nic...
@aronek Co jsem pochopila, tak čtyřlůžáky jsou jen pro těhotné před císařem nebo vyvoláním, s miminky už pak ne

aronek
22. říj 2018

@knoflikarka u nás vyvolávají přímo na porodním pokoji, může tam být i tatínek. Já měla prvního vyvolávaného, akorát jel domů něco zařídit a najednou akutní CS, jinak by byl se mnou celou dobu. Na gyndě jsou max po 3, na šestinedělí po 2

martina250703
22. říj 2018

@knoflikarka
@jitiss At to mate rychle za sebou.

kamila215
22. říj 2018

@dusovkam
@laja64 No tak holky, zítra mám termín a opravdu nic nenasvědčuje tomu, že by se něco dělo😁😁. A
@dusovkam ty máš ještě čas, takže by jsi naštvala ty mě😂😂😂.

dusovkam
22. říj 2018

@kamila215 A zítra budeš psát že už to máš za sebou ne? 😂😂 Prý čas.. Dneska jsem rovných 40+0, má ještě sedm dní.. Dcerka šla ven den před TP, tak by mrňavka mohl taky.😂 Kamarádka si dělá srandu že půjde 28.října na státní svátek 😁😂

kamila215
22. říj 2018

@dusovkam Zatím to nevypadá😁Aha já myslela, že máš termín právě až toho 28. Tak to pardon😂😂😂

knoflikarka
22. říj 2018

@aronek No to úplně tady nejde, že bych byla třeba 2 dny s vyvoláváním na porodním pokoji, je tu dost provoz. A první tabletka bohužel nijak nic nerozjela...

ojo
22. říj 2018

@dusovkam na státní svátek mám termín a táta mě říká, že k oslavám 100.výročí by mohli mít děti narozené v tento den nějaké výhody...jako kdysi třeba životku do konce života zdarma 😂 v dnešní době pochybuju, to už jen za prachy 😀

Jinak je možný, že se dítko ještě v děloze otáčí? jako samozřejmě, že ne hlavou nahoru, ale po ose, že buď kouká ven nebo dovnitř, dneska bobka skoro necítím a když už, tak úplně na opačné straně, úplně jiné pohyby. Vždy jsem ho krásně cítila na levém boku, kdy byla vidět i nožička (nebo co to bylo), úplně jako pohybující se boulička a dneska cítím takové tlumené dloubance do pravého boku a hlavně do pravé pánve a celkově spodku úplně jinak. A ani v kříži mě dneska nebolí, jakoby se fakt otočilo směrem dovnitř a přestalo mě zádama tlačit na kříž....zajímavý 😕
Ale den super, ještě jsem udělala údržbu bylinkového šneku a večer si dala půlhodinkovou vanu, to byla paráda, i jsem si ještě oholila nohy 😂

kamila215
22. říj 2018

@knoflikarka snad se co nejdřív začne něco dít✊

Strana