icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
23. říj 2018

@natysnovec A proč se to říká? Neslyšela jsem o tom🤔 malá bude mít týden a na hřbitov s ní půjdu i tak. Říká se, že by neměl být kočárek doma atd, to by se člověk z toho zblaznil🤔

natysnovec
23. říj 2018

@laja64 Aha ok...nevim proc se to rika...

dusovkam
23. říj 2018

@natysnovec Taky nevidím problém.. 🙂 Vím že sr říká že by se nemělo ale je to jen na tobě 🙂

natysnovec
23. říj 2018

@dusovkam aha...netusis proc??

darkwitch
23. říj 2018

@natysnovec chodím, nevidim duvod proc nejít...

dusovkam
23. říj 2018

@natysnovec Má to základ v historii, kdy řádil mor, cholera atd a nebylo to prostě z "hygienických důvodů" vhodné. 😉 Protože to povídání o ztracených duších které dítě můžou posednout je i pro mě, která na to trochu věří, přitažený za vlasy.. Duše, která neodejde na "druhý břeh" zůstává tam kde člověk zemřel.. Já taky plánuju jít malého "ukázat" rodině.. S první jsem to taky udělala.

knoflikarka
23. říj 2018

@laja64
@natysnovec No právě že ne, pořád stejný nález, cesty jsou nepřipravené, čípek zkrácený, ale furt je a ani zátka ještě neodešla, i když asi začala. Vím, že to bude nadlouho, zatím to díkybohu není nesnesitelné aspoň.

darkwitch
23. říj 2018

@knoflikarka drž se, at to mas brzy za sebou

laja64
23. říj 2018

@knoflikarka drž se, myslíme na tebe 🍀🍀🍀🍀

ojo
23. říj 2018

@dusovkam to já poslední dny kypím energií 😀

já už mám vařeno, zapečené těstoviny a kyselku, ještě upeču margotkovou buchtu dneska a dostala jsem chuť na koprovku, tak tu asi udělám zítra 😀 😀 a už bych potřebovala porodit, páč bych teď furt něco nakupovala, dneska mě přijde nový vysavač 🙂 a teď obhlížím na netu koupelové pěnové podložky...

aronek
23. říj 2018

@natysnovec mně v šestinedělí s malou umřel otec, takže byla i na pohřbu. Známá bydlela u hřbitova a chodila tam na procházku, že je tam klid. Takže asi závisí na mamince jak to cítí 🙂

ojo
23. říj 2018

@knoflikarka zkus si hodně představovat, jak se dole otvíráš, jako když se rozvíjí růže a hlavně psychiku v klidu, v klidu si pořád říkat, že se vše dobře připravuje 😉 hlavně nepropadat skepci a bezradnosti, to tomu vůbec nepomáhá, naopak...

dusovkam
23. říj 2018

@ojo Teda ty jsi mi fakt akční 😂😂 Na koprovku se taky chystám, ale až snad zítra.. Já si teď jdu dát spršku, zapálila jsem si aroma lampičku a bude těžkej veget. 😂

natysnovec
23. říj 2018

@dusovkam jeezis to je desivy...😭😖😭

dusovkam
23. říj 2018

@natysnovec Ale prdlajz, prosímtě 😉 I když já na to mám asi jinej pohled, o mě od mala všichni říkají že jsem čarodějnice a zajímá mě to. Ale jsem racionálně založená a pokud se cítíš tam jít, nevidím v tom problém. 🙂 Jak říkala babička- Boj se živých, mrtví ti neublíží. 🙂 A je to hodně i o psychice mňo.. 😁

martina250703
23. říj 2018

@natysnovec Byla jsem uz dvakrat zapalit svickz. Taky si myslim, ze se to rikalo v dobe, kdy hrozila naka pohroma z hygienickych duvodu.

veraakubik
23. říj 2018

@natysnovec mě všichni kolem-hlavně starší generace říkají,že těhotné a dětičky do 1 roka na hřbitov nemají chodit aby na ně ,,nesedli zlé duše,,.. Ale kde se tahle pověst vzala?! Nemám páru..

