Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@knoflikarka Hele a jak se to vyvíjelo s tím akné, seboreou a atopákem? Neb já mám taky atopický ekzém a děsně se bojím, že to malá bude mít po mě, kór, když nekojím. Má snad od pár týdnů takové zarudlé jedno víčko, postupně se to rozlézalo a i to bylo už pak takové sušší. Ale nevypadalo to, že jí to nějak vadí nebo svědí. Mazala jsem to vším možným, ale zabral až Bepanten Sensiderm. Ovšem jak jsem přestala, tak se to zase vrací, zase přes to víčko. Tak nevím, jestli je to ekzém, myslela jsem, že je na něj ještě brzo. No, s doktorkou jsem to ještě neřešila, vždycky mám x přiblbých dotazů, tak to tak nějak dávkuju🙂. Moc přeju, ať je to u vás dobré, ten atopický, to je mor. Vím, jak mě to děsně trápilo, když jsem byla malá...
@knoflikarka Jo a dnes mi přišel ten panda polštářek. Jako je to moc hezký i na pohled. Zatím spokojenost, Naty do toho tak hezky zapadne hlavička, jak ji má takovou protáhnou dozadu (doktorka říkala, že se to spraví, tak snad ano) a vůbec ji zatím moc na tom neotáčela na stranu, ale zatím na něm ležela jen chvíli, tak na to asi přijde... Ale jako spíš mám starost, asi je to teda blbost, když leží rovně s hlavičkou na rovno, jestli třeba by se neudusila, kdyby začala zvracet. Ona na to docela trpí. Nebo myslíš, že to by si ji dokázala na sílu otočit? Jako mám z toho strach... Taky jsem si umotala polohovací válečky z plínek, tak asi budu používat i to. Naty tedy preferuje jednu stranu úplně brutálně, jak jsem si toho začala všímat.
@laja64 Díky moc za ten typ na Pepco. Jsem se tam krásně vyřádila a mimo jiné mám taky vánoční bodýčko a ponožtičky na vánoční focení. No, nebo spíš neděkuju, jsem moc utrácela a vůbec už vím, kam budu hooodně chodit🙂.
@biciklissie No mi to mluv, já jsem tam cca každý týden 🙊😄😄
@laja64 🙂Tak já to mám naštěstí trochu z ruky. Ale už plánuju, jak si udělám občas malej výletík, ale alespoň tam a zase zpět domů. Musela jsem se ovládat, abych tam už nezačala nakupovat Naty na první narozeniny. Asi nemusím dodávat, že je má v říjnu 2019🙂🙂🙂.
@biciklissie ohledně polštářku nevím, ale neřekla bych, že to riziko je větší než bez něj... Ale naše Elen v něm hlavu otáčí volně...
@biciklissie No doktorka řekla, že je to seborea a že to v klidu zmizí. Ale co jsem četla na netu, tak spoustě miminek se to pak rozjelo v atopák právě... Malá to má opravdu dost na líčkách, na profilu mám fotku, jak jsem se holek ptala, co to je... No tak už víme. A mám celkem strach z očkování teda, protože prý se to pak dost dětem zhoršilo. No budu doufat, že má doktorka pravdu, zatím to bohužel ale moc nemizí teda.
@knoflikarka já se chystám pondělí na kyčle, taky jdeme na kontrolu a očkování koncem ledna. Teď se mi malá tak pos*rala😄😄 Zeleno-žlutý přůjem- ale u toho Kendamilu je řídká stolice prý normální- pokud nejsou jiné ,,problémy" ale vystříklo to až na mě, tak uvažuju, že si půjdu vsadit sportku 😄😄 Taky to vidím, že ještě měsíc a 62 nám bude malá 🙊
@laja64 jo, to jsou radosti 😀. Naše taky zásadně kaká v noci nebo nad ránem 🤷, kolikrát už jsem taky čistila všecko včetně sebe, ale teda takovou "fontánu", že by to bylo až na mně, to ještě ne 😂.
@knoflikarka my uz mame 62 celkem “na tesno”.. davam radsi 68, at to ma volnejsi .... 🙂 nemam rada, kdyz to na nej cpu.. ale u dr. mel vcera 62 cm 🙂
@laja64 tez nevim, kam tak spechaji... 👀 maly uz se i otaci za zvuky, kdyz nekdo mluvi.. kouka, spoustu veci ho zajima.. hlavicku drzi a nespusti.. dr. Rikala, ze je napred.. vubec si neuziva, ze nic nemusi 😁
@knoflikarka Tak Naty uz taky pochopila, ze se muze otocit na bok. Zatim tedy ne uplne, coz jsem rada. Zda se mi v tom i docela spokojena, mozna, ze je takova stabilnejsi. Divala jsem se na tu fotku na profilu. Jako nekdy to akne vypada hur, ale je fakt, ze tohle vypada zase jinak. Tak drzim pesti, urcite pak dej vedet. Treba to s tim ockovanim nebude tak hrozne. Musim priznat, ze se toho taky bojim (i skrz ten atpak), ale myslim, ze casto se s ockovanim davaji do souvislosti ruzne potize mylne...
Naše se nejvíc směje, když se podělá 😂👍
Taky uz musim pomalu pro 68, dneska uz jsem nějakou 62 dávala pryč... pase jak kdy, někdy se ji chce a pak se udrží i dlouho, ale většinou se ji nechce 😀 na bok a z břicha na záda se občas pretoci, když ji nechám bez pliny v těch latkovkach se ji asi točí blbe :D
@knoflikarka Tak to u nas je vetsinou po posrajdeni rev. Asi po te namaze a obdivny potlesk nikde🙂.
Děvčata moje nějak to tu nestíhám ani sledovat, hehe.😁 Malej má opět žravé období, tak jsem se rozhodla že budu asi střídat MM s UM a ještě mezitím odstříkávat, jinak mě klepne a fakt nic před těma svátkama neudělám a v noci se pak nevyspím . 🙃 od včera mi tu leží zabalených 5 dárků a zbytek je furt nezabalený, prádlo na žehlení čeká už tři dny a o vaření a uklízení ani nemluvím. A chlapa teď před volnem dali na těžší práci, takže je víc utahaný než já. 😂 A malej dostane asi od Ježucha hrazdičku, protože ty hračky co má mu už nestačí, já to věčně taky držet nemůžu a včera už si uzurpoval plyšového lva a kecal s ním. 😁 A na doktorčiny 3 hodiny mezi jídlem se taky můžu vykvajznout hehe.😂 Není snad ta věta: spokojená maminka = spokojené mimi? 😁 Jinak jsem ráda že vám ty prckové tak krásně rostou a jsou spokojený. 😊

@kamila215 taky máme konec a malá má 5070g 😄😄