natysnovec
23. říj 2018

@martina250703 uz jedem...Nakonec jedem vsichni.

kamila215
23. říj 2018

@dusovkam Ahoj holky, noc byla bohužel klidná. Dneska mám termín a nic. Už jsme z toho doma trochu na švestku. Těšíme se. Okolí nás samozřejmě od včerejška už bombarduje a to také moc nepridava..ale co? Neudělám nic. Musím čekat. Jestli se to dnes nerozjede, tak zítra musím volat do porodky a uvidíme co se mnou bude dál. Vždycky jsem rodila do termínu,tak jsem z toho všeho krapet nervózní. Tak jsem si tvůj termín pamatovala dobře😉😁.
@laja64 Moc bych ti přála, aby se to v noci rozjelo.To by bylo fajn✊😊.
@jitiss Myslím na tebe!!!!😊
@knoflikarka Snad vsechno dobře dopadne. Také na vás myslím holky a přeji vám, ať už to máte za sebou✊😊.

kamila215
23. říj 2018

@ojo Mě je taky až moc dobře, ale mnohem raději už bych rodila😁😁

petronelas
23. říj 2018

Holky, vy co jste uz porodili,tak jaky mate denni rezim miminka? Kdy vstavate,kdy chodite dopol.spinkat,odpoledne spani,koupani a vecerni spani.Mame 3tydeni miminko.

laja64
23. říj 2018

@petronelas Já druhou teda ještě neporodila🙊😄 Ale u první jsem žádný režim nepraktikovala a u druhé taky nebudu. Až vstane, tak vstane, dostane najíst, napít a hotovo. Jediné co jsem cca dodržovala bylo koupani, každý den po 18h. Ale pokud jsme byli na návštěvě třeba, nekoupala jsem vůbec nebo okoupala třeba ve 20h, až jsme dojeli domů.

petronelas
23. říj 2018

@laja64 tak ja to zatim delam uplne stejne.😉

dusovkam
23. říj 2018

@petronelas Taky ještě druhý nemám ale stejně jako @laja64 jsem to nechávala na dceři, když měla potřebu a taky jedině to koupání ve stejnou hodinu. 😎 Co mě hodně štvalo, že mě ex tchýně nutila malou budit každý dvě hodiny na kojení- dokonce i v noci. Takže ve finále já nevyspalá, můj ex taky ne a malá víc a víc protivná a já měla během pár dní po mléku. 😐 Na tohle spíš opravdu používat svůj vlastní a zdravý rozum pokud nejsou nějaký zdravotní problémy. 😉

laja64
23. říj 2018

@dusovkam to bych tchýni prastila👌🙊 To buzení chapu jedině třeba u miminek co málo váží, že je fakt potřeba aby dost pribiraly. Já malou nakrmila ve 21h , spala do 5 do rána, pak jsem ji nakojila znova a spala ještě do 8 nebo 9h. Budit by mě ani nehlo🤘 Jen se modlim at ta druhá je to samé 😄

ojo
23. říj 2018

@petronelas já teda to pátý taky ještě neporodila...ale mám to jinak než holky, já zajela u všech dětí pravidelný režim, kojení po cca 3h ve stejné časy, koupání teda jen ob den večer, v noci se budili jen jednou...spinkání se ustálilo až po několika týdnech na 2x denně, pak po roce na 1x denně 🙂

dusovkam
23. říj 2018

@laja64 Tak se budeme modlit aby ti prckové byli v pohodě i teď 🙂 Já už asi magořim, ale pro sichr jsem si na zítřejší poradnu s sebou sbalila porodnickou vložku, kdyby to zabralo ještě cestou domů (mám to cca 10 minut, ale ještě si půjdu koupit něco k mlsání) 😂

laja64
23. říj 2018

@dusovkam No jasně, proč ne já měla sebou taky vlozku 😄😄

dusovkam
23. říj 2018

@laja64 Uuuf tak nejsem magor..😂

laja64
23. říj 2018

@dusovkam jasně že nejsi😄 Jako stát se může cokoliv 😊

Strana